רק רציתי להגיד

mprb

New member
אתה ראית אותי.....

אבל פשוט לא שמת לב! נראה לי שהייתי הכי נמוכה שם

leeloo

New member
רק טוב באמת שלא שכחת את הפלאפון..

ושלא נתקעת בכמה דברים ביציאה.. ממה כל-כך התרגשת? משמחה מהפרידה או מעצב? אבל היית ממש ממש ממש ממש X 100000000 מתוקה! ובאמת כולם היו חמודים אבל ככה זה בהתחלה עד שמכירים מי זה מי... אבל לכולם יש את השתיטיקים הענקיים שלהם.. והשוקו היה פצצה! וזה הכי חשוב!

דן צ

New member
אם כבר מדברים על פלאפון.......

כמו טמבל בלי כוונה לחצתי על הנעילה והפלאפון שלי עד עכשיו נעול אפילו דור לא הצליח לעשות כל מיני שטיקים.

leeloo

New member
../images/Emo6.gif

דנץ היה כל-כך משעשע.. ושוב עם התיק של הלבטופ.. אוי דנץ דנץ.. חולה עלייך מר בחור..

leeloo

New member
וגם איך שהוא ואלעד השלימו...

זה היה הקטע הכי מרגש בעולם.. דמעות רצו חופשי חודשי! איזו לחיצת יד! ואז - "אז נגמר הסיכסוך בינינו?", "כן" יאההה מתוקים!!

leeloo

New member
שזה היה כמו כן

יעני - "לא אמרתי לך כלום" "לא אמרת לי מה?" קפיש?

d@r121

New member
כמה טיפים לקראת הטקס הבא

א. לא לשבת ליד זיו ב. לא לשבת ליד זיו ג. לא לשבת ליד זיו ד. לא לשבת ליד זיו כל מי שרוצה לדעת למה אני ממליץ לברוח על עוד נפשכם בכם מהישיבה לידו הסיבה פשוטה: הוא נוראי... הוא ציני... הוא מספר בדיחות שחורות... אתם לא רוצים לדעת מה היה כאשר מנהלת פורום שכול ואובדן עלתה לבמה...

resputin

New member
מה?!?! זיו היה אחלה!

והבדיחות על שכול ואובדן היו ק-ו-ר-ע-ו-ת, אני ושירה לא הפסקנו להתגלגל וגם מאחורה לא חדלו הצחקוקים- ובכלל, לא הודנו מספיק לטאז שבחד בקדרה עם "שחיתות!, רמאות!, ספירה מחדש!", אפי עם הטלפון (פעמיים סיימת את השיחה בחטף? ועוד בלי להתבייש דיברת בטלפון עם האח של דנץ והטרדת בשאלות? - וככה, ככה נותנת לצעירים לעשן? ועוד מהסיגריה שלך?!), שירה עם המופע האורקולי בפלאפון (שהטריד את כולם, וגרם לי לפתח אטימות מסוימת כלפי הצבע הכחול) ואה, כן- מי יכול לשכוח את דנץ (והלפטופ), אלעד (שכלל לא מקריח, אני חייב לציין) ולילו´לה היקרה שבעיקר הנעימה את זמני, כעסה על זה שטאז הלך לעשן עם אפי ושיחקה לי בשיער (|נעים|)

זיו25

New member
../images/Emo9.gif יש כאלה שלא שמעתם...

כי סיפרתי רק לאדידס... והיא בהחלט יכולה להעיד על כך
. ורגע, לילו שחקה לך בשיער? טאז יודע??
בברכה, זיו.

adidas^

New member
בהחלט בהחלט!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה צחקתי בזכות הבחור הזה, אין לכם מושג- משהו מטורף לחלוטין. אנשים הסתכלו עלינו בזעזוע עמוק כשכל הזמן צחקנו בנאום של הבחורה משכול ואובדן.

leeloo

New member
מה כולם התלהבו ממנה?

גם אני צחקתי עליה קצת וטאז הסתכל עליי במבט של - "וואט דה?!" פשוט הרגה אותי שהיא אמרה שהפורום שלה מצחיק.. מה נסגר איתך?! פורום שכול ואובדן.. שיהיה.

adidas^

New member
לילו

אם היית שומעת את מה שזיו אמר, היית רואה כמה ההופעה שלה היתה היסטרית!
(מצד שני, על כל אחד שעלה לנאום צחקנו (חוץ מאפי, כמובן), אז זאת לא חוכמה
)

leeloo

New member
הכי מצחיק היה

שהיא נראתה הכי מבויישת בעולם ובאמת חשבתי שזה בגלל שכל הזמן אנחנו עשינו רעש בכל הסנטר בעידוד אפי, והיא זאת בעצם שזכתה.. לא הרגישה פופולרית במיוחד... אבל אם את אומרת שזיו מצחיק, סבבה, למרות שהבחורה שישבה לידי והבחור שישב לידה גם שיעשעו אותי...

d@r121

New member
אני מנסה להבין את סדר הישיבה

זיו יש ליד עדי כמדוני... נכון? סדר הישיבה היה משהו כזה אנוכי --- עדי (מקווה שזו היא) ----- זיו מי מאשר אם צדקתי או טעיתי?

למעלה