רק רציתי להגיד ש...

maybr

New member
רק רציתי להגיד ש...

רק רציתי להגיד לכל האנשים המוכשרים בפורום הזה שאני ממש מעריצה אתכם על האומץ לכתוב מכתבים כאלה...לי עצמי יש אומץ פשוט אין לי אומץ להראות אותם לאנשים אחרים...לילות שלמים אני יושבת וקוראת את ההודעות של כולם ואת המכתבים שלכם ..יש לי כל כך הרבה מה לכתוב כמוכם פשוט אין לי את האומץ שכל מי שפה יראה את המכתב..אני גם די מפחדת מתגובות של אנשים שזה גם חלק מהעיניין...אז אולי באחד מן הימים אני יפתח כמוכם וירשום את כל מה שיש לי הלב..אבל אני מקווה שאתם תמיד תמשיכו כי לכל אחד מהפורום הזה יש כישרון.. כל הכבוד על האומץ שבישבילכם הוא בא בטבעיות..מאי

ה מוזה

New member
מאי ... כאן יש קסם (פיזרו אבקה) ../images/Emo13.gif

הפינה של המכתבים .. כל אותם דפים ריקים שהתמלאו להם כאן בכל הרגשות הכי עמוקים הכי אישיים זכו לחיבוק מלטף של אנשים מופלאים זו שמורת טבע שבה יש אנושיות וקסם שאני בכל פעם מחדש נדהמת .. אין לי ספק בכלל שמכתבייך יתקבלו כאן בהבנה בכבוד בחום יודעת שלכתוב למגירה למקום שבו איש לא רואה יש בזה הקלה יש בזה פורקן ועם זאת כשמשתפים ההקלה היא כפולה אני מקווה שבבוא הזמן תאזרי אומץ לשתף במכתבים שלך תודה לך
ברוכה הבאה

שיריה

New member
מאי יקרה,

לי בחיים לא היה מספיק כישרון לכתוב את מה שאת כתבת עכשו. זה כישרון מיוחד להגיד ככה בכנות ופשטות "אין לי את האומץ... " ו... "אני גם די מפחדת מהתגובות" לכתוב, לכתוב זה כל כך משחרר כמו שאת יודעת, וכל מי שפה באופן קבוע כל כך לא שופט. בתוך כולנו יש הרים של רגשות שזה לגיטימי כל כך להרגיש כל אחד מהם. אל תסתירי את הרגשות שלך, ואל תפחדי מהתגובות שלנו... אני מקווה שתכתבי.

למעלה