רק רציתי להגיד

o0Invisible0o

New member
ראיתי גם על ביירות.../images/Emo3.gif

XDDD. שכנעתי אותך לקנות את הדיוידי?
ספרת את הסמיילים?
נמנ. טוב אולי אני עוד אחזור אליך בקשר לקטעים האלה. עכשיו אני קצת במחסור של זמן.
אההההההה..!! ותנו לי להתלונן. בדיסק, יש ליריקס הרי..אז יש בערך של חצי מלט דו יט, לט פול ינלוב. [XD זה מוזר בעברית.
] ואממ..זה השיר היחיד שאני אל מכירה את המילים שלו. באסה.o_0

lamour

New member
איזה דיוידי זה בדיוק?!

מה שם הכותר? הייתי בעזריאלי היום ולא ידעתי מה חדש ומה לא.. יש שם את jagged little pill בהופעה את vh1 stroy tellers ועוד שניים שאני לא זוכר את שמם... מה מהם הוא החדש? ומה יש בו?

Jagged chaos

New member
האוסף שלה ../images/Emo3.gif

היא הוציאה דיסק אוסף.. ומהדורה מיוחדת. הדיסק בצבע סגול, הדיסק DVD מהודרה מיוחדת בצבע צהוב, ומלבד הדיסק, יש ב DVD עם הרבה תוספות

lamour

New member
אפשר לארגן לי עטיפה?!

שאני יראה, כי אני לא זוכר שום עטיפה צהובה של DVD שם.. את האוסף דווקא ראיתי ונהנתי להאזין לחצאי שירים דרך העמדות שם.. אבל את הDVD לא מצאתי..

Crazy Figgy

New member
הם לא שמו אותו בדוכן ההוא

גם לי היה רגע פאניקה קטן כשלא ראיתי אותו שם, אז הלכתי לשאול. בכל מקרה, דיוידי האוסף נמצא במדפים הרגילים עם שאר דיסקי אלאניס שלא נמצאים ב"מקדש".

lamour

New member
ואיי איזה מעפן המוכר שם!!

הלכתי ושאלתי את אחד המוכרים אם יצא לאלניס דיוידי חדש והוא אמר לי "המ... לא, רק הדיסק ששם בערמה" ואיייייייי איזה מעפאן! יום חמישי אני שוב שם אני אחפש אותו בעמדה הרגילה, וגם נכנסתי לאתר הרשמי וראיתי איך זה נראה.. בדיוק כמו הדיסק רק בצהוב

Jagged chaos

New member
Jagged little pill, live ../images/Emo13.gif

ה-DVD הכי טוב של אלאניס מכל בחינה - ההופעה, הבימוי, העריכה, הצילום... נגיד את זה ככה, את feast on scraps ראיתי אולי 7-8 פעמים (בשלוש שנים) את JLP, LIVE שיש לי אותו שנה וחצי ראיתי איזה 20 פעם...

lamour

New member
כמעט קניתי feast on scraps

כי חשבתי שהוא החדש.. ממש לא יצא לי לראות דיוידים שלה עדיין... זה רק הופעה? או שיש תוספות מעניינות? נראה לי אני אקנה תחדש ואת JLP live

Jagged chaos

New member
יש תוספות...../images/Emo3.gif

בין כל שיר ושיר כמעט יש איזה דקה-שתיים של קטעים תעודיים של אלאניס, רובם מצחיקים..חלקם ראיונות וקטעי וידאו נדירים

isw

New member
תקנה את feast on scraps!!!

יש שם דיסק בי-סיידים מדהים! וההופעה עצמה בדיוידי לא רעה בכלל- אבל הדיסק עצמו ממש חובה- אם אתה מתלבט בין jlp live לבין זה- לך על זה! [תאמין לי, אתה תמות מהדיסק- איזה שירים מהממים!]

DreamS_HunteR

New member
אני קניתי אותו היום../images/Emo121.gif

וסביר להניח שאקנה מחר את JLP LIVE. ראיתי שם עוד דיוידי שלה, עם הופעה כזאת שהיא עשתה איפשהו במדבר, ויש שם רק איזה 7 שירים.. וזה עולה 100 (!!) שקל, באילת! מישהו יודע מה זה? זה נראה לי ממש קצר.. וישן..

Rוית

New member
הדיוידי הוא: Music In High Places

אלאניס בשמורה אינדיאנית שם היא שרה כל מיני שירים שלה בין המערות והאבנים.. זה נחמד למדי, הרבה חפירות של אלאניס, בנוהל, וביצועים יפים לשירים, אבל בתור אחת שיש לה את הדיוידי הזה ואת ג'אגד שאתה מתכנן לקנות, אני ממליצה על ג'אגד לייב קודם.. והנה עוד פרטים שהעתקתי מwww.4alanis.com על מנת שתקבל מושג על הדיוידי הזה: Music in High Places - Alanis Morissette Live in the Navajo Nation (2002) Music in High Places, the ultimate international music and travel adventure series, takes top recording artists to the most ancient sites on earth. Each expedition takes music's biggest artists to the four corners of the globe and features exciting acoustic performances set against the backdrop of earth's most intriguing natural locations. Join Alanis Morissette as she discovers the culture, history and spirituality of the Navajo Nation. Collect the entire series for musical experiences that are anything but ordinary!

isw

New member
לי יש אותו

אני קניתי אותו כי אני אוהבת תקטע שיש לי את זה לא משנה שהוא לא הכי מעולה- אבל אם אין לך עודף כסף- לא בטוח שכדאי. אגב הוא עלה לי רק 40 ומשו שקל [בלייזרדיסק] אז תשים לב אם כדאי לך במקום שראית. סליחה על הניסוח העילג אבל אין לי כח לנסח..

lamour

New member
שיט...

מחר אני בת"א ועכשיו שקראתי את זה אני בטוח יבזבזשם לא מעט כסף.. על דיוידים לא דיסקים נראה לי.. יש המלצות לדיוידים? הופעות דוקו? אם אפשר לתת לי כיוון אני אשמח

למעלה