רק רציתי להגיד

shellyland

New member
אני אשחק בלהיות מוסקט (נטמג) לשנייה

ואגיד לך שלא משנה מה עושים האנשים, אתה זה שבוחר האם להתעצמן ולהתבאס או לא. השליטה על הרגשות שלך היא בידיים שלך, לא בידי אחרים. נסה ללמוד את זה, והחיים שלך יהפכו להרבה יותר קלים ופשוטים.

Michelin

New member
מטוס זעיר ללא טייס

מכוון ולמישה אין לו חצי מושג איפה והיכן הוא אמור לשרשר את המזל-טוב שלו, הוא יעשה את זה כאן. משיהו בחלונות הגבוהים כבר ידאג לסדר את הנושא. אפי יקרת מישה, וכל אדם, אישה וטף, מזל טוב על זכייתך. מניתוח תגובתיך הקרירה לזכיה מישה מבין כי את יודעת שערך הזכיה הוא שבעשרית מערכך שלח. עלי והצליחי, ישרי כח, חזקי ועמצי, ועוד שלל איחולים פסבי-בר-מצווה שמן הסתם מתאים לאירוע זה. מישה גם רוצה לברך את שאר באי הפורום על זכית "הפורום הכי טוב בתפוז" (האם מישה זכר נכונה. ולהזכיר לכולם שלולא עוברי האורח בעלי הבעיות, רוב זממנו היה מופנה למשחקי סוליטר. לאלו שנחחו בטקס רב הפאר וההדר, יופי שנהינתם. לאלו שלא, מה יעזור לכם לקטר? ולשלי, גם מישה אוהב אותך מעומק ליבו וצמיגיו. פסוקו: ברכות לא מחייבות אייקונים דביקים!

מישה, לא יודעת איך להגיד לך את זה

בלי לפגוע. נשבעת לך שאני נקרעת מצחוק מההודעות שלך. נשבעת.

Michelin

New member
אפי היקרה

ישנן שתי דרכים בהן אפשר לקחת את הערתייך. האחת, אומרת בפשטות, "מישה אתה שנון ומלא הומור, נבון וציני בדיוק במידה." ומאידך גיסא, השניה אומרת, "מאיפה הבאת את זה? רמת האוטיזם יוצרת עוויתיות בפרצופי, ומתפרצת החוצה בשאגה אימתנית שנובעת לסרוגין מבדיחות על תוניסאים." היכן תמון השטיק? בשורה הקצרה, בלי לפגוע. לו היית רושמת את ההודעה על תקנה, בלי השורה הזאת, מישה היה לוקח את הודעה לפרוטוקול הודעות-מחמאה שהוא שומר (למרות דלותו של הפרוטוקול הנ"ל), והיה מוסיף שני סנטימטרים לאגו (אבל זה רק כי זה מפיך אפי, לו היתה המחמאה, בהנחה זאת אכן מחמאה, באה מפיו של חבר פורום אחר, היו מתווספים רק כ1.273 ס"מ לאגו של מישה). היות והשורה המעוררת פיקפוק תמונה בהודעה, מישה מוצר עצמו מבולבל. האם להסמיק כתלמידת תיכון ביישנית. או אולי על מישה לעשות בדק בית ספרטני, בחיפוש אחר היכן שגא. פסוקו:אוי ווי זמיר

אבל מישה,

לא סברתי שתולך שולל על ידי המשפט הראשון שמטרתו העיקרית והראשונית היתה למתוח אותך עד לפואנטה. מסתבר שהשעה המאוחרת משפיעה גם עליך. כוונתי היתה טהורה לחלוטין, עד כמה שזה אפשרי אצלי.

Michelin

New member
לא תחמוד אשת שכנך

לא מדובר בנסיון לחפור תחת ידייך החסונות המגוננות על שלי. סך הכל מישה ציין הערכה והבאת חיבה מרחוק. באספקטים אפלוטניים למשעין. אין צורך להתחיל ולפזר שתן סביב שלי(לנד). הטריטוריה הובהרה. פסוקו: יחסים מסוכנים.

shellyland

New member
הפסיכי. הדוס הפסיכי, לא המטורף

ואני רוצה לציין לטובה את זיו, שהיה היחיד מבין כולכם שזכר לברך אותי על הסיום המוצלח של הבלהה המריטלית שלי. לאזאר, הפגנת הבעלות המצ´ואיסטית נרשמה במערכת. המשך כך ואולי אסלח לך על הפשלה הטבעתית.

זיו25

New member
שלי יקרה,

שנתי נדדה במשך כמה וכמה לילות, עד שהודעת על סיום הפרשה. מקורות יודעי דבר מסרו לי שאפי אירגנה גדוד פרשים חובשי כיפות שיצאו לארץ הניכר כדי לפעול בעיניינך, אך לבסוף הכל סודר בעזרת קווי הטלפון. אלוהים יברך את חמש, ועוד שישה אפסים. בברכה, זיו.

../images/Emo24.gif ממש נהניתי

אף על פי שהעניין נקטע בעיבו (ככה רושמים את זה?). אני, אגב, הגעתי למסיבת ההפתעה של החברה שלי באיחור ניכר, אחרי ההפתעה ישר אל האוכל.

d@r121

New member
אגב אפי לא יודעת מה מצפה לה מחר

כאשר הצוות הטכנאי של תפוז יחזור לעבוד...{-[

למעלה