רק לרקוד

רק לרקוד

רציתי לרקוד איתך ריקוד בשניים ריקוד משוחרר ריקוד של הנשמה רציתי לרקוד איתך ריקוד בתוך הלבבות שלך ושלי סימנת לי קוים כאן אפשר לרקוד כאן לא ניסיתי להתאים את הצעדים כיסית שטחים שלמים ברחבת לבך לפעמים אפילו הקמת גדר קטנה הרגשתי שעדיין יש די מקום ואיתך הרי כל כך כיף לרקוד אז המשכתי לפעמים עצרת, ואני לא שמתי לב הייתי שקועה כולי בריקוד ולא הייתי מחוברת אליך כן, לפעמים רקדתי לבד לא בשניים כשאתה רק שם ברקע ואז שמתי לב שיש רק אזור קטנטן שבו אתה מוכן לרקוד ובכל פעם שחלק ממני גלש החוצה משכת אותי בכח החזרת אותי למשבצת שבה נח לך הייתי צריכה להבין שאם אני רוצה לרקוד בשניים ואתה רוצה רק במשבצת הזו אז אני צריכה לרקוד עם מישהו אחר אבל אני צמצמתי את תנועותי ניסיתי להסתדר במרחב שהקצבת אבל זה כבר לא היה הריקוד שלי כבר לא הייתי אני עצרתי הסתכלתי במראה ראיתי שם מישהי שדומה לי אבל רוקדת בלאות בלי התלהבות רוקדת לפי חוקים ואני אוהבת לרקוד משוחרר לא יכולה אחרת אמרת שאתה לא רוצה את הריקוד הזה רוצה ריקוד אחר פשוט יותר גם אותו נסיתי לרקוד איתך אבל מדי פעם היית עוצר באמצע ופשוט נעמד לא מגיב בתנועותיך לשלי אבל לפעמים, היית מזיז את הכל הצידה ומפנה לנו את כל הרחבה ואז היה כל כך כיף לרקוד איתך אז המשכתי. מדי פעם היית מתקן לי את התנועות ומזיז אותי למקום שנראה לך יותר מתאים מדי פעם הגנבתי מבט למראה זה לא בדיוק הריקוד שרציתי רציתי משהו יותר פתוח, חופשי, משוחרר ואז יום אחד האטתי וראיתי אותנו ראיתי את עצמי התנועות לא טבעיות הרגליים בקושי זזות הידיים קפואות כאילו לא לפלוש למרחב האסור וראיתי את עצמי ראיתי ריקוד מחושב, שעסוק יותר בלא לפלוש למרחב האסור את המוזיקה בכלל כבר לא שמעתי לא היתה שום חדוה בריקוד הזה לא היתה התלהבות לא רוצה לרקוד ככה לא רוצה לחשוב על התנועות שלי מראש לא רוצה לפחד מלפלוש לא רוצה שכל הזמן יסמנו לי איפה מותר ואיפה אסור אז הלכתי לי הלכתי להתאמן בלהקשיב להקשיב ללב להקשיב לעצמי ולהקשיב לפרטנר שלי להקשיב עם הלב, עם הנשמה ועם כל נים בגוף הלכתי להחזיר לעצמי את חדות הריקוד הלכתי להחזיר לעצמי את הכושר שנפגע על ידי הריקוד האיטי והמאולץ וכשאחזור ארקוד רק איך שמתאים לי ארקוד רק עם מי שבאמת רוצה לרקוד אתאים את תנועותי רק לפרטנר שיתאים גם את תנועותיו לשלי בלי מילים, בלי חוקים, בלי גדרות ארקוד רק עם מי שמוכן להתאמן ארקוד רק עם מי שבאמת אוהב לרקוד איתי ואקשיב כל הזמן אקשיב עם הלב, עם הנשמה ועם כל נים בגוף וארגיש, כל הזמן ארגיש עם הלב, עם הנשמה ועם כל נים בגוף אקשיב לקצב, להלמות הלב ארגיש את התנועות, אפילו את הכי קטנות שלא נראות לעין וארקוד בשניים רק אם זה באמת ריקוד בשניים

galia1962

New member
../images/Emo23.gifלהקשיב ללב ולרקוד כמו שאת אוהבת

וריקוד אמיתי בשניים, הוא תמיד דיאלוג של הקשבה והתאמה והתחשבות והתבוננות הדדית... לחיי ההתחברות שלך ללב ולקצב ולחדווה שבתוכך אישה יפה

ל י M ו ר

New member
לרקוד

רק עם מי שבאמת רוצה לרקוד|סהדגש| ואת בימים האחרונים מרגשת עם הכתיבה

R a c h e li

New member
ניסיתי הכל....../images/Emo6.gif

דיסקו.....טראנס.....סלו.....ואפילו....וואלס אך לדעתי אין אין כמו הלטיני.....

אוהבת לרקוד בשניים

בקצב מהיר, בקצב איטי... במוסיקה מתגברת, במוסיקה רוגשת... העיקר שיהיה בשניים.

צעד קדימה, שניים אחורה

שמחה בשבילך שהצלחת לראות את השינוי שחל בריקוד שלך, ויותר מזה.. שזיהית מה זה עושה לך. מאחלת לך שתמצאי את זה שהריקוד שלכם יתאים

N D R

New member
צודקת!

100 אחוז צודקת. לא 99% לא 98% לא צדק משוחזר פשוט טהור.

ערסlight

New member
ולא נותר...

אלא להזכר בשורה שקראתי פעם. "תרקדי כאילו אף אחד לא רואה אותך" רק מהמקום הזה ימצא מישהו שיתאים לו ושירצה להצטרף.

blonda3

New member
../images/Emo20.gif

מדהים איך שכתבת... יש שיר של יהודית רביץ שאני מאד אוהבת מי לאהבה וגם השיר של שלמה ארצי תרקוד לאהבה ולריקוד בעצם אין גיל...

d a n i e l s 5

New member
"מחול האהבה"

הוא דואט.... אם לא רוקדים אותו עם-אהבה, מ-אהבה ו-אהבה .... לא רוקדים אותו בכלל !!!! כתבת קסום, אהבתי !

מצוטטת

New member
../images/Emo140.gif

Coachig & practiceing
להבין, שרק בלי ובלי ... ולהאמין!!! כל עוד העולם שלנו מכיל אוויר מים אז יש גם
שמתאים לשניים... אני מאמינה.....

את רוקדת את הריקוד של החיים..

.."אני לא רוקד.. אני לא רוקד.. אני לא רוקד כשעצוב לי".. (א.דוכין) אבל את ילדתי, המשכת לרקוד גם כשעצוב.. גם שהקצב כבר לא... את המשכת לרקוד, גם כשהשטח הוגבל, גם כשהפרטנר "זייף", לא נע על הרחבה.. לא הושיט לך יד.. לסיבוב.. לחיבוק.. את רקדת בחדווה, רוב הזמן, עד שבהנת שאת רוקדת לבד.. לבד.. בדד.. ואני אוהב את שכתבת, כי בעצם הצהרת.. .. אני רקדנית אמיתית.. רקדנית של החיים ..רוקדת את הריקוד של החיים שלך.. ואני רק נזכרתי בשיר של ש.ארצי.."תרקוד.. תרקוד היא אמרה לי..תרקוד" וחשבתי שזה גם דומה למה שקרה בריקוד שלך...

r e d head

New member
יקירתי../images/Emo20.gif

יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה יבוא עם מה שאת אוהבת בו. תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. כתבת מקסים אוהבת

למעלה