טוב. תגובתי על הדיוידי.
מי ראה? עם מי אני מדברת?
בקיצור, כמעט בכיתי כשהראו את קיסריה ות"א.
ואז הראו את השגריר הארור הזה..בר מזל שכמוהו. והוא..הוא..הוא שר איתה את HOF הוא עמד ושר עם אלאניס מוריסט!!!!!!!!222!!!!!!!!1
אני כזה.."לא הוגן!!!222 כ"כ לא הוגן!22222"
נמנ. ואז היא שאלה אותו מה המשאלה שלו..והוא כזה "אם היית שואלת אותי לפני חודשיים זה היה 'לפגוש את אלאניס מוריסט'" *שניהם צוחקים* |מתה||מתה| ואז היא כזה "ועכשיו מה זה יהיה..?" ולטיפש לא היה מה להגיד.>< [נו גם אני הייתי נלחצת, אבל הוא טיפש.
סתם נו.
] אז הוא אמר ששלום. חולמני מתוק, אבל באמת.O_____O וזהו. זה היה מעצבן.
ובסוף בסוף שהיא דיברה על זה שהיא עושה מוזיקה בגלל ההשפעה שהיא רואה שיש לה על אנשים ושאם היא יודעת שלמישהו, לשבת לבד בסלון ולשמוע שיר שלה עושה לו טוב..היא עשתה את שלה. ואני כבר פה בשלבים מתקדמים של "אהאהאהאהא..!!! אלאניס!!!
" כן המ.
אה.
וכשהגיעו לחלק של הפרסים אני כזה WTF? אלאניס מדברת על הפרסים שלה..? כ"כ לא אלאניס, היא באמת נהרסה.
אבל אז היא דיברה ואני כזה חושבת לעצמי "איילת טיפשה, מה חשבת לעצמך? זאת אלאניס!" והיא הייתה מאוד מאוד משעשעת בקטע הזה.
והיה גם קטע קצת עצוב. והיא אמרה דברים חכמים [כמה מפתיע.
] ואמ. זהו. ואז הגעתי לספיישל פיצ'רס.
אלאניס, אני אוהבת אותך, באמת. אבל התמונות..זה היה פשוט ארוך מדי!
. אה. התמונות והקטעים עם הדולפין פשוט.
. והיה את הטור בוק. שזה לא היה מעניין בכלל.
ואממ..הופעות חיות. איך זה שהיא הופיעה עם קנט נוט ב96? היא כתבה אותו בתקופת JLP..? WTF? ואמ. כן גם עיצבן אותי הפזמון בהופעה הזאת.
חוצמזה..YH היה מעולה.
ומה עוד היה?
אההה..KOI גם טוב.^^ ואז..הפנינה מבחינתי בדיוידי הזה.
איירוניק!!!אחדאחד11~! הסצינה-לסצינה צילום מחדש בכיכובה של ילדונת שאת שמה אני לא זוכרת זה אחד הדברים היותר מצחיקים שקיימים.
הראש שלה מגיע בלחץ לאמצע ההגה!XD ויש לה כובע וכפפות וצעיף.
ויש אלאניס פסיכית בחולצה ירוקה..ואלאניס פסיכית עם צמות..והקטע שהיא מוציאה את הגוף מהאוטו ועוד כ"כ הרבה קטעים..פשוט כל הקליפ מחדש..בכיכובה של הקטנטונת..זה כ"כ מצחיק.
לא יכולתי להפסיק. פה פשוט בכיתי מרוב צחוק.
אחחחחחחח..אלאניס.
איזה דיוידי.