רק רציתי להגיד משהו....

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

Moondust

New member
סקר טוב...../images/Emo41.gif

אני הייתי מצביעה למג. בגלל שיש לי זיכרון טוב ואני יכולה לזכור סרטים שלמים בעל פה, ולצטט ארוכות מספרים (כן, אני מעידה על עיסתי, sue me). אני יכולה לדמיין את עצמי יושבת עם ספר לחשים ומשננת לחש שיהפוך את המורה למתמטיקה לברווז כחול. ולא נזכיר את שאר האפשרויות: 1. אביר - אני אבירה? כן בטח. לא רק שאין לי טיפת הערכה לחוקת הכבוד המטופשת שלהם ("אוי, עכשיו אני מאחורי עוג דו ראשי עם חמש ידיים שבכל אחת יש חרב אש והוא לא רואה אותי, אבל אני לא אדקור אותו בגב כי זה ימיט עלי קלון אז הוא פשוט ישפד אותי כדי שאוכל למות בכבוד"), אני אפול אחרי שאנסה לעשות שני צעדים עם השריון וכל הציוד. 3. שכירת חרב - אני אשפד את עצמי על החרב ואחזיק את הקשת הפוך כך שהוא יתקע לי בעין. 4. סוחרת - אני בדיוק הטיפוס שימכור חרב מכושפת ויקרה בחצי אגורה ולא תשים לב שמשלמים לה בפקקי שעם. 5. מלומדת - משעמם. משעמם משעמם משעמם. 6. יורדת ים - אני אקיא עוד לפני שהספינה תעזוב את הנמל. 7. עובדת שכירה - מי ייקח אותי?

חחח...../images/Emo48.gif

גם אני חושב שהייתי בוחר קוסם, כי יש לי זיכרון טוב ואני משקיע... אבל אולי הייתי בוחר בכוהן (משהו ששכחת לציין בסקר) של אל האש, אם יש כזה, או כוהן של כסלו או אפילו של פלאדין. גם במקרה הזה יש לי את הקטע של השקעה ובלה בלה בלה... האמת, אני מעדיף כוהן, כי כך אני גם יכול להשתמש בנשק (קלשון, כמובן...).

רק רגע!../images/Emo48.gif

אולי כוהנים של פלאדין לא משתמשים בנשקים חדים (וגם בקשר לזה אני לא בטוח... איפה שמעת את זה?), אבל כוהנים של כסלו ושל אל האש (אם יש כזה...)?! אני חושב שכן, נופר. אין סיבה שלא...

יש סיבה.. ../images/Emo110.gif

לפחות בעולם קרי. קרין מבוססת על מבוכים ודרקונים, ובמבוכים ודרקונים אסור לכוהנים - משום צד שהוא - לשאת נשק חד.

זה לא מדויק....../images/Emo48.gif

קרין אולי מבוססת על מבוכים ודרקונים, אבל זה לא אומר שהם בדיוק אותו הדבר. בספרים הרחיבו מאוד את עניין הכוהנים והאלים של מבוכים ודרקונים, וגם שינו דברים רבים... כך, שאם לא היה כתוב בשום מקום שלכוהנים אסור לשאת נשקים חדים, אין סיבה שאסור יהיה לי לשאת נשק חד בתור כוהן בקרין. למעשה, סיפרו שכוהני פלאדין נהגו לרכוב לקרב עם נשק יחד עם אבירי סולאמניה, כך שקשה להאמין שהם רכבו לקרב ללא אף נשק חד. ועכשיו
לאגדות ודשל"ק:
מה בקשר לקריסניה ולנמר הלבן שלה? הוא אמנם מדריך, אבל גם מגן...! ואני באמת חושב שהשיניים שלו נחשבות חדות, גם אם הוא חיה ולא בדיוק נשק...

KagomeSama

New member
אה... סקר מעולה!

מה אני הייתי? הייתי כמובן רוצה להיות קוסמת. אני חושבת שאם אני אשב ברצינות והכל, יש הרבה מצב שאני אצליח לשנן לחשים בעלפה. הבעיה שלא תהיה לי את הסבלנות לשבת ולשנן... ובקשר לאחרים: אביר: פחחחחחח... הם היו מעיפים אותי מהמסדר... שכיר חרב: אין לי לב להרוג אחרים ולראות דם נוזל מהם. מילא עם קסם, זה מהיר, ומגניב, ואתה לא מקבל כתמים מגעילים של דם על הבגדים שלך... אבל להיות שכיר חרב זה מלכלך! סוחר: אני לא יודעת להתמקח. זה יהיה אסון לכל שוק המסחר בקרין... מלומד: אני? מלומדת?! חחחחחחחחחחחחחחח זה יותר מצחיק מאני-אבירה. יורד ים: יכול להיות נחמד. אני בטח אתבלבל עם כל הקשירות, והמוטות ומה צריך לקשור לאן ומתי למתוח ואיך, אבל אם ילמדו אותי, תוך יום-יומיים-חצי שנה, אני לומדת... עובד שכיר: אני מצטרפת למרב בתהיית: מי ישכור אותי...? אחר: עקרת בית ממורמרת... ^___^

מלומד, כמובן.

תמיד אהבתי ללמוד דברים חדשים, שעות נוחות, מעמד גבוה יחסית, פטרון עשיר. מי צריך יותר? רוב הקוסמים יהיו תלויים בחסדי אויביהם אחרי שיותשו, שכירי חרב ממוצעים הם טיפשים, סוחרים יכולים לאבד את עושרם ברגע, אבירים טרחניים ודקדנטיים וחיי יורדי הים קשים מדי. כן, מלומד זה טוב.

moriabar

New member
נראה לי שהייתי

כוהנת של איזשהוא אל/ה שלא הרבה מכירים, אולי אל/ת היום, כי הרבה אמרו לי שאני כמו דולפין במים, ואולי הייתי אפילו אבירה, כי אני די ישרה, ואני אוהבת לפעמים שיש לי חוקים, ותמיד החבר'ה סומכים עליי, כי אני יודעת לשמור על סודות/דברים,ושאר ירקות....

סנדרין

New member
כמה צפוי, ../images/Emo142.gif

אבל גם אני רואה את עצמי בתור הטיפוס של קוסם. אני זוכרת בעל פה כל דבר שאני קוראת, אוהבת להשקיע באופן עקרוני, ויכולה לדמיין את עצמי יושבת ולומדת את הכללים והמורכבויות של שפת הקסם. שאר האפשרויות - 1. אביר - יא, רייט
. 3. שכיר חרב - קודם כל, נראה אותי עם המצפון שלי הורגת מישהו כי משלמים לי. שנית, פעם הלכתי לתומי בבית, נתקלתי במשקוף של דלת, נפצעתי, והיו צריכים לעשות לי תפרים - אז תארו אותי עם חרב
. 4. סוחר - לא מסוגלת לשקר לאנשים, סילחו לי. 5. מלומד - לא רע דווקא
. בעולם כמו קרין המלומדים הם אלה שחולשים על הידע, אלה שקוראים וכותבים וחוקרים. 6. יורד ים - נא לא להפליג, רותם הלכה להקיא בצד. 7. עובד שכיר - "מצטערת, בוס, יש לי בעיה בגב ואסור לי לסחוב עצים כבדים." 8. כוהן - NEVER. אני ממש ממש לא הטיפוס, וזה לא הזמן להסביר למה.

למעלה