רק לא אינג´ל!

buffstar

New member
כן ספייק מקסים וציני ושווה וחתיך

ואלוהי. אבל באפי לא אוהבת אותו ולא תאהב אותו כמו שהיא אהבה (ועדיין אוהבת את אנג´ל... וחבל לי על ספייק אבל זה לא ילך וגם לא יצליחו לשכנע אותי שזה הולך... לדוגמא בעונה 6 כל הסצינות באפי ספייק מאחרי פרק 8 היו מטרידות...

bully hakatan

New member
וואוו!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמר, אני חייבת להגיד לך, שבאמת הצלחת לעורר מהומה! אני ממש גאה בך
רואים שאני חינכתי אותך... חחחחח..... סתאאאם! אני לא מבינה אתכם אנשים שמגיבים על ההודעה! אם משהו רוצה להתבטא זכותו, ובבקשה, תקנו אותי אם אני טועה...... זה פורום ואין מקום לחוקים מטופשים!!!! כל הכבוד תמר! אני תומכת בך תמיד!!!!! מאיה

Forrest

New member
אוקיי!

דבר ראון, גם אני לא ביג פאן של אנג´ל, אבל אני רק חיב להגיד שאם ידידה טובה שלי הייתה קוראת את זה (אולי היא אפילו קוראת את זה כרגע) היא הייתה מתפקעת מכעס עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד דבר, לפי דעתי אנג´ל הוא חלק חשוב מאוד(!) מהסידרה - הרבה מאוד דברים טובים בסידרה התרחשו בגללו: פרקים כמו ההתהוות, הפרק בעונה השלישית שאנג´ל נרדף (תזכירו לי תשם!) ע"י השדים המוזרים האלה - הקיצר כל מה שקשור לעבר שלו!!!!!!! ו...........גם הוא היה ממש מרכיב חשוב בכל ה"באפי-אנג´ל"! ואני, אישית, אחד שלא מת על אנג´ל (הוא חטף את באפי שלי!) חושב שהשחקן עשה אחלה עבודה בהצגת הדמות!

לiלה

New member
לא אמרתי...

לא אמרתי שאני חושבת שאינ´ג הוא דמות מיותרת אמרתי שאני לא אוהבת את הדמות... ויש הבדל עצום בין שני הדברים!!!!
נהפוכה אני ממש חושבת שאינג´ל תרם לעלילה (אז! כשהו היה בסדרה) אבל הוא פשוט כבר עזב. זהו. די לחיות באשליות!

למעלה