רק רציתי להגיד... שאתם אחד הפורומים הכי מעניינים שהייתי בו!
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 4/12/03 #2 וואלה?? תודההההההה חחחחח מי את?? קוראת פה הרבה?? מעריצה של ג'ניפר??
Q QueIronia New member 4/12/03 #3 ../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif בשם כל הפורום../images/Emo70.gif עשית לי את היום
R ReeL Me ²°°³ © New member 5/12/03 #4 ../images/Emo15.gifהיום נעשה לכבודך מסיבמבה!!! ואוווווווווווווו
ק קארין²°°³ New member 5/12/03 #5 חח איזה חמודים../images/Emo6.gif אני מעריצה של הרבה וגם את ג'ני. פשוט התחלתי לקרוא בפורום הזה על דברים שאתם כותבים וזה מעניין! הפורום הכי אחלה שיש.
חח איזה חמודים../images/Emo6.gif אני מעריצה של הרבה וגם את ג'ני. פשוט התחלתי לקרוא בפורום הזה על דברים שאתם כותבים וזה מעניין! הפורום הכי אחלה שיש.
A All I Have New member 5/12/03 #6 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואההה ברוכה הבאה |בלה בלה בלה|אין לי כוח להיכנס לזה של הפרצופים וכל השטויות וואווווווווווו נכון ג'ני מושלמת?! נו בטח שהיא מושלמת
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואההה ברוכה הבאה |בלה בלה בלה|אין לי כוח להיכנס לזה של הפרצופים וכל השטויות וואווווווווווו נכון ג'ני מושלמת?! נו בטח שהיא מושלמת