רק רציתי להגיד לכן

מיצי007

New member
רק רציתי להגיד לכן

ששלחתי את המכתב לסוכנות שלו ואני מאוד מקווה שהם יעבירו את המכתב אליו ונקבל ממנו איזשהו סימן לכך שהוא קרא או ראה את המכתבים שתדעו

swirrrly

New member
יופי, ../images/Emo118.gif

כל העולם [כולל אד נורטון
] רואים את המכתבים ורק אני לא!!
[ לא לצרוח, זה למען ה... הגבה
] וסתם תזכורת
: שמחר יש סטודיו למשחק עם אדוארד נורטון
אני חושבת על זה כל השבוע
22:00 ערוץ 8 ויש לזה איזה מיליון שידורים חוזרים
וגם אחרי זה , אם אני לא טועה יש עם דרו ברימור אז זה די נאה[?].

מיצי007

New member
לא כל העולם

רק אד ואני בעצם רואים את העותק הסופי מספיק וכן יהיו שידורים חוזרים במהלך סוף השבוע

swirrrly

New member
אני מבקשת להפנות את תשומת לבך../images/Emo118.gif

למה שמוקף באדוםo_O
... תודה.

swirrrly

New member
אני מבקשת להפנות את תשומת לבך../images/Emo118.gif

למה שמוקף באדוםo_O
... תודה.

פנינושה

New member
התמונות של אדי ווודי יפיפיות

1)מאיפה השגת אותן בגודל הזה ? ראיתי אותן בפורמט קטן באתר ווייראימג'. 2)ללא קשר קראתי שלסלמה יש חבר חדש, שחקן קולנוע. שמו ג'וש לוקאס. 3)בהצלחה למכתב שלנו.

מיצי007

New member
ממממ פנינה

יש לי שאלה,איפה את קוראת את כל הידיעות? זאת אומרת,את יושבת ומחפשת? 1)חברה שלי שמנוייה שם שלחה לי את התמונת 2)ג'וש לוקאס?אמא! האיש הזה קשור בכמה דרכים מפחידות לאדוארד,שלא לציין שהוא דומה לאדוארד בתווי הפנים בטירוף
3)באמת בהצלחה,הוא יצא ממש יפה ואני מקווה שזה יגיע אליו.

פנינושה

New member
תשובות

אני חברה בקבוצת מעריצים של אדוארד ביאהו. יש שם כ 900 חברים. יש לי תחושה שבעיקר בנות. אז הם מקבלים הרבה מידע מהטלויזיה בארה"ב. הרוב אמריקאיות. בסה"כ זה די טרחה לקרוא את כל המיילים שלהם כי תתארי לך שכל אחד שולח אפילו רק מייל אחד לשבועיים...אבל היתרון שמידי פעם יש ידיעות מעניינות. ואז אני מיד מעדכנת אתכם. ככה אני לפחות תורמת לפורום ולא רק מנדנדת בשאלות שנובעות ממחלתי הכרונית - אדוארדיטיס נורטוניטיס. איך ג'וש הזה קשור לאדוארד חוץ מזה שיש יותר מסתם דמיון ביניהם ? ראית אותו פעם בסרט ?

מיצי007

New member
אההה אוקיי

זה בסדר חמודה! את לא מנדנדת בכלל,אני מאוד נהנית מהנוכחות שלך בפורום,כיף לי לענות על שאלות. וגם אני חולה במחלה הזאת,ואני לא רוצה שום טיפול לכך
והקשר של ג'וש לוקאס הוא לא ישיר פשוט הוא קשור לאד בכל כך הרבה דרכים,כמו המשחק הזה ששיחקנו.

~*~gaL

New member
גרר, לא הייתי בארץ...

טוב, בכל אופן, מקווה שהוא יענה לכן :)) (או שעדיין אפשר לכתוב "לנו"
). אני מקווה שבזכות המכתב הוא פתאום יקבל הרגשה של "יו, כמה בא לי לבוא לבקר בישראל עכשיו...". :))

מיצי007

New member
אני גם מקווה

אני וחברה שלי צחקנו כזה שהוא יכתוב לנו תשובה בחזרה: i was very moved by your letter, and since im not doing anything or anybody right now i think ill come and fuck your brains out.

מיצי007

New member
אני../images/Emo35.gif

כחולה
..... לא ידעתי
טוב שאמרת לי עכשיו
טיהי,אני חייבת להודות שזה היה משעשע.

למעלה