זה רק כלי זה לא נשלט לפי איך שבא לך את רק נותן ת´פקודות רכב זה כלי לאיכות חיים טובה יותר שלא תצטרף יותר לחלום על תל אביב בחלומות אלא שאתה נוסע אתה גם לא מבין שתאונות דרכים יש לך את הכי הרבה הרוגים במדינת ישראל יותר מהפיגועים ומכל החרטא האלה זה דבר שאתה גורם לזה יענו אז מה אתה אומר לאכול אותה וגם למות לא מתאים סע כמו שצריך תגיע מהר אז יש כביש של 90 אתם נוסעים מאה 40 זה לא כזה ריגוש וכבר נסעתי במהירויות יותר גבוהות אבל מה תעשה שתשב "לא עלינו אחי" בבית חולים ואז תגיד למה לא נסענו כמו בניאדם ותבין אחי תאונות דרכים יש לך יותר הרוגים וגם כמו הרוגי צה"ל ופיגועי הולכים לך האנשים שבמובחרים של העם תלמד אחי
במה אתה כלכך מתגאה ??...בזה שנסעתם מהר?? ביג דיל כול ילד בן 10 יכול לשבת מאחורי ההגה וללחוץ על הגז בטירוף ולסגור 140 או 180 החוכמה היא לדעת לתמרן את האוטו בזמן של החלקה או איבוד שליטה מכל סוג שהוא וזה בדיוק הטעות של כל הנהגים החדשים על הכביש בימינו.....רק מקבלים רישיון וכבר לוחצים כמה שיותר חזק.....תאמין לי אני כשהתחלתי לנהוג לא עברתי את ה-100 רק אחרי שנתיים של נהיגה קניתי לי GOLF V-6 ואני מרשה לעצמי לסחוט את הגז..כי אני כבר מכיר את הכביש ואת הרכב.. בקיצר אחי אני לא יודע אם אתה נוהג או לא אבל קח את זה כעצה ידידותית.....מהירות תמיד אפשר לפתח אבל מימנות היא דבר הנרכש עם הזמן.