רק רציתי לומר ש

nikkush

New member
רק רציתי לומר ש

הטרק הכי טוב מתחילת המאה ה21 נקרא BACK DAD CITY הוא של DOUBLE REL כמובן מאליו

רק רציתי לומר ש

הטראק הכי טוב של כל הזמנים וכל העידנים מעתה ועד עולם נקרא U והוא של TEXAS FAGGOTT כמובן

Mike A

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח

המשנן

New member
אם אפשר לציין ש....

הטרק הכי סבבה בעולם הוא hero ברור שזה של haltya

GMN

New member
Haltya../images/Emo45.gif

אני כלכך מחכה לדיסק הבא...

nikkush

New member
אבל הוא לא יכול ליהיות

מתחילת המאה הנוכחית יש כבר את BACK DAD CITY של DOUBLE מצטערים פיספסתם את הרכבת וגם ככה טקסס לא מתקרבים לדאבל מילא היית אומר אזאקס הייתי מתחשב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"וגם ככה טקסס לא מתקרבים לדאבל מילא היית אומר אזאקס הייתי מתחשב " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גבירותי ורבותי, מצאנו את ההודעה הכי הזוייה והכי דבילית {בלי להפגע בבקשה} שנכתבה השנה בפורום טראנס פסיכודלי. וכבר נכתבו פה המון הודעות דביליות. כל הכבוד לך חבר, זכית בפרס נדיר. הסיכוי היחיד שמישהו ינשל אותך מהמלוכה זה אם מישהו יטען שאסטריקס יכול ללמד את סיימון משהו. עד אז, אין ספק, אתה המלך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי בנאדם הרגת אותי, אני פה בדמעות חחחחחח

dror840

New member
בונה אחי..

אני בחיים לא אבין איך אתה מזנק כל פעם שמישהו יורד קצת על טקסס... מה קרה? כולה טעם שונה..

yoss67

New member
אבי אוכל את סיימון

שיבוא סיימון הזה לאור יהודה נראה אותו

TRANCE ADDICT

New member
וואי יש פה מישהו מאור יהודה...

מאיפה אתה בעיר אחי? ואסף...אני באמת חושב שיש לסיימון מה ללמוד מאבי ביצירה...חחחח...

yoss67

New member
אני אור יהודה לשעבר אחי

גרתי בשכונת גני-אור החדשה ליד רחוב הרצל אם אתה מכיר

TRANCE ADDICT

New member
ממש מטרים ספורים ממני...

אני גר ליד הביטוח לאומי...
עשית בשכל שעפת מפה...תאמין לי זה לא אור יהודה זה חור יהודה...חחח...

yoss67

New member
אני פתח תקוואי במקור

ככה שחזרתי לשורשים חור יהודה נכון.. מקום מסריח לא שבפ"ת הכל ירוק והאגזוזי אוטובוסים פולטים ניחוחות אבל ניחא, את הבית תמיד אוהבים

Mad Sorcerer

New member
חחחחחחחחחחחח

תכלס בזה אני מסכים איתך בכלל במכות אנחנו לוקחים את כולם

nikkush

New member
באונה בלי להפגע

את אחד הטיפשים וטקסס יכולים לרדת לאזאקס.. ולדאבל אסור להם להתקרב יותר מידי ובטח לא לגעת חמוד, לך תחפור קצת ותחזור אליי יקח לך הרבה זמן ללמוד את המקצוע אתה בשלבי הבשלות

Desert Spirit

New member
גם בלי לפגוע..

תפסיק לזלזל באמנים! לא בדאבל ולא באזקס ולא בטקסס.. וזכות כל אחד להשוות למה שבא לו. כי כל אחד זה הטעם שלו. כל אמן הוא נפש יוצרת בפניי עצמה, יש שיאהבו ויש שלא יאהבו. אבל אלו אנשים שעושים מוסיקה, אז קצת ריספקט. גם אם המוסיקה היא לא לטעמך, יש כאלו שממש יאהבו. וזו זכותם!! ביכלל מה הקטע של ההשוואות? זה ילדותי!! יותר נכון להשוות בדרך ההפצה של המוסיקה אוליי..זה כבר ויכוח יותר רציני. אבל ריבונו של עולם! כמה פעמים צריך להזכיר בפורומים שעל טעם ועל ריח אין להיתווכח???

שלא תחשוב לרגע ששכחתי מהשרשור הזה.

דבר ראשון בוא נתחיל מזה שאתה צריך לדעת עם מי אתה מדבר לפני שאתה שולח אותי "ללמוד את המקצוע". בכל מקרה מעבר לעובדה שזה דארק וזה פינית, באמת קשה לי להבין איך אתה משווה דרעק מעפן כמו אזאקס ליוצרים גדולים כמו טקסס. מעבר לעובדה אם אתה אוהב את המוזיקה או לא. זה כמו בכדורגל בערך- אם תשווה את טקסס לליברפול נגיד, לא כולם אוהבים את סגנון המשחק שלהם, אבל הם בגמר ליגת האלופות. על אותו קו אזאקס הוא סוג של מכבי חיפה. יכול להיות שהוא חזק בביצה המקומית אבל בחוץ בעולם הגדול אוכלים אותו ויורקים אותו. בכל מקרה אני מקווה שהבנת את ההשוואה. עכשיו לך תשמע דאבל. הם עשו copy-paste לטראק חדש, אז אתה שכבר "בשל ולמד את המקצוע" {חחחחחחחחחחחחחח} יכול לרוץ עם עוד מאות שמעונים למסיבה של שגעת ולחפור לצלילי אזקס עד שמישהו יידקר. שיהיה יום טוב.

למעלה