רק רציתי לומר לכם

QueIronia

New member
רק רציתי לומר לכם

(ובמיוחד ל- JT ולגל) שאני כבר לא שונא (ואפילו אוהב) את Ain't It Funny Remix. אבל אל תטעו - אין כמו המקור

Lopezit

New member
*מתרגשת*

חחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איך אפשר לשנוא תשיר המושלם הזה?!?! הוא דווקא אחד האהובים עליי!

QueIronia

New member
ת'אמת, מרוב שאהבתי (ואני

עדיין אוהב) את הגרסא המקורית, הרמיקס היה לדעתי הריסה של השיר המדהים הזה...

J To The Lo

New member
חחחחחח.....ו-ו-א-ו

לאאאאאאא לשכוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 21:45-סינמה 2-מארגנת החתונות... וארזזזז,נכון שהקטע של קאדילק-טא פשוט קטע ממשששש טוב..? בזמן שזה יצא הייתי משננת ת'קטע בשיעור מתמטיקה.. הוא בכלל ראפר ברמה,אין לי מושג למה הוא דווקא במרדר אינק של ג'ה רול הבוגד אבל שיהיה..

J To The Lo

New member
כן,הוא זה ששר באולפן...

ראיתם את יהודה לוי במסך הזהב?פאק הוא מותקקקקק

הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם

מה נסגר עם הכובע???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודדדדדדדדדדדד

Lopezit

New member
כפרעעעעעעעע עליווווווווווו

הוא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הכובע חמוד!!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גאדדדדדדדדדד ראיתם איזה מדהימה נינט????????????? וגבסוווווווווווווווווו!!!!! מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אמאלה איזה יפה השיר שלההההההההההההההההההההההה

OMG OMG OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

תוכניתתתתתתתתתתת העשוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאלהההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תוכנית העשוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך אני שמחהההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה