רק מי יודע!

sa3edh

New member
רק מי יודע!

בחינת הפסיכו שלי ב 4.4 האם אפשר שיהיה חלק מהשאלות של המבחן שב 1.4 גם במבחן 4.4 ??

1234aaa

New member
זה הולך ככה:

חלק עושים ב1.4 ואז ב2.4 המרכז הארצי מפרסם פתרונות של כל השאלות ואז 4.4 הוא מביא אותן שאלות ,אתה בא רושם את מה שאתה זוכר ומקבל 800.. נתראה בפקולטה לרפואה!

sa3edh

New member
מי אמר?

מי אמר שהמרכז הארצי מפרסם פתרונות של כל השאלות?

1234aaa

New member
קראתי את זה..

זה היה כתוב בעיתון שמצאתי ליד העץ שמצמיח כסף.. אחי אתה לא רציני נכון?

1234aaa

New member
תגובה רצינית לשם שינוי:

המבחן שיהיה 1.4 ו4.4 יהיו שונים לגמרי. אחת היתרונות של הפסיכומטרי שאי אפשר לרמות ולכן המבחן שתקבל ב4 יהיה שונה לגמרי מהפסיכו' בראשון. סתם שאלה,כמה סימלציות רצוף צריך לעשות כדי להאמין שהמרכז הארצי יפרסם פתרונות ואחרי זה יביא את אותה בחינה ב4?

Melodia

New member
ועוד סתם שאלה...../images/Emo8.gif

כמה בירות צריך לשתות כדי לקרוא עיתון ולראות שם את התשובות למבחן שהיה ב- 1.4?...

Assaf22

New member
בנאדם שואל שאלה רצינית

ואתם מסתלבטים עליו, וואלה יופי. עכשיו, לי יש שאלה רצינית. מישהו יודע אם מפרסמים גם את השאלות ? כי לא נראה לי שהתשובות לבדן יעזרו לי.

1234aaa

New member
אחי,

זה נראה לי טריוואלי להבין שבחיים לא יתנו את אותן שאלות. חוץ מזה בסוף ענינו לו כמו שצריך. הכל ברוח טובה.

sa3edh

New member
תמשיכו לחלום!!../images/Emo6.gif

תאמינו לי שאני בבחינה השניה שעשיתי היה לי שאלות מבחינה עוברת,גם אני זוכר שאלה שטעיתי בה פעמים,כן ומי שלא מאמין -------

1234aaa

New member
את רוצה להגיד.

שעשית בחינה שהתקיימה בשני מועדים נניח כמו ב1.4 וב4.4 והיו לך בדיוק אותן שאלות כמו שהיו לאלה שעשו ב1.4 לא הגיוני מה שאת אומרת!

1234aaa

New member
תסבירי,

ביתר פרוט את הכוונה שלך בהודעה שהכותרת שלה "תמשיכו לחלום!!!!".

Assaf22

New member
מרוב ציניות כבר אי אפשר להבין פה

כלום. 1234aaa, גם אני במסתלבטים אם לא שמת לב, ("בנאדם שואל שאלה רצינית"). בנוגע לאי ההבנה שעומדת להתפתח לשרשורפלצת. sa3edh רצה לומר שהיתה שאלה שהוא טעה בה פעמיים, כלומר שאלה שחזרה על עצמה בשני מועדים שונים של הבחינה. לא יכול להיות שהוא עשה גם ב-1.4 וגם ב4.4.

1234aaa

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

תודה הבנתי! בהצלחה לכולנו באפריל!

למעלה