רק לרקוד

ב ד ר ך

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

כתבת כל כך בהיר, אמיתי נקי ונכון.
לריקוד המשוחרר שעוד מצפה לך.

seg sug

New member
"לרקוד היא אמרה לי תרקוד"

לרקוד ולאבד את הראש לרקוד מבלי לחשוב לרקוד ולהנות מבלי לשים גבולות לרקוד וכמעט לרחף, להתנתק ממגע הריצפה שהראש ירחף הרבה מעל האדמה לעשות לך טוב בלב להתרגש, להשתולל, מבלי להסתכל, מבלי לבדוק- האם היה צורך לצמצם מרחב תנועה, או השתלחות מעבר לקו התחימה האם החיוך גדול מדי, האם האושר הרב -יחיד ולא מספיק להכיל האם משוחררת, האם מרחפת, האם משתלבת. אוהבת מה שכותבת את ומאחלת- שיתערבב ריקוד בריקוד שימלא שישתלב שירגש שישלהב ושלא יאכזב

../images/Emo140.gif להמשיך לרקוד

גם אם לבד כי מה שחשוב זו ההנאה שלנו מעצם הריקוד ואם הריקוד בשניים מוריד מההנאה שבריקוד, אז לפעמים אין ברירה אלא לחזור ולרקוד לבד. כתבת מקסים וכל כך מהחיים.

זה ..יפה

רק רציתי להוסיף משהוקטן.. כשאת רוקדת בשניים..צריך להזהר לא לדרוך לבן הזוג שלך לריקוד..על האצבעות.

מיננה

New member
מומלץ ללמוד ריקוד בטן לכל אישה../images/Emo41.gif

החלום שלי היה להיות רקדנית לפני שהפכתי לטבחית. הרקוד הזה שכל הגוף והנשמה מתחברים ואז את מלכה על במה או בלעדיה. ולפני שנתיים החלטתי לתת משהו לעצמי. והריקוד בטן חיבר אותי לנשמה לאישה שבי. לאדמה, לשמים...לאוויר שמסביבי ובתוכי.. וגם אל האיש או החבר הדמיוני שעדיין לא איתי אבל נמצא בנשמתי. חיבר אותי לאהבה הגדולה שיש בי לתת ולקבל. ממליצה לכל אישה. מיננה

naama78

New member
../images/Emo20.gif

משובח ביותר לחיי הריקודים שבדרך
לחייך

למעלה