רק רציתי להגיד

symptoms

New member
רק רציתי להגיד

שאלאניס מדהימה ואני כל הזמן מגלה את זה מחדש. קניתי את הדיוידי החדש, וראיתי אותו, היה מדהים, היא כזאת חמודה שם. מתה עליה... אגב, בטאוור בעזריאלי עשו מן פינת אלאניס לכבוד היציאה של האוסף ויש שם את כל הדיסקים שלה, וגם את הדיוידיז, כולל מיוזיק אין היי פלייסס וסטוריטלרס, אם מישהו מעוניין לקנות... חוץ מזה, שניגשתי לקופה לשלם המוכרת כזה אומרת, וואי איזה מגניב, לא ידעתי שזה הגיע
ענקית, פשוט ענקית, רעות

O r a c l e

New member
*רץ לבדוק בטוואר רקורדס*

טוב אולי לא כרגע אבל בטוח מחר! מגניב- גם אני מגלה את אלאניס מחדש לפעמים. זה קרה לי כששמעתי לאחרונה רק את FOS... אני ממש מחכה לדי וי די

o0Invisible0o

New member
אה. אני גם רוצה.../images/Emo7.gif

והיי..ככה לא טורחים בכלל לקרוא הודעות לגבי המפגש?
דיברנו לפני המפגש, במפגש ואחרי המפגש על הפינה של אלאניס. נו ועל הפוסטרים שהשגנו ועל זה שהפינה הזאת תשאר כמה זמן..
אני רוצה את הדיוידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואין לי לא כסף ולא זמן..גם לא לראות וגם לא לקפוץ לקנות.><

symptoms

New member
השגתם פוסטרים?

לא יאמן, שקלתי לבקש, אבל שכנעו אותי שלא
נורא רציתי דווקא... רעות

o0Invisible0o

New member
זה מה שקורה כשלא קוראים

את הודעות המפגש.
כן.
השגנו פוסטרים. אבל או שנגמר להם..או שהם הפסיקו לחלק..כי באיזשהו שלב הם פשוט הפסיקו לחלק לנו.
[נו בטענה שנגמר..אבל אי אפשר לדעת..o_0]

Crazy Figgy

New member
השגתי עוד פוסטר../images/Emo70.gif

מאותו מקום
אתמול בערב הייתי בעזריאלי וקניתי לי את הדיוידי בקאסטזה בלתי נשלטת (החיוך הלא פוסק והדילוגים בחנות אולי היו טיפה מוגזמים...) וכשבאתי לשלם עליו חשבתי לעצמי שווה ניסיון לבקש שוב (לא בשבילי, אלא בשביל עדי שעדיין אין לה אחד וממש ממש רצתה). אז שאלתי את המוכרת הנפלאה אם יש להם במקרה עוד פוסטרים והיא ענתה לי "חיכיתי שמישהו ישאל אותי על זה" חייכה ומיד הלכה להביא לי אחד! אני אוהבת את הבחורה ההיא! אנשים נחמדים בטאואר רקורדס. אה, ומעבר לזה הייתי בפרימיירה (כן- הפרימיירה!) של "נרניה" אתמול והיה ממש מגניב. היו שם אנשים מחופשים לכל מיני יצורים מהסרט והיו להם חרבות והיה שם קנטור מכוער ושלג מלאכותי ממש ממש יפה (עשוי סבון) שירד עלינו מלמעלה והיה גם מסביב לכניסה ואפילו היה שם צוות צילום של גיא פינס שראיינו את האנשים המחופשים שרקדו בצורה מפגרת. קיצר, חוויה. הסרט היה חביב, לא הייתי הולכת לראות אותו שוב אבל סוף סוף שמעתי את WUNDERKIND! ז"א, בית אחד... היינו חייבים למהר לרכבת האחרונה
את הדיוידי עדיין לא ראיתי. אני מחכה לראות אותו עם הדס היום. אני מתה על הדיסק! ואני אפסיק להשתמש בסימני קריאה! ממש כל רגע!...! אוקיי די
נ.ב. אני טיפה נלהבת. אבל מה ששמעתי היה יפהפה!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רגע..אז יש את השיר של אלאניס רק בכתוביות?
טוב נו אני מניחה שעדיף על כלום.^^ [נו הייתי רוצה לשמוע גם במהלך הסרט וגם בסופו.
] הו ואוו..אני לא מאמינה שהשגת עוד פוסטר.
תהנו מהדיוידי!
[ובטוח תהנו.
]

Crazy Figgy

New member
דיוידי מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

לא הפסקנו להגיד "אוי, איזה חמודה היא", "היא שרה כ"כ מדהים!" או "היא יפההה"
היא אפילו גרמה לי לדמוע בקטעים מסוימים... אני כזו רכרוכית. אבל רק כשזה נוגע לאלאניס. וגורים. אלאניס וגורים. חוץ מזה, אני קשוחה כמו ביצה קשה ביום קר במיוחד.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני כמעט בכיתי בכמה קטעים.
אבל אני חושבת שזה היה פשוט שילוב עם יום רע ודיוידי מעולה.
ואמ. כשהיא דיברה..כאילו בלה. נו והראו אותה..היא נראתה ממש טוב. אנחנו כל הזמן מקטרים על המראה שלה..אבל בדיויד היא נראתה טוב!

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

אלאניס יכולה לעשות את זה לאנשים ללא ספק..!

o0Invisible0o

New member
קניתי! קניתי!

זה צהוב.
אני רוצה סגול יפה כזה!
|ילדותית|אבלאבל.
חהחה יש לי אלאניס. תכף אני אראה.
התמונות שולטות.

o0Invisible0o

New member
טוב. תגובתי על הדיוידי.

מי ראה? עם מי אני מדברת?
בקיצור, כמעט בכיתי כשהראו את קיסריה ות"א.
ואז הראו את השגריר הארור הזה..בר מזל שכמוהו. והוא..הוא..הוא שר איתה את HOF הוא עמד ושר עם אלאניס מוריסט!!!!!!!!222!!!!!!!!1
אני כזה.."לא הוגן!!!222 כ"כ לא הוגן!22222"
נמנ. ואז היא שאלה אותו מה המשאלה שלו..והוא כזה "אם היית שואלת אותי לפני חודשיים זה היה 'לפגוש את אלאניס מוריסט'" *שניהם צוחקים* |מתה||מתה| ואז היא כזה "ועכשיו מה זה יהיה..?" ולטיפש לא היה מה להגיד.>< [נו גם אני הייתי נלחצת, אבל הוא טיפש.
סתם נו.
] אז הוא אמר ששלום. חולמני מתוק, אבל באמת.O_____O וזהו. זה היה מעצבן.
ובסוף בסוף שהיא דיברה על זה שהיא עושה מוזיקה בגלל ההשפעה שהיא רואה שיש לה על אנשים ושאם היא יודעת שלמישהו, לשבת לבד בסלון ולשמוע שיר שלה עושה לו טוב..היא עשתה את שלה. ואני כבר פה בשלבים מתקדמים של "אהאהאהאהא..!!! אלאניס!!!
" כן המ.
אה.
וכשהגיעו לחלק של הפרסים אני כזה WTF? אלאניס מדברת על הפרסים שלה..? כ"כ לא אלאניס, היא באמת נהרסה.
אבל אז היא דיברה ואני כזה חושבת לעצמי "איילת טיפשה, מה חשבת לעצמך? זאת אלאניס!" והיא הייתה מאוד מאוד משעשעת בקטע הזה.
והיה גם קטע קצת עצוב. והיא אמרה דברים חכמים [כמה מפתיע.
] ואמ. זהו. ואז הגעתי לספיישל פיצ'רס.
אלאניס, אני אוהבת אותך, באמת. אבל התמונות..זה היה פשוט ארוך מדי!
. אה. התמונות והקטעים עם הדולפין פשוט.
. והיה את הטור בוק. שזה לא היה מעניין בכלל.
ואממ..הופעות חיות. איך זה שהיא הופיעה עם קנט נוט ב96? היא כתבה אותו בתקופת JLP..? WTF? ואמ. כן גם עיצבן אותי הפזמון בהופעה הזאת.
חוצמזה..YH היה מעולה.
ומה עוד היה?
אההה..KOI גם טוב.^^ ואז..הפנינה מבחינתי בדיוידי הזה.
איירוניק!!!אחדאחד11~! הסצינה-לסצינה צילום מחדש בכיכובה של ילדונת שאת שמה אני לא זוכרת זה אחד הדברים היותר מצחיקים שקיימים.
הראש שלה מגיע בלחץ לאמצע ההגה!XD ויש לה כובע וכפפות וצעיף.
ויש אלאניס פסיכית בחולצה ירוקה..ואלאניס פסיכית עם צמות..והקטע שהיא מוציאה את הגוף מהאוטו ועוד כ"כ הרבה קטעים..פשוט כל הקליפ מחדש..בכיכובה של הקטנטונת..זה כ"כ מצחיק.
לא יכולתי להפסיק. פה פשוט בכיתי מרוב צחוק.
אחחחחחחח..אלאניס.
איזה דיוידי.

O r a c l e

New member
רק רציתי להגיד

שבעודי קורא את ההודעה אני מתפקע מקנאה... סתם הרגשתי צורך להוציא את זה

Woodstock99

New member
זה עושה לי פשוט חשק מטורף לראות את

ולקלל את העובדה שה DVD שלי מקולקל!! ואין לי כסף לתקן
אין לי מושג מתי יצא לי לראות את זה
אבל, לפחות יש לי את זה!

Jagged chaos

New member
איילת ../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

שכנעת אותי סופית לקנות אותו
רמת ההתרגשות של איילת נמדדת לפי כמות הסמיילים של ההודעה
ובהודעה הזאת יש 39..
הקטע עם השגריר, יש כאלה עוד באינטרנט אם את רוצה... זה היה ב-ONE TOUR שבכל מדינה שאלאניס הלכה אליה היה שגריר צעיר שנתן לה קצת ידע... יש גם על ראשון לציון...
וביירות והרבה...

למעלה