רק לידע כללי:)

Dafnush17

New member
רק לידע כללי:)

שלא תבואו ותשאלו אותי מי אני ומה אני עושה פה אח"כ... למי ששאלה אותי היום בצילומים..נראה לי רוית קרואים לך (נכון?)הנה אני אספר על עצמי:) נולדתי בתל השומר..סתם לא..אין לי כוח:) קוראים לי דפנה(דפי) אני בת 17 + (אין לי כוח לספור כמה חודשים:)) אני מהרצליה ו....זהו:) אביעק, אמרתי לך שההודעה הזאת נחוצה!:)

Kido2222

New member
אז ככה קוראים לך!!! :)

ואני כבר חשבתי... :) טוב... אז ככה... השם הוא אביעד... ולא אביעק... :) (ה"ד" וה"ק" לא עד כדי כך קרובות... :) ובסדר... אז היא נחוצה! אז מה! עדיין יודעים על המפעל שלנו... :) ואנשים מוזמנים להגיב על הצילומים... :) אגב יובל... נעים להכיר... אני אביעד...(בעל הפלאפון המפחיד. :) ) גל... את מוזרה...(לא המנהלת. :) )

Dafnush17

New member
למה? אביעק דווקא מתאים לך...

הן מאוד קרובות רק שתדע! (האותיות) יפה הסיכום שלך להיום..חחחחח

mati88

New member
חחחחח...

יפה שאתם מצחיקים אחד את השני...
ושלום שלום לך

ElinorL

New member
איזה כיף לכם שהייתם בצילומים

העיקר קיציס ופרידמן קיבלו את המכתבים שרשמתי להם! אני מקווה שהם יאהבו את מה שרשמתי :) איזה עצוב, רק עוד שתי תוכניות... מישהו ממי שהלך לצילמוים יכול לענות לי רק ב"כן" או ב"לא" ובלי שום פרטים נוספים האם היה קטע שקשור ללובה היפה שלי? כמובן לא לשכוח לשים סמל ספויילר למי שלא רוצה לדעת!

Kido2222

New member
אני מניח...(ספוילר) :)

אין לי מושג מה זה אומר... זה יענו מי שלא רוצה לקרוא שלא ייכנס? :) וכן יהיה לובה...

ElinorL

New member
כן וזה לא סוד כי ראיתי פרסומת על

לובה בערוץ 22 מחר היא הולכת לדבר! כפרה עליה :)

Kido2222

New member
עקב התמונות המחרידות שייצאו...

מהפלאפון שלי... בחרתי לפרסם רק אחת... (הטובה ביותר מן הסתם...) אז אל תתייחסו לאיכות הגרועה... בואו לא נשכח... זהו רק פלאפון. :) מה שכן... גל, אני מחזיק תמונה שלך עם פרצוף דבילי. :)

greeneye

New member
חחחחחחחח

ואביעד- אני לא מוזרה. זה...נו לא הבנת?! ליהי ואנוכי ניסינו להכניס אותך למעגל האובססיה. נו, עוד אחד מאלפי האנשים שלליהי ולי יש משהו חיובי להגיד עליהם. מתאים לך להסטלברט ככה... חתימות בלאגנים. אז אמרנו- "הוא הסתכל עלי! תראי! יו!"

lishhhh

New member
לי יש חתימה שלו!!!

ולך לא!
הכי חמוד שם היה חיים...אין לו מתחרים! הוא כזה הכטי...
חוץ מזה היה מאוד כיף ומצחיק! ויש לי הרבה תמונות!:)

Yuvalenko

New member
כן, וואלה, באמת נעים מאוד, אביעד..

שכחתי אפילו להציג את עצמי, בכלל - לא אמרתי שלום להרבה מהפורום, כנראה שהייתי "טרוד במחשבות אחרות" או משו כזה... (כמו שמתי אומרת - וזה וזה וזה...) ליש, סורי.
סאפ! סורי גם..
אביעד - תחליף פלאפון.
סתם.. מגניב דווקא... תכף נראה אם לי יצאו הצילומים גם, בעצם לא תכף, עוד כמה שעות אני אבדוק...

Yuvalenko

New member
כן, הסתרתי מצלמה, אבל היא באמת חרטא

אז עזוב... אולי זאת התמונה היחידה ה"נורמלית"..

למעלה