רק רציתי להגיד ש...

רק רציתי להגיד ש...

שלום לכולכם. קוראים לי יסמין. לפני שאתם כועסים על זה שפתחתי הודעה חדשה (זה באמת לא בסדר, אבל רציתי שכולם יקראו.) קחו כמה דקות של אויר ותקראו דברי עידוד, שאני באמת באמת חושבת שמגיעים לכל מי שייך לקהילת 'מעריצי בריטני'. התקופה האחרונה,הייתה ממש ממש ממש קשה. עם כל ההשמצות,הלכלוכים,ההעלבות, (של לדבר על שיא השיאים היום של 'וואלה') אני שמה
שהם שוכחים דבר אחד. בריטני (שהיא מדהימה בעיניי,אגב) היא רק בן אדם. שלא לומר,ילדונת. ממש. אני יודעת שיהיו כאלה שיאמרו 'מה את רוצה? זו העבודה שלהם.' סליחה. איך אומרים? אז זהו, שלא. העבודה שלהם לא כוללת להרוס לבן אדם את החיים, או לעלוב בו בכל הזדמנות אפשרית. מדובר פה בבן אדם עם רגשות. חלק ממה שנקרא 'פסטיבל בריטני' נובע מזה, שכל מה שקשור בשם שלה מוכר. ותאמינו לי,כמישהי שמאוד אוהבת מוזיקה,ואת בריטני, (כן,מה יעשו לי? אני מודה בפה מלא. אני אוהבת את המוזיקה הקלילה שלה ואת סגנון הפופ המגניב, ואת הכישרון שלה בריקוד. ולא,כל המשמיצים למינהם לא יכולים לקרוא לי 'פקאצה בת 12' כמו שהם אוהבים לומר- ממש לא.) ויסלחו לי הבנות המתוקות פה שגילן הוא 12,כן?
אני יודעת מה זה רדיפה של תקשורת. ואיך זה מרגיש לרצות להגן על מישהו שאתה מאוד אוהב גם אם הוא רחוק. זה מקסים בעיניי. הזמרת הישראלית הכי אהובה עלי,היא נינט. וגם כאן,זו בדיוק אותה נקודה. השם. המותג. אנשים שוכחים שמאחורי השם הענק עומדת ילדה אם זו בריטני (ואם זו נינט) שרק רצתה לשיר! ולמי ששואל, ייצא שהניק שלי הוא כזה,במקרה. כי אני מאוד אוהבת את השיר. אבל זה בעיניי מתאים. הייתי רוצה שיגיע הרגע בו עיתונאים,צלמים, ועוסקים למינהם בתחום התקשורת יפנימו שמאחורי התדמית יש בן אדם כמו כולם עם רגשות מחשבו רצונות ושאיפות. ויפסיקו עם הפגיעה והבדיחות. סליחה על החפירה, מקווה שתמשיכו לתמוך בבריטני גם אם זה מרחוק.
השבוע ייצא לי לראות כמה וידאו קליפים שלה מתקופות שונות. ועם כל קליפ,חייכתי ושרתי עם המילים. אין מה לומר, היא מוכשרת. פשוט כך. שיהיה לכולכם חופש נעים. -יסמין-

BritneyHeart

New member
אויי איזה מתוקה../images/Emo24.gif

את צודקת בכל דבר ודבר
תשארי איתנו

Outrageous girl

New member
חמודה!! וצודקת לחלוטין../images/Emo24.gif

אני מאוד אוהבת את נינט ומעריכה אותה מאוד! ותמיד אבל תמיד חשבתי שמה שבריטני עוברת שם זה מה שבדיוק שנינט עוברת פה
היתעללות תיקשורתית פתטית ללא רחם. למזלה של נינט היא לא חווה רבע ממה שבריטני בעצם חוותה כי התיקשורת בארץ עוד יחסית לא כזאת גרועה, שם זה הרבה הרבה יותר גרוע... אני חושבת שלנינט יש את אחד הקולות הכי מדהימים ששמעתי אי פעם והיא באמת מרגשת שהיא שרה. לעומת זאת לא ההיתי רוצה שהיא תעבור סוג של מסחור כמו שבריטני עברה. הרי מי שבאמת מתעניין בהם יודע ששניהן עדין ילדות תמימות שרק רוצות להגשים את החלום שלהם, בריטני עברה מסחור גם בקול שלה (לא גילנו לא מזמן שלימדו אותה לשיר בקול צווחני וילדותי במשך שנה) וכמובן באופן קיצוני בתדמית שלה, זה רק מוכיח עד כמה היא תמימה. בהקשר לתיקשורת הם ידרכו על כול אחד כדי לקבל כסף, פירסום והאמת, לי מושג איך הם יכולים להמשיך לישון בלילה כיאלו כלום, הם אנשים רעים, והם יקבלו את המגיע להם יום אחד. אין לי מושג איך הצלם פאפארצי ראה את בריטני בוכה בגללו בטלויזיה והוא ממשיך לצלם אותה כיאלו כלום! על בריטני דרכו כול כך הרבה פעמים ודורכים כול כך הרבה אנשים בכול יום, לי נורא מוזר שהיא עדין מחזיקה מעמד, ולמרות שדורכים אליה גם אומנים, היא תמיד יודעת לפרגן לאחרים ולהחזיק מעמד...לדעתי נינט ובריטני הם באמת לא רק סוג של זמרות גדולות שהצליחו ובגדול הם גם סוג של בני אדם שאין הרבה בעולם כיום, בגלל זה כול כך הרבה אנשים אוהבים אותם ומתחברים אליהם. ואני מאחלת מכול הלב בהצלחה לנינט עם האלבום הקרב והבא

תודה לכם.

אבל אין צורך להודות לי. באמת. סה"כ כתבתי את מה שאני מרגישה. זה מכעיס ואפילו פוגע,סוג כזה של אי צדק כלפי בני אדם. לא משנה מה - לאף אחד אין את הזכות הזו לפגוע בה ככה. ועוד אחרי שקראתי שהיא ממש נשברה ואפילו בכתה. לאן נעלמו הרגש? ההבנה? תאמינו לי,שזה ממש לא משנה ארץ או חו"ל. בכל מקום - הם, התקשורת, חייבים להבין שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם ושצריכים להיות גבולות של טעם טוב. בריטני מקסימה,מוכרשת,שרה מעולה,ורוקדת מדהים. אני בטוחה שהיה ממש משמח ומעודד אותה לדעת שיש לה כזו קהילה תומכת בארץ.
ולזו שהזמינה אותי להישאר,(סליחה שאני לא טובה בשמות,כינוים) אני קוראת כאן לפעמים ואני בהחלט חושבת על כך
תודה על ההזמנה המקסימה!
שוב לילה טוב לכולכם,סופ"ש נעים,וחופש מדהים.

Outrageous girl

New member
../images/Emo45.gifאת נורא חכמה וצודקת

ב-100 אחוז
אני מקווה שיום אחד התיקשורת באמת תניח להם.

BritneyHeart

New member
קוראים לי עידן,ואני בן ../images/Emo9.gif

ושוב את צודקת ב100%
אבל אני לא חושב שזה יקרה לצערי

Outrageous girl

New member
לצערי אני לא יוכל לקנות

את האלבום כאשר הוא יצא בחופש הגדול (לפי מה שהבנתי) כי אני לא מתגוררת כרגע בארץ, אבל שאני יחזור אני ישר יקנה

Paz Eldror

New member
את מזה צודקת..

העיתונאים באלה ממש לא נותנים להם לחיות את החיים שלם.. וזה אותו מצב פה עם נינט... =//

*כותרת מקורית*../images/Emo6.gif

ההתחלה שלך גרמה לי לחשוב שזו אחת מההודעות האלו שבאות לשאול אותנו את השאלה הטיפשית " מה אתם מוצאים בבריטני ספירס " , אבל שמחתי לגלות שההודעה הזו היא ההפך הגמור . לדעתי את צודקת במאת האחוזים , אבל זו העבודה שלהם , ואפילו בריטני אמרה שהם מבצעים אותה יופי . אני לא ממש יודעת מה עובר לפפראצי/עיתונאים בראש שהם מפרסמים את הדברים האלה , אולי הם חושבים על קידום?כסף? מי יודע... אני רק יודעת שזה לא כל כך משנה כי אני בטוחה שהם ימשיכו להיטפל לאנשים , אחרי הכל בני האדם הם אלה שרוצים לשמוע רכילויות על סלבס , אפשר להגיד שאנחנו בעצם יצרנו אותם , ובכך שאנחנו קונים את המגאזינים האלו אנחנו נותנים להם מוטיבציה להמשיך . אני באמת מקווה שהם ישקלו מילים , וכמו שאמרת יזכרו שמדובר בבני אדם בדיוק כמוהם , אחרי הכל לא נראה לי שהם יפסיקו לגמרי... *כשכתבתי אנחנו התכוונתי לבני האדם בכלליות

מסכימה איתך.

כשבריטני אמרה שהם 'בסדר' אני בטוחה שהיא לא התכוונה לזה שמותר להם להגיע למצב בו הם יסכנו את חייה ואת חיי בנה המתוק,שון. בואו לא נשכח את המקרה הקלאסי בשנת 1997 של הנסיכה דיאנה. בשביל להשיג 'תמונה' (פאקינג תמונה!!) הצלם גרם למרדף שהוביל למותה של הנסיכה. הם חייבים גבולות ומ-ה-ר.

למעלה