רק רציתי להגיד שלום

a e r y n

New member
רק רציתי להגיד שלום

ולשתף אתכם באהבה הגדולה שלי לסדרה הזאת. אני נורא שמחה לראות שיש לה פורום ויש עוד אנשים שאוהבים. ראיתי את כל הסדרה מהתחלה ועד הסוף 3 פעמים ואני עכשיו מתחילה פעם רביעית. תפסתי כמה פרקים מהעונה השלישית ביס לפני כמה שנים וכששמתי לב שאני מאוד נהנית אבל שיש הרבה דברים שאני מפספסת ולא מבינה הפסקתי לראות והתחלתי לראות מהתחלה עד שעונה רביעית כבר ראיתי במקביל לשידורה בארה"ב. וחוויתי את סופה המוקדם בזמן אמת ועקבתי אחרי המעריצים הנפלאים באינטרנט שלחמו להחזרתה והשיגו לעצמם מיני סדרת סיכום. סדרה נפלאה שמעולם לא קיבלה את הקרדיט המגיע לה. סדרה חכמה, שנונה ואינטיליגנטית, סדרת המד"ב הטובה ביותר בהיסטוריה של הטלוויזיה. ואני חושבת שרק מי שנתן לה צ'אנס וראה את כולה יכול להבין את הגאונות שלה. אני יכולה לכתוב מגילות על כמה שאני חושבת שזאת סדרה טובה ולמה, ולמה היא היתה חדשנית ומקורית, אבל אני משערת שאתם כבר יודעים אחרת לא הייתם פה. פשוט רציתי לשתף אתכם בחיבה הגדולה שיש לי ליצירת מופת הטלוויזיונית הזאתי. סדרה שכל פעם שאני חושבת עליה או רואה אותה יש לי צביטה קטנה בלב על כך שהיא נגמרה טרם זמנה. ולמי שלא ראה עדיין את כולה, אני יכולה רק לקנא כי אין כמו הפעם הראשונה.

eve6

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

מסכימה עם כל מה שאמרת! ותרגישי חופשי לכתוב מגילות, אני באופן אישי זקוקה לזה נואשות (לפעמים אין לי כוח לקרוא כל מה שכותבים באנגלית)... תיכף ספארקי יבוא וישאל אותך את כל השאלות שאנו מציגים לחדשים

sweet puma

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo153.gif../images/Emo24.gif

תהני! כמה שאת צודקת... רק ש- זו לא רק סדרה "טובה", זו הסדרה "הכי טובה"! פארסקייפ שולט!

MeItOsH

New member
../images/Emo153.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif

אני מסכימה איתך בכל מילה! פארסקייפ היא הסדרת מד"ב הראשונה שראיתי והיא גרמה לי להתאהב בז'אנר הזה. היא בהחלט סדרת מופת ואמן שירבו סדרות שיגיעו לרמה של פארסקייפ. ונכון שאין כמו הפעם הראשונה אבל זה תמיד כיף לראות אותה בלופים!

aerynsun

New member
ברוכה הבאה + ../images/Emo207.gif

תהני מהפורום ונשמח לדיונים אם יש לך. שאלה בקשר לBSG. כמה פרקים יש בעונה השניה. עונה ראשונה - 13 פרקים עונה שניה - ראיתי שיש פרק מס' 14??? מישהו יודע כמה פרקים יהיו בעונה שניה?

aerynsun

New member
20??? מגניב

אז למה עונה ראשונה היו רק 13. אני יודעת שבכבלים בארה"ב יש רק 13 פרקים. כמו הסופרנוס, עמוק באדמה וכו'. יכול להיות שMCM קנו את SGB? בכל אופן חיובי השינוי!

eve6

New member
אני לא בטוחה למה

אבל אני חושבת שזה בזכות ההצלחה של הסדרה...

aerynsun

New member
אני כמעט בטוחה שהסיבה

היא שלפני כן הם היו בערץ כבלים שמייצר 13 פרקים לסידרה (סופרנטס וכו') ועכשיו קנו אותם ערוץ כמו פוקס או ABC או MCM שמייצר 20\22 פרקים לעונה. אבל תקנו אותי אם אני טועה. בטוח יש כאן מומחים לBSG (*שיעול* *שיעול*...ספארקי
)

sprqy

New member
ברוכה הבאה! ושאלון!../images/Emo202.gif

מסכים מאה אחוז! טוב שראית מההתחלה! ואני גם מקנא במי שלא ראה עדיין
שאלון קצר לחדשים: 1. דמות ראשית אהובה 2. דמות משנית? 3. פרק מועדף (רק אחד!!) 4. שמות החיבה של צ'יאנה!! המשכי לתרום לפורום היקר שלנו!

a e r y n

New member
מממ....

1.ג'ון. נכון שזאת תשובה סטנדרטית וצפויה, אבל מה לעשות? הבנאדם נראה טוב בשחור :) 2. הארווי. 3.מממ....קשה.... אבל... טרילוגיית Look at the Princess. נכון זה לא בדיוק פרק אחד אבל זה בערך. אני פשוט זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את זה, זה הפרק הראשון שממש הדהים אותי וממש ריתק אותי ושחשבתי שהעלילה שלו היא גאונית. 4.פיפ ו....המח שלי לא עובד טוב בשעות האלה. קארן שו, אבל זה לא בדיוק שם חיבה... ותודה לכולם. בהחלט קבלת פנים חמימה

sprqy

New member
באטלסטאר מזכירה לי פארסקייפ

בהרגשה כמובן, אני נהנה מאד מהסדרה עד עכשיו. בהתפתחות הדמויות והמצבים המטורפים בהם הם נמצאים! כל הקטע שהסיילון נראים כבני אדם ומתנהגים כמו בני אדם ובמיוחד - בטוחים שהם בני אדם ולא קולטים שהם משהו אחר - פשוט גאוני!! וכמובן בNUMBER SIX שמושתלת במוח של דר' באלטאר ויותר יפה מהארווי
אך כמובן פחות מוכשרת... ציטוט: Sci Fi's Battlestar Galactica -the best space adventure since Sci Fi's own Farscape מסכים בהחלט! לאחר המיניסדרה ששודרה בערוץ SCIFI הסדרה קיבלה רייטינג מטורף ולכן הוזמנו 13 פרקים ולאור הצלחת הסדרה נוספה עונה שנייה בעלת 20 פרקים!! וכבר חתמו על עונה שלישית!!!!
מה אומרים?

eve6

New member
אבל פארסקייפ...

הרבה יותר שנונה ומצחיקה. בשבילי זה משדרג את ההנאה, למרות שגלקטיקה מעולה, זה ללא ספק. קחו למשל את זוג הפרקים ה"כבדים" יחסית שהיו השבוע. ג'ון נכלא, מעונה ועל סף טירוף. ארין גוססת, ג'לינה מצילה את כולם ומשלמת בחייה. ובמה ספארקי עסוק? בלהטריד את צ'יאנה מינית ובאותו זמן ממש מעז להפליץ לידה...
אין, אין על פארסקייפ!

pigit22

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

אני חושבת שפארסקייפ היא אחת הסדרות היחידות שיודעות ממש לרתק
כי יש להם את המעברים הנכונים מדברים כבדים באופן יחסי לנודים של ריג'ל so...זה פשוט נכון

a e r y n

New member
אחחח....הטרוף של ג'ון

זה כל כך יפה לראות כותבים שנותנים לדמויות שלהם את החופש להשתגע ולא מפחדים מזה. ובנוגע לבטלסטאר גלקטיקה, לא ראיתי אז אני לא ממש יכולה להגיב. הפעם האחרונה שראיתי מד"ב (חוץ מפארסקייפ) היה כשהייתי ילדה קטנה וראיתי את מסע בן כוכבים. מעבר לזה אף פעם לא מצאתי סדרה להתחבר אליה מעבר לפארסקייפ, וברגע שמצאתי את פארסקייפ לא ממש היה צורך לחפש מד"ב במקום אחר :)

aerynsun

New member
אני גם נהנית מאוד מהסידרה

אומנם אני רק בפרק 9 בעונה שניה. אבל אני רואה את זה לאט בכוונה ...שלא יגמר
ויש הרבה להשוות בינהם, אני יותר מתחברת לBSG מפארסקייפ אבל בהחלט פארסקייפ סידרה מדהימה! אבל לפעמים פארסקייפ נראית לי כמו סידרה לילדים
כאילו הכל מהר ומשוגע ממש כמו סידרת אנימציה. BSG הרבה יותר רצינית ויש הרגשה של הסיפורים הם ממש מציאותיים ולא בדיונים כאילו זה קורה עכשיו וזאת הסיבה שאני נהנית ממנה יותר.

a e r y n

New member
עונה שניה של BSG אני משערת?

באמת פארסקייפ נראה לך כמו סדרה לילדים? גם עונות 3 ו-4? כל הטרוף שם והשגעון? זה דווקא מה שגרם לי כל כך לאהוב אותה - זה שהיא כל כך משוגעת. שהם לא מפחדים ללכת עם זה יותר ויותר רחוק. ואני לא יודעת מה זאת אומרת מציאותי ב-BSG, אבל סיבה נוספת שאני כל כך אוהבת את פארסקייפ זה שכן יש בה איזשהו פן מציאותי שאין בהרבה סדרות מד"ב אחרות. זה לא מתרחש בעתיד או באיזשהו יקום חילופי או ב-galaxy far far away אלא כאן ועכשיו. זה כאילו שכל מה שקורה שם קורה עכשיו ברגע זה.

aerynsun

New member
רשמתי עונה שניה

דבר ראשון,פארסקייפ נהדרת!!!! כשאני אומרת מציאותית אני לא מתכוונת מבחינת קו הזמן. אלא מבחינת תחושה. אם כיום היו לנו את כל האמצעים והיינו על הספינה, כל ניהול הספינה, הדו שיח בין האנשים שם, המלחמות כנגד החייזרים הכל נראה מאוד מציאותי, ז"א שאם היו לנו כיום את האמצעים זה היה נראה בדיוק ככה. אצל פארסקייפ מבחינת קו הזמן, הוא העכשיו אבל מחינת תכנים והזיות ומקרים שקורים להם, הם פחות מציאותיים, הם מאוד דמיונים כמו שסידרת מדע בדיוני יכולה להרשות לעצמה. וזה סבבה וזאת אחלה סידרה אבל זה שזה פחות מומחש למצבים שבאמת קורים כאן ועכשיו אני מעדיפה את גלקטיקה.

למעלה