רק לא להרגיש

ל י M ו ר

New member
רק לא להרגיש

הכל אני עושה ,רק דבר אחד לא רוצה להרגיש. אני מתקרבת אני נותנת יד, ואז מרגישה את הבום את הפחד את הרעד, את כל הכאבים מהעבר צפים. ואז כמו רובוט מזכירה לעצמי שאני לא רוצה להרגיש, וחוזרת להיות גוש הקרח הקר והמנוכר. סוגרת דלת אחר דלת לפעמים גם פוגעת באדם שרק רצה לגעת. ועכשו זה יותר קל יש לאן לברוח, עוד שעות בעבודה, עוד דברים שצריך לעשות בבית. רק לא להרגיש! ולא יעזרו גם מליון שנות פסיכולוג, תקופה ארוכה החלטתי לא להרגיש, זה חילחל כבר לכל תא במוח שלי. ואולי אני מענישה את עצמי על טעויות על אכזבות, ואולי סוף סוף כשיש לי שליטה אני לא רוצה לאבד אותה כי להרגיש זה לאבד משהו מעצמך ואני איבדתי כבר מספיק. ובתוך תוכי אני יודעת שאני רוצה להרגיש אבל פשוט לא מסוגלת. אני

d a n i e l s 5

New member
טעות !

להרגיש זה לא לאבד משהו מעצמך... להרגיש זה להוסיף משהו לעצמך !!!!! ואם ב"עצמך" עסקינן..... התחלת לעבוד, מצאת את האמונה ....זה הצעד הראשון. עכשיו כשהראש יכול קצת לנוח מה"טרדות" אני מאמינה שהצעד הבא הוא הצעד.... להרגיש למצוא את "עצמך" זה שהלך לאיבוד. ואת מ-ס-ו-ג-ל-ת !

גרמת לי להרגיש

את מה שניסיתי להמנע ממנו וזה חוסר ההרגשה אז עכשיו בינתיים אני מרגישה... מקווה שגם לך תחזור ההרגשה כי בכל זאת, את יודעת, היכולת להרגיש היא המתנה הגדולה מכולן.

עינב 36

New member
קצת מוזר כי בעיני...

כל מה שתארת זה בדיוק זה... זה בדיוק... להרגיש

ספיישיל

New member
כמוני=כמוך

להרגיש זה להתרגל להרגיש זה להרגיל את עצמך לאחר. אני משוכנעת שהחשש שלך מגיע ממקום אחר משלי.פיה קטנה! להרגיש זה להאמין (אולי בעיקר הפחד ש"אמונה הזאת" בגדה בך) להרגיש זה להיות בטוח. אולי איננו רוצים להתרגל למה שבסופו של דבר יעלם אולי איננו רוצים להרגיל את עצמנו לחוסר משמעות שיהיה מאד משמעותי עבורנו. אולי איננו רוצים להאמין במה שחסר אמונה אולי איננו רוצים להאמין במה שבכלל לא בטוח. התחושה שזה חילחל לכל תא במוח ומשתק אותנו. ושלא תצוץ רוני34 פה לומר לי אחרת.

n o g a1

New member
מה שלא אובד לעולם זה יכולת הבחירה

ומכאן העוצמה! בוחרת להתקרב ,לתת יד ,בוחרת להרגיש את הבום ,את הפחד, את הרעד , נותנת לכאבים מהעבר לצוף. חוסר יכולת להרגיש חילחל לתוך כל תא במוח , המוח המקום החושב , הבוחר. בוחרת בעונש על טעויות , על אכזבות . בוחרת בשכל ולא ברגש ממקום שכלתני כמובן. בוחרת - חוסר מסוגלות ברגש. שומרת בחומות ! תכירי בעוצמת הבחירה , אחד הכוחות הגדולים הניתנו לנו , לבני אדם. הבחירות שלנו עונות על הצרכים שלנו . הצרכים משתנים ומכאן גם בחירותינו.

שירלי6

New member
את מרגישה שלא בא לך להרגיש

אבל את מרגישה. אל תאביסי עצמך במנות גדושות של ציפיות מעצמך. שתהיה לך שבת שלום מתוקה שלי. ונשיקות.

t o t a l

New member
וואי וואי וואי וואי

חושב על האחד ההוא שבסוף יקבל את כל הרגשות שלך את כל האנרגיה העצומה הזאת שעצורה בך שעצורה בגוף הדק הזה וואי וואי וואי.

יעלילה1

New member
זה לא שאת לא רוצה להרגיש

באופן כללי, אלא את לא רוצה להיפגע... לא רוצה שיכאב. נכון?

naama78

New member
לא להרגיש...

משמע- להתעטף בעוד ועוד הגנות, לבנות עוד ועוד חומות, להתרחק, להאטם, להינעל, לשלוט.... יודעת כמה רגשות צריך בשביל זה? יודעת כמה אנרגיה? אולי, במקום להפנות את הרגשות ואת האנרגיות ב- איך לא להרגיש, הפני אותן ל- איך להרגיש הכי טוב... איך להיות אני....

תאמיני בחופש...

שחררי שליטה עצמית והרשי לעצמך לקבל, לחוות, לחיות הפנימי בראשך שכל חוויה מן הטובות והגרועות בעינייך היא למידה היא קויימה עבורך ללמוד להחשל לצמוח אל תמניעי מעצמך דבר גם את הגרועות שאת מגוננת מעצמך אם לא תחווי היום חווי מחר לא תמנעי או תקצרי את תהליך הלמידה, ברחה לי המילה התעקלמות עד לחוזק לעמוד מולם מניסיוני למדתי ששום דבר לא מקרי ומה שדחיתי היום חזר אלי מחר אם הפחד מקבע אותך שתפי את בן זוגך בפחדייך עדיף על ריחוק וחוסר פתיחות האמיני לי יבין ואף יתמוך ויזרום בצעדייך אך יחד עם זאת אל תשכחי נתינה, מגע, פתיחות מקרבים בין השניים ומעל על הכל תני ממך, ומאהבתך כי אהבה מביאה אהבה ולך בטוח לא חסר שחררי, אישה שחררי את פחדייך הם מונעים ממך את סיפוקך ואת האחר להכיר באיכותך באהבתך בעוצמתך באיכותך שחררי
בהצלחה

GOG 1

New member
זה לא שאת לא מרגישה יקירתי

זה משהו אחר... את לא עושה כלום עם הרגש הזה, את בולעת אותו, כואבת ובורחת מכירה אותך, ואת כולך הר אחד גדול של רגשות, לפעמים פשוט לא יודעים מה לעשות עם כל הרגשות האלו לפעמים זה קשה להודות בהם לפעמים זה כואב לדעת שצריך לזרום איתם לפעמים מעדיפים לחנוק אותם לפעמים מעדיפים לכאוב לבד רק לא להתמודד עם מה שעלה כי אם לא היית מרגישה לא היית כואבת, לא היית בוכה, לא היית אוהבת, לא היית מייחסת לזה חשיבות כי אם לא היית בורחת.... היית צריכה להרגיש בפניו. זה הרבה יותר קשה מלשבת בבית ולבלוע, לברוח, להעסיק את עצמך, זה הרבה יותר קשה כי אז את פגיעה, את עלולה להפגע שוב אז את בורחת אל תתמקדי בלהרגיש, תתמקדי בלא לברוח. אוהבת אותך

לאבד

לפעמים, בתוך כול הכאב והקושי, אנחנו מאבדים כיוון. זה לא שהכאב הוא לא עצום, הוא אכן עצום. זה שהמשקל שאנחנו נותנים לכאב, קשור יותר ליכולת התמודדות (או אי התמודדות) שלנו. ככה החיים לצד כול ליטוף תבוא סתירה. עכשיו צריך ללמוד להכניס את הכאב של הסתירה לפרופורציות. אני לא אומרת לא לכאוב חלילה... תכאבי, תתבעסי, תתעצבי... ליומיים שלושה, ואז תמשיכי לליטוף הבא (שאולי יביא איתו סתירה שתביא ליטוף..) ככה זה בחיים, ככה זה להרגיש על באמת.

בצורה שאת כותבת

יקירה, את מאוד יודעת להרגיש ... אבל פוחדת. הפתרון הוא ההודעה הזו בעצמה. מאוד חשוב שיש לך מודעת. את יודעת - 80% מהפתרונות של כל בעיה הם לדעת קודם מהי הבעיה. להיות מודעת. ה- 20% הנוספים מסתדרים מעצמם, עוד מבלי שתרגישי.

vered 37

New member
../images/Emo141.gif לימורי

להרגיש... הרגש הזה שחווי בנו יכול להיות חסום אפשר לעבוד עליו לתת פקודה למוח ..ולשלוט בו. אבל בבוא הזמן הוא ירצה לצאת הוא לא יכול להשאר לאורך זמן ואז אין שליטה. הפחד שלך להפגע מלהרגיש הוא לגיטימי. את יודעת שאת מסוגלת כי את אשה עם המון רגש. להרגיש זו מתנה לימור קבלי אותה באהבה מגיע לך.. וגם אם תפגעי זה רק יחשל אותך.. לדבר האמיתי. לא להרגיש זה לא חיים.

מיKה

New member
ישנם אנשים

שלוקח להם שנים ארוכות להתגבר על כל המישקעים מהגירושים. אז תני לעצמך קצת קרדיט, תראי באיזה מקום נפלא את נמצאת אחרי כל כך מעט זמן. לגדל ילדה כמעט לבד, לשים אותה במרכז חייך, לדאוג לה בכל רגע ובכל שניה, להגשים עצמך מבחינה מקצועית, שלא לדבר על כל ההתמודדות מסביב, כל זה מצריך טיפול עם המון המון רגש... אז איך את כותבת שאת לא מרגישה? לא מכירה הרבה שמרגישים כמוך, עד העצם, עד הקצה...ולמישור הרומנטי, תני לו קצת זמן יקירתי, את רק בתחילת דרכך. תהיי שלווה רגועה, תהני מעכשיו...הכל יגיע. ושיגיע, מבטיחה לך שתחווי זאת בגדול.

למעלה