רק רציתי להגיד:

רק רציתי להגיד:

לילה טוב לפורום המקסים ביותר בעולם
ושאני רוצה להגיד משהו שעדיין לא היה לי אומץ להגיד אותו ברבים ...אז : -
שלמה היקר---אתה יודע שאני מעריץ אותך כבר 10 שנים(או שלא...) לקח לי הרבה זמן להגיע להחלטה הזאת והייתי חייב להוציא את מה שיושב אצלי בתוך הבטן כבר 10 שנים ארוכות מאוד...שלמה רציתי שתדע שאני אוהב אותך מאוד...אני אוהב אותך עד מוות אני אוהב אותך עד האהבה...
זהו אחרי שהכל ייצא....אני מרגיש חופשי ומאושר....שלמה אתה בשבילי תמיד מספר 1...תזכור את זה תמיד....
בשבילך תמיד ניר

שני חמודה...אני חייב להגיד משהו:

בחתימה שלך.... אז... רשום מה ששלמה אומר לספיבק נכון...? אז... רשום שם פולואים....(?????!!!!) מה זה פולואים?! שלמה היקר אומר "פולואין....האם אפשר להדליק שמש מעליי....? פולואים=לא ידוע מה זה. פולואין=מושג מקצועי שקשור בתאורה. אז התשובה הנכונה היא: פולואין אוקיי....? לא שומעים אותכם ולא ענית אני הולך ממך.....כל הפרידות הן עצובות טלפנתי שנה אני הולך ממך....ולא ענית לי...אז אני הולך ממך...זה שיר פרידה...בואי רק אמרי לי שלום...אני אומר תודה....(סתם שיבשתי את השיר...)

ספיבק לואי ...מה זה משנה..? ../images/Emo13.gif

גם אני עושה טעויות אתם רואים הגיל עושה את שלו....

שייני

New member
../images/Emo62.gif פולואים

אין לי מושג מה זה פולואין.... אבל פולואים זה פולו ברבים ז"א סוג של פנס..

שייני זה סופי? אולי 50 50 ../images/Emo13.gif ?

תקשיבי רגע לדיסק לשיר הזה כי הוא כרגע לא נמצא לידי אבל תקשיבי טוב כאילו למה שהוא אומר...כי אני כמעט בטוח שזה ככה..כי יש דבר כזה שנקרא"פולואין" בטוח. ואם הוא אמר פולואים אז אני מצטער...
אבל זה חשוב לי לדעת...איך אוכל להמשיך לחיות בחוסר הידיעה שאופפת אותי..? ביי ניר

שייני

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

פולואים פולאואין. לא משנה אני רק יודעת שכל פעם שאני שומעת את השיר הזה הגוף שלי צמרמורת...
"אומרים שלא רחוק...." טוב די צריך לישון

לילה טוב גם לך ניר../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif

ולכולם פה בפורום לילה טוב.. ולשלמה לילה טוב
!!! אגב, כידוע שלמה מתעורר ממש מוקדם ועושה סיבובים על האופניים.. אבל מתי לדעתכם הוא הולך לישון? או האם הוא בכלל ישן?
(בין הופעה להופעה..) סתם, בקיצור לילה טוב לכולם

לילה טוב דוד הליקופטר../images/Emo160.gif

שמתי מטוס כי לא היה הליקופטר.... אויי הזכרתי לעצמי נשכחות...פעם שהיינו קטנים הייתה סידרה כזאת...שאמרו בה את המשפט הזה...? מישהו זוכר את שם הסידרה ?? אני לא זוכר...תעזרו לי..."כשהייתי קטן היה לי טבע מוזר לא לשמוע אותך...כי שמעתי את שלמה אומר...שהלב הוא כמו תא מטען...כל מה שסיפרת מתחיל כשהיית צעירה... כשהיית צעירה אהבת גבר אחד...באה המלחמה וסגרה עליו בבת אחת...." שיר מהמם!!! תודו ....

למעלה