איזה קטעים, רק עכשיו אני יודעת מי ישב לידי!
D d@r121 New member 25/1/03 #103 אז אני מנסה להבין את סדר הישיבה מצד אחד שלי ישבה אוסי שדאגה למחות על זה שיורדים על פורום אומנויו הבמה ושיחקה לי עם הסלולארי באמצע... ליד אוסי ישבה עידן מצד השני שלי ישבה עדי שלידה ישב זיו צדקתי?
אז אני מנסה להבין את סדר הישיבה מצד אחד שלי ישבה אוסי שדאגה למחות על זה שיורדים על פורום אומנויו הבמה ושיחקה לי עם הסלולארי באמצע... ליד אוסי ישבה עידן מצד השני שלי ישבה עדי שלידה ישב זיו צדקתי?
D De-Panther New member 25/1/03 #105 שיחקה לך בסלולרי באמצע?? ../images/Emo12.gif למה זה לא נשמע טוב??
א אוֹסי א New member 25/1/03 #106 איך המורה שלי אומרת? "אין דיבורים כחולים, יש אוזניים כחולות" והפלאפון של דור די מאכזב ולא כזה שא-ווה, לא מפריח בועות סבון ולא יוצאים ממנו פרחים ופרפרים. ביזיון.
איך המורה שלי אומרת? "אין דיבורים כחולים, יש אוזניים כחולות" והפלאפון של דור די מאכזב ולא כזה שא-ווה, לא מפריח בועות סבון ולא יוצאים ממנו פרחים ופרפרים. ביזיון.
ז זיו25 New member 24/1/03 #63 סליחה../images/Emo35.gif אני היחיד שחילק ממחטות לכולם כשהיא עלתה לבמה, לא ככה?
D d@r121 New member 24/1/03 #67 הבדיחה עם האם הרוחנית של הפורום הייתה מצחיקה בטרוף כמובן שזיו ואנוכי יודעים איפה נערים המפגשים של הפורום....
הבדיחה עם האם הרוחנית של הפורום הייתה מצחיקה בטרוף כמובן שזיו ואנוכי יודעים איפה נערים המפגשים של הפורום....
ל ליאן. New member 25/1/03 #99 ואם בשוקו פצצה עסקינן... ../images/Emo185.gif מי ששתה מאותו שוקו מדובר מחוייב כעת להגיע ולדווח בפורום שוקולד בהמשך להודעה זו..
ואם בשוקו פצצה עסקינן... ../images/Emo185.gif מי ששתה מאותו שוקו מדובר מחוייב כעת להגיע ולדווח בפורום שוקולד בהמשך להודעה זו..
S shellyland New member 24/1/03 #66 פנתר אתה כל הזמן נורא כועס. בטח נורא קשה לחיות כך. ניסית פעם לא לכעוס?