כדאי לקרוא את האותיות הקטנות...
90% יעילותכדאי לקרוא את האותיות הקטנות...
א. המצהיר הוא פוליטיקאי שתקף את הממשלה הנוכחית והעומד בראשה במסגרת קמפיין הבחירות שלו.
ב. כל האמירה היא שהם לא יתחסנו לפני קבלת אישור הFDA. דעה לגיטימית לחלוטין כמובן, אלא שאיש גם לא ביקש זאת מהם. אמנם היום פורסם שבאיכסילוב מתכננים להתבסס על האישור הבריטי וגם זו עמדה לגיטימית לחלוטין (המכון הרפואי הבריטי לא נופל מהאמריקאי), אבל בכל מקרה איש לא יידרש להתחסן לפני שמשרד הבריאות הישראלי יאשר את המוצר.
בקיצור, סתם מהומה על מאומה ולא במקרה.
מספיק לקרוא את שם העיתון.כדאי לקרוא את האותיות הקטנות...
א. המצהיר הוא פוליטיקאי שתקף את הממשלה הנוכחית והעומד בראשה במסגרת קמפיין הבחירות שלו.
ב. כל האמירה היא שהם לא יתחסנו לפני קבלת אישור הFDA. דעה לגיטימית לחלוטין כמובן, אלא שאיש גם לא ביקש זאת מהם. אמנם היום פורסם שבאיכסילוב מתכננים להתבסס על האישור הבריטי וגם זו עמדה לגיטימית לחלוטין (המכון הרפואי הבריטי לא נופל מהאמריקאי), אבל בכל מקרה איש לא יידרש להתחסן לפני שמשרד הבריאות הישראלי יאשר את המוצר.
בקיצור, סתם מהומה על מאומה ולא במקרה.
כן, להלן:יש לך איזה מידע נוסף הרינג[טון] ?
אחרי שנפטרו 2 מחוסנים. לא פלא שהרופאים מסרבים להתחסן.
הרופאים לא מסרבים להתחסן. פוליטיקאי אחד שהוא גם רופא ומתנגד שלטון מוכר בישראל, טוען שהם לא יתחסנו לפני שמשרד הבריאות ייתן את האישור. זה טוב מאוד, כי אף אחד מהם לא מצפה להתחסן לפני שמשרד הבריאות ייתן את האישוראחרי שנפטרו 2 מחוסנים. לא פלא שהרופאים מסרבים להתחסן.
אני באופן אישי מאד רוצה להתחסן.הם כנראה קראו את סבא של כיפה אדומה.
הם רוצים בדיוק מה שאתה רצית: שיצטבר נסיון, ושהניסיון הזה יהיה טוב.אני באופן אישי מאד רוצה להתחסן.
הרי מה אני מבקש?
קצת יותר מידע בנושא החיסון.
הרבה יותר שקיפות.
מחכה לראות מה מנהל המזון והתרופות האמריקאי יגיד.
לפי הוול סטריט ג'ורנל אני מבין שהFDA הולך עד סוף השבוע לתת לפייזר אישור חירום בנושא.
משתפרת, תצבטי אותי חזק.
אולי זה לא חלום.
בעזרת ה' עוד מעט נקבל את החיים שהיו לנו בחזרה.![]()
לעת עתה רק המניות עולותאני באופן אישי מאד רוצה להתחסן.
הרי מה אני מבקש?
קצת יותר מידע בנושא החיסון.
הרבה יותר שקיפות.
מחכה לראות מה מנהל המזון והתרופות האמריקאי יגיד.
לפי הוול סטריט ג'ורנל אני מבין שהFDA הולך עד סוף השבוע לתת לפייזר אישור חירום בנושא.
משתפרת, תצבטי אותי חזק.
אולי זה לא חלום.
בעזרת ה' עוד מעט נקבל את החיים שהיו לנו בחזרה.![]()
ברור.לעת עתה רק המניות עולות
טוב. אז גם אתה חי סביב סיפורי הקונספירציה, שעל פיהם יצרני התרופות הם גוף כלכלי עצום, שמתפרנס בראש הפירמידה שבה מככבים הרופאים והרוקחים, אבל דווקא אותם לא הזכרת בבדיחה המיושנת שלך. וכן. אני דווקא לא שולל את התאוריה הזו. אני לא נגדך בקטע הזה.ברור.
עסקי התרופות תמיד שגשגו, עוד מתקופת כוסות הרוח למת .
הפציינטים רוכשים תרופות ולרוב משתמשים אולי ב-10 אחוז מהם.
לי קורה תמיד כשאני נזקק סוף סוף לקצת תרופה ואז מסתבר שתוקפה פג לפני 4 שנים לפחות.
גם אם תוקפה הסתיים לפני כמה חודשים אני זורקותה ל![]()
מבלי לחשוב![]()
איש אחד אמר פעם:
אני נזקק מדי פעם להיוועץ עם רופא ומשלם לו ממטב כספי, כי מה לעשות? הרופא צריך לחיות.
אחרי זה הולך לרוקח וקונה על פי המרשם כמה תרופות, אכן גם הרוקח צריך לחיות.
בצאתי מהבית מרקחת אני זורק מיד את התרופות ל
כי גם אני צריך לחיות.![]()
![]()
גדול סבא!!!ברור.
עסקי התרופות תמיד שגשגו, עוד מתקופת כוסות הרוח למת .
הפציינטים רוכשים תרופות ולרוב משתמשים אולי ב-10 אחוז מהם.
לי קורה תמיד כשאני נזקק סוף סוף לקצת תרופה ואז מסתבר שתוקפה פג לפני 4 שנים לפחות.
גם אם תוקפה הסתיים לפני כמה חודשים אני זורקותה ל![]()
מבלי לחשוב![]()
איש אחד אמר פעם:
אני נזקק מדי פעם להיוועץ עם רופא ומשלם לו ממטב כספי, כי מה לעשות? הרופא צריך לחיות.
אחרי זה הולך לרוקח וקונה על פי המרשם כמה תרופות, אכן גם הרוקח צריך לחיות.
בצאתי מהבית מרקחת אני זורק מיד את התרופות ל
כי גם אני צריך לחיות.![]()
![]()
לא רואה מי הפיץ את הדברים הללו ומי בר הסמכא שנתן להם גושפנקא.אז...
נכון. את קצת צודקת גם אם יש שם אזכור של משה פייגלה וגם אם ביל גייטס הוא בראש רשימת המושמצים. אבל בעיקרון, יש כאן גם חומר למחשבה, ובדף שחתום ע"י 2 אנשים שאת לא יכולה לדעת מי הם, דווקא כן עולות כמה שאלות עקרוניות וחשובות.לא רואה מי הפיץ את הדברים הללו ומי בר הסמכא שנתן להם גושפנקא.
לדעתי זאת מגמה של חברת תרופות מתחרה.אז...
לדעתי זאת מגמה של חברת תרופות מתחרה.
אין ספק שיש למודעות האלה אפקט.
אותי זה מפחיד.
עד אתמול ברומטר החשש ירד במקצת לטובת כן להתחסן.
ומודעה כזאת טורפת לי את כל הקלפים מחדש ועושה לי סלט מטבוחה בראש.
"מוות"? אני חושב שהם קצת מגזימים.
בואו נמתין קצת עד שהאנגלים המנוולים האלה יתחסנו.
ואם ימותו שם כמה אני לא אזיל חצי דמעה
זאת תהיה נקמה מתוקה לזכרם של עולי הגרדום (הרוגי המלכות) מלפני קום המדינה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעכשיו אתה מוכן להסביר לי מה קשור מחט (חיסון) לתחת (אנגלים)?
קשור קשור, לך מפה כושלאמשלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.