רק לפגוע יודעים?

רק לפגוע יודעים?

פפ אני לא יודע אפילו איפה להתחיל, אבל בא נדבר הפעם רק על הומואים, והאהבה הגדולה שלהם לפגוע.. זה מה ששמתי לב אליו בשנים האחרונות, לא רק בארץ. ואני לא מדבר על אהבה, בגידה, וכדומה, אני מדבר אפילו על דברים קטנים, כמו להכיר מישהוא דרך הרשת, ואז לקבוע להפגש, ולא לשמוע יותר מהאדם, אפילו שהוא אונליין עדיין, ולא עונה, או שאתה נפגש, ונהנה ביותר, ואז הוא פוגע בך, במקום להגיד לך "אי אפשר להפגש שוב", שזה פחות נורא, כי זה לא בקטע של זוגיות. בקיצור... אני פשוט... לא יכול יותר... אני כל פעם חושב שאני מתגבר, ושאני לא נכנס יותר למשחקים האילו של אנשים פטתים, אבל שוב נכנסתי למשחק כזה היום, פשוט, לא ייאומן....

אתה צודק, ואסביר לך את התופעה...

למרות שיחרור ההומואים ולמרות מתן זכויות שוות רבות, הומואים רבים עדיין רואים את עצמם כשוברים איזה כלל גדול בחיים: הם יוצאים עם גברים במקום "להיות נורמלים ולצאת עם נשים". ברגע שהם מתירים לעצמם לשבור את ה"כלל" הגדול הזה, הם שוברים גם כללי הגינות ונימוס רגילים ואינם מתנהגים בצורה הולמת. רק שיחרור נוסף של ההומואים והפיכתם לשווים בחברה יעודד אותם להתנהג כבני אדם בכל מצב. (נאום פורטי)

konito

New member
לדעתי זאת תופעה גם בין גברים לנשים

אין כאן כל יחודיות להומואים. הרבה אנשים שמתנהגים אליהם כך מפתחים אובססיות כלפי הבנאדם שככה מתעלם. במקרים רבים פתאום אתה מאוהב בו עד כלות. רק כי הוא לא נגיש. לו הוא היה נגיש אחרי חמש דקות היית מבין שזה לא זה. אפשר לכתוב ספר על הסיטואציות הללו (בטח כבר כתבו
). זה הרבה האגו שלנו שלא מוכן לקבל לא. הרבה אנשים נעלבים כל כך כשאומרים להם לא והם עושים בדיוק אותו הדבר לאחרים. נושא אינסופי
צריך פשוט להתמקד במה המטרה שלך.

אבל זה לא קשור ל"לא"

אתה מדבר עם אנשים, מכיר אותם, קובעים להפגש, לא יוצא, סבבה, מששכים לדבר, להכיר, לצחוק, אחד מהשתיים רוצה להפגש, לא יוצא כי השני חולה, גם סבבה, אחרי חצי שנה שמכירים ומדברים, ופתאום קובעים, ואתה עוד שואל את השני "האם יש לך את הפלפון שלי?" והוא אומר לך "כן כן נדבר מחר" ואתה במיוחד חוזר מוקדם הביתה, מתכונן ומחכה לשיחה, לא מקבל אותה, עולה למסנגר, כותב הודעות, 500, לא עונים לך, ואז אתה אומר "מה? אני לא ירוץ אחריו" ואחרי שעתיים הוא כותב לך תירוץ נהדר שלא חשבת עליו "נרדמתי. סליחה", אז מה... הוא רציני? או שהוא סתאם משחק איתך... אתה כבר מבולבל... אתה לא יודע. זה לא קשור כאן ל"לא.

konito

New member
לדעתי זה נושא לפורום ייעודי ../images/Emo6.gif

אני יכול לספר לך על דברים דומים, קשים הרבה יותר שעברתי. למשל הסיפור הזה (אמיתי לחלוטין): פגשתי את גלן בפייר איילנד (אי האש ליד ניו יורק, אי יפהפה הידוע כמקום קיץ להומואים. ממליץ לכל מי שמגיע לראות את הכיף הזה. אין מכוניות, יש צבאים והמון ים, ירוק, חופש וגברים). הכרנו במסיבת בריכה בבית על החוף. ברגע שראיתי אותו נפלתי. חיוך מדהים, עיניים בורקות ירוקות, שיער בלונדיני מלוכלך של גולש, בנוי חטוב מדהים ושעיר כמו שאני אוהב. הוא חיזר אחרי במרץ בשבוע שלאחר מכן בעיר. שוחחנו המון בטלפון. ערב אחד הלכנו לאכול במסעדה רומנטית ולחר מכן הוא בא אלי הביתה ונשאר לישון. היה כיף, שאי אפשר לתאר. בבקר אכלנו יחד ארוחת בקר וכל אחד הלך לעבודה. מאוחר יותר טילפנתי אליו לעבודה והוא לא ענה. בקיצור, הפעם הבאה שראיתי אותו היה אולי שנה אחר כך כשיצאתי עם מישהו אחר והתברר שהם ידידים... זה היה חתיכת אכזבה... במשך השנים הבנתי שאלה דברים שכלל לא קשורים בי. יש אנשים שפשוט לא יכולים להגיד "לא מתאים לי". וגם "לא מתאים לי" כלל לא קשור אליך. אתה יכול להיות הכי יפה בעולם, הכי חתיך, הכי כיפיי, אתה לא מאותגר פיזית
, המון אנשים רוצים אותך, ועדיין אתה לא מוצא את הבן אדם הנכון וחוטף בומבה לפנים. אולי הם הצודקים. אני הייתי תמיד מודיע לבן אדם שזה לא נראה לי או מתאים לי וגם את זה אנשים לא יודעים לקבל ונעלבים. הסיבות מדוע אנשים נוהגים כך, לדעתי מגוונת אבל כנראה מתרכזות בשלוש סיבות. הראשונה, ככה הם כנראה ראו בבית. השניה, הם לא מסוגלים להתמודד עם הסיטואציה, אז הם חושבים שאם לא יענו או יתעלמו אתה כבר תבין. זה לא אישי נגדך אם כי זה פוגע. כשיראו אותך בפעם הבאה הם יהיו נחמדים כאילו כלום לא היה או יתעלמו כאילו אתה לא קיים. השלישית, עולם האינטרנט מנתק אותנו מהצד השני. הרבה אנשים פונים, מדברים, הכל יותר מהר. נוצר אולי מן קוד שזה בסדר לא להתנהג כמו שצריך. אז אני חושב שלחלוטין התנהגות כזאת אינה הולמת. מה שצריך רק להבין שיש גם כאלה. שלא כולם כאלה. שניצלת בעצם ממערכת יחסים עם אדם לא ראוי ובעיקר, שזה כלל לא קשור אליך. האם להמשיך? בודאי, יש שם אחד שרוצה אותך ומאמין כמוך שתוכלו להקים חיים יפים ומאושרים יחד. צריך לנשק המון צפרדעים שנראות יפות מבחוץ אך רעילות מבפנים. אבל אחד מהם מתברר כנסיך אמיתי.

avitano

New member
צר לי לשמוע וצר לי להרגיש שאתה צודק...

אתה באמת צודק, רק אתמול הרגשתי בדיוק כמוך :] אבל אתה יודע מה? אני למדתי כבר להסתכל על זה אחרת אני מרים את הראש ואומר "מי הוא בכלל? מה הוא שווה?" אם זה הייחס של הבן אדם אז אולי עדיף שהוא לא רוצה להיפגש, אני לא רוצה להיפגש אפילו יותר! לא חסרים אנשים כאלה ולא רק הומואים, אבל כן זה מתאפיין יותר אצלנו תרים את הראש ותמשיך הלאה

אבל עדיין,

אני לא יוצא למקומות, יש לי רק את אטרף ותפוז צ'אט, ואני דווקא לא מתכוון רק לסקס, הבחור ההוא אמרתי לו עוד שיידע שהוא יבוא, נדבר, נשתה, נראה טלויזה, ואז נראה מה הלאה, אבל עדיין... הראש שלי למעלה, והוא לא שווה אתזה, אולי, אבל זה מעצבן אותי, כי כמו שכתבתי, אין לי איפה להכיר אנשים....

mitmoded

New member
תופעה עצובה! במיוחד כשמדובר בדתיים...

הכי עצוב לי להכיר דתיים שמצד אחד נראים הכי ערכיים בעולם ושומרי מצוות כדת וכדין, אבל הרגע שמעורב בסיפור משהו שקשור לנטיה המינית כל מערכת הערכים מתרסקת.. ובשם ההוא שם בין הרגליים מותר לעשות הכל מהכל גם בין אדם לחברו וגם בין איבר לחברו... אני חושב שהתופעה שצויינה כאן מעידה על דברים עמוקים בהרבה ממה שזה נראה... לצערי, אפשר לספור על ידיים בודדות את ההומויים (ובעיקר הדתיים) ששומרים על חוט השדרה הערכי שלהם לצד הבחירה להכנס לעולם הגברים ולהביא איתם את המטען הערכי שגדלו עליו. גם אם בחיים הובילו אותך להימשך לגברים, למה לשקר? למה לא להתמסר? למה לקפוץ ממיטה למיטה? למה לעשות את זה עם שלושה (או יותר)? למה לא להשקיע? למה לא לכבד את עצמך? מה אתה זונה? פרחה? איפה צלם האדם שלא לדבר על צלם אלוקים שבך??? תחשבו על זה...

Nחמן

New member
אהה! גם אתה צודק

אין מילים בפי למראה הבושה. רק לא כל הדתיים שווים. בסך הכל אי אפףשר לומר, שתכונה זאת אופיינית לציבור הדתי הקלאסי , למרות שזה לא קשור לדת. זה כלל יסוד בדרך ארץ. ו... ברוך הבא בצל פורומנו. אפשר מעט פרטים?

צודק לרוב,

במיוחד בקע הראשון של ההודעה, בסוף ההודעה אני לא כ"כ בטוח שאני מבין את הכוונה שלך, אבל לא נאומר שאני כן מבין, אז אני לא כ"כ "איתך" בקטע הזה... כלומר... ב-לשקר, אתה מתכוון לסביבה, או לבן זוג, או לחברים?... בקטע של ה"להיות זונה"... מה... לשכב עם כמה גברים, סטוצים?... אולי אחרי שאני יבין יותר אני יכול לענות יותר טוב. בלי שטויות (כי אומרים לי לפעמים שההודעות שלי לא ברורות, חח)

mitmoded

New member
אני אסביר...

אני בטוח שגם שבחרת לעזוב את הדת לא בחרת לעזוב את המטען הערכי שלך.. "בלשקר" התכוונתי לבן זוג או לכל מאן דבעי הנקרא בדרכך... ולגבי השאר, לי זה עצוב כל תופעת הסטוצים (גם אם תגיד לי שזה רווח גם בין גברים לנשים בכל החברות) עדיין אני חושב שמותר האדם מין הבהמה ומי שמכבד את עצמו לא שולף את איברו לכל עבר, איפה האהבה? איפה ההתרגשות? איפה ההשקעה אם הכל זול וזמין??? איך "ההומויים" תהיה קהילה מכובדת אם מה שנורמטיבי אצלה זה מעשה הכלבים בגנים??? קצת ריחרוח בין הרגליים ו.. הופה... סליחה אם זה נשמע שמרני, סליחה אם זה נשמע קיצוני, סליחה שזה נגד הזרם... אבל לא נראה לי שאני זה שצריך להתנצל... אני לא מכיר הרבה גברים שחיים את החיים האלה ואוהבים את עצמם, שלמים עם עצמם סולחים לעצמם על החיים שחולפים להם מריגוש חולף אחד לאחר... (גם אתה ידידי השמעת תיסכול ממציאות זולה זו...) מבין יותר?

מבין: כן

ואתה צודק, וואי קשה לי לכתוב תגובה, אני 50X מחקתי את מה שכתבתי, כי אני לא יודע בדיוק איך להגיב, אז נלך על זה: אתה צודק בקטע של סטוצים, אבל אם מישהוא בא נגיד שתי בחורים הומואים מחליטים להיות רווקים, כי הם לא מאמינים באהבה (כמוני, אני לא מאמין באהבה (של גברים)), אז מה... הם לא יעשו סקס?..

mitmoded

New member
אז באיזה אהבה אתה כן מאמין?

אתה רוצה להגיד לי שנגזר עליך לחיות בלי אהבה? (אפילו פרעה גזר רק על זכרים.. מילא שנגזרו עליך חיי התמודדות מורכבים... אתה גוזר גם על האהבה????)

אהבת אמת

סתאם. אני לא מאמין באהבה שלי כלפי גבר, או של גבר כלפיי. לא אהבה אמיתית בכל אופן. יש הרבה גברים שניסו לשחק עם הרגשות שלי, ולצערי הצליחו, אבל מה שלא יהיה, אמרתי, ואני יגיד שוב... אינני מאמין באהבה שכזו. אני כן מאמין, באהבה שלי כלפי אישה, וגם בחזרה, ממנה אליי. מקווה למצאו אתזה לפני שאני.... יהיה.... בן.... 90? אגב... לא דיברתי על זה שנגזר עליי...

mitmoded

New member
אם ככה, אני מחזק אותך בכל ליבי!

מאחל לך שתמצא בקרוב ממש את דרכך לאהבת אמת! כי אתה ראוי לה!

konito

New member
בקיצור, מעצבן אותך שלאחר סטוץ הגבר מתעלם ממך

למה אתה מצפה כשאתה בעצם לא מציע כלום חוץ מאשר מגע מיני נטו? נראה לי שאתה מקבל בדיוק את מה שרצית ואתה נותן. בלי קשר, נראה לי מוזר לחיות בעולם של סטוצים עם גברים ולפנטז על אהבה עם אישה. לא רואה איך זה בדיוק הולך לקרות. משהו בגישה כאן נראה לי בעייתי.

למעלה