רק רציתי להגיד משהו....

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
רק רציתי להגיד משהו....

רוצה כבר סקר חדש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וד"א מה שלומכם, אנשי הרומח??????????????????????

Miss Pigmelion

New member
נכון! ודרך אגב..אנחנו אמורים |מיעו|

להגיד גם: רוצים שיחות חדשות!!! הפורום שומממממםםםםםם..... הכל טוף איתי...אמממ..הבצפר נורא נחמד לי...התחלנו ללמוד ממש.. איך אצלכם?

wisp

New member
בית ספר רומח

תניס המנהל, קרמון השומר, חלמיש הגנן, גדילן השרת שכל הזמן "מוצא" אבדות, סער מורה לחינוך, מה רייסט?? והשאר??, מי נהר מורה ללשון

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

רייסטלין יהיה המורה לחינוך גופני... ^^ לא, סתם, הוא יהיה המורה האנטיפת למתמטיקה שבגללו כל התלמידים בורחים בבכי ונכשלים בבגרות. אני דווקא יותר חשבתי בכיוון של תלמידים: סער - יהיה התלמיד הרציני והמשקיען שכל המורים אוהבים. מתעניין במיוחד בהיסטוריה. רייסטלין - התלמיד שמוציא 100 בכל דבר בלי להתאמץ בכלל ומזלזל בכל המורים. כל התלמידים שונאים אותו אבל הוא האחרון שאכפת לו מזה. תמיד לובש שחור. קרמון - הספורטאי המצטיין שנכשל בכל המקצועות האחרים ואין לו מושג איך פותחים את הלוקר שלו. תמיד מאחר, מבריז משעות אחרונות ומתחיל עם כל הבנות בשכבה בעוד רייסטלין מגלגל עיניים בבוז ומכחיש כל קשר משפחתי. חלמיש - הפרופסור הזקן והקשוח להיסטוריה, ששולח את גדילן להרשמה. גדילן - ליצן הכיתה שמעיר הערות שנונות ותמיד מפריע. גירים, עטים וטפסי מבחנים מגיעים לכיסיו באופן מסתורי. נבעט להרשמה פעם אחר פעם על ידי פרופסור כור אש ולוקח בדרך את המשקפיים שלו ואת המפתחות של האוטו. סהר-פז - הצ'ירלידר הראשית, מקפצת במגרש הספורט כשקוקו זהוב מיטלטל מאחוריה ופונפונים בידיה. סנובית ומפונקת במקצת. לאורנה - הבלונדינית המתוקה והתמימה שכולם אוהבים. ילדותית במקצת ומאוהבת בתניס. תניס - ההוא שגם המורים וגם התלמידים אוהבים. רציני ואחראי, אם כי לא ממש מזהיר בלימודים. מתלבט בין לאורנה המקסימה לקיטיארה השרמוטה. קיטיארה - המזרון השכבתי. נראתה יושבת בחיקם של כל הזכרים בבית הספר, כולל המורים ואב הבית (שרת? מה פתאום). לבושה בחצאית דפקו אותי, חולצת רשת קצרצרה ומגפיים גבוהים. משתרללת בשלל מקומות שונים ותוחבת את לשונה לכל אוזן ופה. מי-נהר - התלמיד שיושב בספסל האחרון, לא מדבר בכלל אבל עושה את השיעורים שלו. מאוהב בסתר בסהר-פז. קריסניה - הספרנית הממורמרת. דאלאמר - הבן הכי מושלם בשכבה, אבל מתרחק מכולם בבוז רייסטליני-וואנבי. מתלבש כמו גותי ומבלה את ההפסקות במחששה. כל האלפים בבית הספר מחרימים אותו.

Marina 666

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

פיזבן-המנהל המטורלל

חלמיש וקריסניה

הרי אנחנו מדברים על תלמידים! קריסניה- התלמידה הטובה, הצייתנית והמתוקה, זאת שתמיד מרצה על המידות הטובות, מה קוראים אותה- הקתולית הטובה. חלמיש- עקשן כמו חמור...אהמ, גמד, זה שלא ממש מצטיין בלימודים, אבל מסרב לקבל עזרה מאחרים.

סהר פז../images/Emo35.gifמעודדת../images/Emo35.gifלא מתאים.

וקיטאירה תהיה הילדה המפותחת של הכיתה, זו שמקבלת מחזור ולובשת חזייה לפני כולם. ואם מישהו יעצבן אותה או שהיא תשלח בו את כלב הזאב הענקי שלה, שחק, או שהיא תרביץ לו, או שהיא תשכב איתו. ואסור לשכוח שהיא לא תשתמש באמצעי מניעה...

Uzumaki Naruto

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאוד אהבתי! אני בסדר, תודה ששאלת... אממ בקשר לסקר, "האם היית משנה את השם של רומח הדרקון (הסדרה... לא הרומח עצמו)" או משהו כזה... ד"א, אני עם זה שפיזבן המנהל, קטב מרירי העארס שמרביץ ומקפיץ את כל החננות עד שפעם אחת הוא אומר לרייסט- "יא חנון בלי חברים!" או "יא מלקק למורה!" ואז משום מקום, רייסט מנחית ברק כחול וצמא דם על קטב, וכולם גילו שהוא סתם חלשלוש ואף אחד כבר לא מפחד ממנו יותר... ופורתיוס הוא מן כזה מלך הכתה, כולם אוהבים אותו והוא הסנוב הראשי, מסתובב רק עם ילדים במעמד גבוה בכתה...

Moondust

New member
פורתיוס?../images/Emo41.gif

הוא בכלל לומד בבית ספר פרטי ויוקרתי לאלפים טהורים ממשפחות אצולה! ללמוד באותו בית ספר עם בני כלאיים, קוסמים-גותיים, שרי דרקונים ערסיים, ברברים ו - שומו שמיים! - קנדרים?! לא יקום ולא יהיה! פורתיוס הרבההההההה יותר מעל האספסוף הזה, באמת.

Uzumaki Naruto

New member
אהה נכון שכחתי ^_^

אבל חשבתי שהוא היה צריך להשאר בבצפר הציבורי, כי לבית המלוכה הקלינסטי היו בעיות תקציב... קיצוצים

בלין

New member
טאקיזיס?

טאקיזיס היא המורה הכוסית להפליא, כל התלמידים מתים על השיעורים שלה, והיא מתעללת בהם בטרוף.

רצית סקר? קיבלת!

הנה הרעיון שלי לסקר: אם היית חי בקרין, בגופך ובגפך, במה היית עוסק? 1)אביר 2)קוסם 3)שכיר חרב 4)סוחר(עצמאי) 5)מלומד(לבלר, אסתטיקן וכאלה) 6)יורד ים 7)עובד שכיר(מישהו ששכורים אותו לעבודות- כמו חוטב עצים, בנאי וכאלה) 8)אחר הערה: אני מתכוון- אם היית בקרין אתה כמו שאתה עכשיו- נגיד אם אין לך זיכרון טוב או סבלנות לשינון לא תהיה קוסם, ואם יש לך מחלת ים לא תהיה יורד ים.

Some one new

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב, רק ש...

אני היחידה שחושבת שרובן המוחץ של התשובות יהיו "מג"?

בגלל זה הבקשה המיוחדת

אם אתה לא יכול לזכור משפטים סבוכים בע"פ, אם אתה לא חושב להיות מדען בעולם הנוכחי שלנו, אם אתה לא מקבל הנאה מחקירת זבל אורגני, אל תבחר במג! יש לי חבר שזוכר פסוקים ואף פרקים שלמים מהתנ"ך- הוא היה יכול להיות מג- אני, שיש לי זכרון מהתחת, לא אהיה מג טוב, ולכן לא אבחר בתשובה זאת, אז תבחרו ע"פ ההגיון וע"פ אופייכם והתנהגותכם הקיימים, ולא מה שהייתם רוצים להיות.

למעלה