ככה תראה אחרי שאני אטפל בך!
L lifie New member 13/1/03 #33 אני מבקשת מכל הגברים... להרגע... מה קורה פה ?? תמיד טענתם שאתם המין החזק... פתאום אני טוענים להיות המין המוכה זה סותר אחד את השני תחליטו
אני מבקשת מכל הגברים... להרגע... מה קורה פה ?? תמיד טענתם שאתם המין החזק... פתאום אני טוענים להיות המין המוכה זה סותר אחד את השני תחליטו
C Crossface New member 13/1/03 #34 הפכנו להיות המין המוותר ואתן ניצלתן את זה והפכנו (בעזרת חוקים, משטרה וצווי מניעה) למין המוכה
C Crossface New member 13/1/03 #35 כל יום בעיתונים עוד אישה הוכתה/נירצחה ע"י בעלה למה לא רואים שאישה עשתה את זה לגבר? למה? אני אגיד לכם למה......כי משתיקים את זה זאת קונספירציה, הכל קונספירציה אחת גדולה!!!!!!
כל יום בעיתונים עוד אישה הוכתה/נירצחה ע"י בעלה למה לא רואים שאישה עשתה את זה לגבר? למה? אני אגיד לכם למה......כי משתיקים את זה זאת קונספירציה, הכל קונספירציה אחת גדולה!!!!!!
L lifie New member 13/1/03 #36 קונספירציה אחותך!!! שום קונספירציה שום כלום לא היה ולא נברא...!!! ואם היה יש לדאוג שהאמרת תצא לאור
L lifie New member 13/1/03 #43 כן ... עזבי אני לא רוצה לדעת .... אם נתקע תוציאי אותו מהר ואחי<ביי> אני לא חלק משום קונספירציה אם כבר אז אני ה- קונספירציה...
כן ... עזבי אני לא רוצה לדעת .... אם נתקע תוציאי אותו מהר ואחי<ביי> אני לא חלק משום קונספירציה אם כבר אז אני ה- קונספירציה...
כ כוכב ה שחר New member 13/1/03 #19 זה גם וגם תלוי אם אתה מפקד בצבא שקורא שמות במסדר בטירונות, או מישהו שמכיר אותה ואוהב אותה (בצורה כזו או אחרת).
זה גם וגם תלוי אם אתה מפקד בצבא שקורא שמות במסדר בטירונות, או מישהו שמכיר אותה ואוהב אותה (בצורה כזו או אחרת).
כ כוכב ה שחר New member 13/1/03 #14 אם אני הייתי שואל את זה הייתי חוטף מכות. אבל אני יודע את האמת MUHAHAHAHAHA