ואני רק רציתי לשיר
New member
רק רציתי להגיד ש...
שלום לכולכם. קוראים לי יסמין. לפני שאתם כועסים על זה שפתחתי הודעה חדשה (זה באמת לא בסדר, אבל רציתי שכולם יקראו.) קחו כמה דקות של אויר ותקראו דברי עידוד, שאני באמת באמת חושבת שמגיעים לכל מי שייך לקהילת 'מעריצי בריטני'. התקופה האחרונה,הייתה ממש ממש ממש קשה. עם כל ההשמצות,הלכלוכים,ההעלבות, (של לדבר על שיא השיאים היום של 'וואלה') אני שמה
שהם שוכחים דבר אחד. בריטני (שהיא מדהימה בעיניי,אגב) היא רק בן אדם. שלא לומר,ילדונת. ממש. אני יודעת שיהיו כאלה שיאמרו 'מה את רוצה? זו העבודה שלהם.' סליחה. איך אומרים? אז זהו, שלא. העבודה שלהם לא כוללת להרוס לבן אדם את החיים, או לעלוב בו בכל הזדמנות אפשרית. מדובר פה בבן אדם עם רגשות. חלק ממה שנקרא 'פסטיבל בריטני' נובע מזה, שכל מה שקשור בשם שלה מוכר. ותאמינו לי,כמישהי שמאוד אוהבת מוזיקה,ואת בריטני, (כן,מה יעשו לי? אני מודה בפה מלא. אני אוהבת את המוזיקה הקלילה שלה ואת סגנון הפופ המגניב, ואת הכישרון שלה בריקוד. ולא,כל המשמיצים למינהם לא יכולים לקרוא לי 'פקאצה בת 12' כמו שהם אוהבים לומר- ממש לא.) ויסלחו לי הבנות המתוקות פה שגילן הוא 12,כן?
אני יודעת מה זה רדיפה של תקשורת. ואיך זה מרגיש לרצות להגן על מישהו שאתה מאוד אוהב גם אם הוא רחוק. זה מקסים בעיניי. הזמרת הישראלית הכי אהובה עלי,היא נינט. וגם כאן,זו בדיוק אותה נקודה. השם. המותג. אנשים שוכחים שמאחורי השם הענק עומדת ילדה אם זו בריטני (ואם זו נינט) שרק רצתה לשיר! ולמי ששואל, ייצא שהניק שלי הוא כזה,במקרה. כי אני מאוד אוהבת את השיר. אבל זה בעיניי מתאים. הייתי רוצה שיגיע הרגע בו עיתונאים,צלמים, ועוסקים למינהם בתחום התקשורת יפנימו שמאחורי התדמית יש בן אדם כמו כולם עם רגשות מחשבו רצונות ושאיפות. ויפסיקו עם הפגיעה והבדיחות. סליחה על החפירה, מקווה שתמשיכו לתמוך בבריטני גם אם זה מרחוק.
השבוע ייצא לי לראות כמה וידאו קליפים שלה מתקופות שונות. ועם כל קליפ,חייכתי ושרתי עם המילים. אין מה לומר, היא מוכשרת. פשוט כך. שיהיה לכולכם חופש נעים. -יסמין-
שלום לכולכם. קוראים לי יסמין. לפני שאתם כועסים על זה שפתחתי הודעה חדשה (זה באמת לא בסדר, אבל רציתי שכולם יקראו.) קחו כמה דקות של אויר ותקראו דברי עידוד, שאני באמת באמת חושבת שמגיעים לכל מי שייך לקהילת 'מעריצי בריטני'. התקופה האחרונה,הייתה ממש ממש ממש קשה. עם כל ההשמצות,הלכלוכים,ההעלבות, (של לדבר על שיא השיאים היום של 'וואלה') אני שמה