רק להוספה

translover

New member
רק להוספה

תהנו הלילה אנשי הטראנס, אני יוצא לת"א לחפש את עצמי שם עם שתי מכוניות.. אל תשתו הרבה, ואל תשכחו : תשארו אחד שלא ישתה כדי שיהיה מי שיסיע אתכם בדרך הביתה בטוחה ובשלום ולא יהיה שיכור.,.. פחח סתם סתם אחים שלי תהנו שנהג ישתה הכי הרבה זה ממש טירופ חבללכםעל הזמן.. אבל אל תשכחו לקרוא תפילת הדרך בתחילת הנסיעה בטוחה בשלום תעברו אותה חח טוב חפרתי מספיק ל2 דקות.. אל תשכחו לקחת כמה גרמים טובים שלאמשנה של מה בלי קמצנות למקרה חרום.. יאלה בלאגן.. ביי ואל תשתוללו ליד אלה שחזרו מהמזרח, אלה עם השריטות, ה---- כבר לא משפיע, הם בסרט ארוך שקשה לצאת, והם לא ישימו לב כשידרכו עליכם רוקדים בעינים עצומות פחח יאלה בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שיהיה לכם לילה שמח מלא טראנססססססססססססס פסיכודלי לילה בטירופ ולקראת השחר גואה טראנס מתקדם וטרקים שמחים ומהירים פווולאונים נחמדים גם בא בחשבון, רק לא האוס דיג´ייס מזדיינים[ KEEEEEEEEP ROLLIN ROLLIN ROLLIN [ההודעה צונזרה לבקשת מייקMidNightFlame האכזר חח סתם לא אכזר, ידידותי לסביבה חח]

למה רק ? הודעה חשובה !

ובקשר לנהיגה אם כבר העלת את זה למה פתאום שינית?היה יפה מה שאמרת בהתחלה קיצור בלי קונצים על הכביש ! משרד התחבורה הנמהל לתופינים ורקיקים! מאממאמייה המצב בקנטים מי בא לקנטים? יש שם אחלה מסיבות!

translover

New member
חח איזה מצחיק

כלהדרך המחוג לא ירד מ140.. נסענו מהכביש השני לא דרךמישור החופ יענו עקפנו תכרמל מהקריות מכביש בדרך לטבעון יעענו יצאנו ככה ב12 לכיוון ת"א המכונית השנייה הלכה על מישור החופ דווקא אבל איך שהם הפסידוווו חח הכביש שלנו היהההההההה רקקקקקק שלנוווווווווווווו כל הדרך 140 את קולטת!? בסטיות האטה הגענו במקס´ ל120 פחח אחריזה בעזריאלי חיכינו לחברהבאוטו השני שעה חח

אני חושבת שזה ממש לא חכם

לשבת בתוך כלי מתכת ענק ולסוע במהירות כפולה מהמהירות המומלצת תחשוב על בהיבט פיזיקלי פשוט ...תגיע מהר מאוד למסקנה שזה לא נכון זה הכל!

translover

New member
למה לא..

יש כאלה שאין להם מספיק שליטה במהירויות גבוהות, אבל לא כולם.. אני אומר לך 100 אצל חבר שלי זה 30-40 קמש אצלי חח(טוב אני רק אמור לעשות תטסט אוטוטו פחח..) והכביש כולו היה ריק ואפל חח איזה חושך, תאמיני לי זה היה חכם לעלה לא לקחת את מישור החופ שבטח היה מפוצצ תנועה.. קיצר היתה נסיעה סבבה אגב הת"א עברנו ליד איזה בורקס היתה שם אחת מוכרת פריקית כזאת נחמדת שמעה טראנס ישראלי משהו פיצוצ שכחתי לשאול אותה מזה היה, נדמה לי איזה טרק של פסאיסקס או משהו, משהו חזק לעלההההה

kei c

New member
תגיד חחחח זה רוק מהפה?../images/Emo22.gif

אם כן אז לסבא שלי יש תרופה לזה! חוץ מזה שזה נראה לי אינפנטילי להגיד שאתה שולט באוטו במהירות גבוהה,אתה אפילו לא מסוגל לשלוט על הרוק מהפה אז איך אתה שולט באוטו? אני יודע שזה קשה אבל תחשוב על זה רגע! כמה אנשים מתו השנה כי לא שלטו בעצמם במהלך נהיגה,למרות שחשבו כי הם הכי שולטים בעולם! נ.ב הומור יש כאן למישהו?

kei c

New member
נראה לי שאתה מהטייסים שימותו עוד...

על הקרקע,וחבל חבר! חיים לא באים ברגע אבל נעלמים ממש ברגע. ובתור אחד שאוהב את הטראנס והאנרגיות הרוחניות מזה,אתה צריך להעריך קצת יותר את החיים,ובכלל זה את עצמך!

translover

New member
התכוונת ל..

עדיפ לאבד רגע אחד בחיים, מאשר את כל החיים ברגע.. אבל דייייי אין לזה מקום בכלל אין קשר.. מה שאתה אומר בנוגע למצב שאמרתי, זה כמו לנסוע לכפות עלעצמך לנסוע 25 בדרך עירונית 2 נתיבים ריקה מוחלטת ועוד בלי סטיות חח.. תאמין לי הסנוובורד שאתה עושה יותר מסוכן פחח

השליטה במהירות זו או אחרת

IS NOT THE ISSUE HERE!!!!! תענה לי על השאלה הבאה ותסיק את המסקנות והכי חשוב תיישם וחליק עם הפוזות זה באמת לא שווה לתחת ולא מרשים אף אחד: 1.מה יקרה לך אם חס ושלום תתנגש בגוף כלשהוא כשמהירת נסיעה שלך היא 140 קמ"ש?לעומת אם היית למשל נוסע במהירות 90 קמש" ?

translover

New member
מה קרה אסור להנות בחיים

באיטליה בכל הדרכים המהירות יש לך כמעט מהירות חופשית למה שאני יגיע למצב שאני הולך להתקע במשהו כשאני במצב שפוי בכביש רחב ריק ובלי הרבה סטיות ובלאגן.. חוץמיזה לא אני הייתי הנהג בכלל חח ואף משטרה "לא ראינו" בדרך פחח

kei c

New member
בואנה די הרטבת את כל הפורום!../images/Emo187.gif

לנסוע מהר זה להנות?

translover

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ??????????????

לנסוע מהר זה לא להנות ?? מצטער שאתה לא מאלה שאוהבים את העלייה הזאת של האנדרנלין, מה לעשות אנחנו מאלה.. זה טוב, זה בריא וחשוב להזהר.. באונה אפשר לחשוב, כל המטורפים נוסעים לך פה 170+ , אחי 140 זה לא כזה ס´

translover

New member
וזה היה רק בהלוך..

לא היינו אז שתויים לא כלום.. בחזור נסענו רגוע ושקט לא עלינו מ100.. (סתם לא להגזים.. ) אבל היה רגוע

kei c

New member
יופי נסיעה מהירה טראנס ואלכוהול

ואתה עוד מחפש אנדרלין? טוב שלא קיבלת התקף אסטמה!

kei c

New member
אנדרנלין?

מקרה אבוד! רוצה אנדרנלין? בו תעשה סיבוב על ההר איתי מחר תראה אנדרנלין אמיתי! יכול להיות שזה אכן יותר מסוכן,אבל הרעיון הוא להתחשב בסובבים אותנו ולא לסכן אותם סכנת מוות! פה זה רק אני וההר,בכביש זה אתה וכל השאר!

למעלה