רק כישוף יעזור ??

רק כישוף יעזור ??

טוב אז הסיפור שלי הוא כזה...יש לי בת זוג כבר שנה וחצי...היחסים שלנו התחילו לדעוך כאשר התחלתי להרגיש שאני לאט לאט נמשכת לכיוון החברה שלה..מאותו רגע היחסים שלי ושל בת זוגי לא היו כמו קודם..יש לציין שגם לפני שהכרתי את חברתה היחסים לא היו ממש "להיט" ביני לבינה... אני בדר"כ פועלת לפי אינטואיציות..וכל הסימנים הראו שגם חברתה מרגישה אליי דברים על אף שגם לה יש חברה..עם זאת הפעם ממש פחדתי לפעול כי ידעתי שיצאו מפה נפגעים ואני עלולה הכי הרבה להפגע..כאשר חברתה נפרדה ממנה ...הייתי זו שממנה היא קיבלה תמיכה, טלפונים ואני זו שניגה לה תדמעות..הרגשתי רע עם זה והרגשתי שהיא מנסה להתקרב אליי..לא נתתי לזה להסחף.. לאחר תקופה, עזבתי את הארץ, את בת זוגי וניסיתי להשתחרר מכל הדאגות...אך מסתבר שהיא לא יצאה לי מהראש הבחורה הזאת, החברה של החברה שלי...החלטתי לשלוח לה אימייל עם כל האמת!! ציפיתי לתגובה כלשהי אך לא רק שלא קיבלתי תגובה אלא גם התעלמות...זה שבר אותי כששבתי ארצה נפגשנו מספר פעמים..ושוב חשתי שהיא מנסה להתקרב בדרכים מוזרות..על אף שהיא מנהלת 2 מערכות יחסים..והאבסורד הוא שאני כ"כ אוהבת אותה שהייתי מוכנה להיות השלישית..אך אני יודעת שלעולם היא לא תעשה שום צעד בגלל האקסית שלי, שהיא לא תרצה לפגוע בה..אני יודעת שתציעו לי להמשיך הלאה..אבל הלב שלי לכוד...שבור... אני לא אעבור זאת שוב..את ההתעלמות...עכשיו הכל זורם על מי מנוחות.. אך מה שבאמת עובר עליי כשאני רואה אותה זה רעידת אדמה..ממש קשה לי לעולם לא יוצא לנו להיות לבד..אני לא מאמינה גם שזה יקרה..מה עליי לעשות??

RainBird

New member
רק כישוף לא יעזור! הבאתי לינק לסיבות מדוע אסור להתערב בקשר רומנטי עם מאגיה, ובעיקר לגרום לאהבה מצד אדם אחר בצורה כישופית. זה כואב, אני יודע, אבל את צריכה להמשיך הלאה ולמצוא מישהי שתוכלי להיות איתה באמת. רק איתה, בלב ובנשמה. ארדן. ../images/Emo20.gif

ושאלה..

אתה בעצמך מכשף...אתה טוען שאסור לעשות כישוף אהבה ובעיקרון אסור לעשות כל כישוף אחר לא כך? במה זה שונה?

RainBird

New member
כישוף שבו את מבקשת מהיקום למשוך אלייך מישהי שמתאימה לך הוא משהו שלילי או פוגעני? כישוף שאת מטילה כדי לחזות את העתיד הוא רע? לא ממש לא. אבל כשאת כופה על מישהו את רצונך... זה כבר משהו שפוגע בחופש שלו, ולדעתי זה מוסרית אסור. ארדן.

ebony

New member
צודק

הדילמה כאן היא מוסרית והשאלה היא האם את באמת רוצה שיאהבו אותך בכוח או שאת רוצה שזאת תהיה אהבת אמת. חוץ מזה אהבה של כישופי אהבה היא אהבה אובססיבית , לא אמיתית ויכולה להביא אפילו למוות
הכל כמובן תלוי בכישוף אבל שוב יש דברים שלא כדי להתעסק איתם וכישוף אהבה כזה הוא אחד מהם... יום טוב אבונית

ואתה אישית

היית מוכן לבצע כישוף מסויים שיפתח לאם אחר ויאהב אותו? הכוונה לזוגיות, שהבת זוג מבקשת ממך כישוף שתעזור לה להשיג את אהובה בחזרה?

Amethyst

New member
I would never do it

its the same thing as the other thing and its not good nor moral

RainBird

New member
המוסר האישי שלי ממש לא רלוונטי. ואישית? אני לא יודע. זה נורא תלוי במקרה. למדתי מספיק כדי לא לפסול הכל על אותו בסיס בהכללה.

המוסר האישי שלך רלוונטי מאוד

כי עובדה אתה אומר לה דעתך שהיא בעצם מנוגדת למעשייך בפועל, איך תסביר זאת? לבחורה אתה מציע לא לעשות, אבל אתה בעצמך כמכשף עושה דברים כאלה לאחרים? איך אתה אמור לשמש ולהוות דוגמה אם אתה לא עומד במילים שלך?

RainBird

New member
אני לא מהווה דוגמא לאף אחד מלבד עצמי. מה שאני מציג בפניה זו דעה. לפי מה שהיא אמרה והציגה בפני אני לא רואה שום סיבה הגיונית, לוגית או אפילו רגשית להטיל שום כישוף אהבה. אם היא רוצה להקשיב למה שאמרתי, מצויין. אם היא בוחרת שלא, אז זו בעיה שלה. את העצה שלי ייעצתי. היא יכולה ללכת למכשף שרלטן שיקח ממנה אלפי שקלים עבור דברים בלע מצידי. אני את תפקידי סיימתי מבחינתי. ארדן.

טוב חברה

אני מודה לכולם על התמיכה..אני ממש לא מעוניינת לעשות כישוף, עצם המחשבה מפחידה אותי..אני פשוט באמת ובתמים פונה למקום אחר היחידי שאוכל איכשהו למצוא בו תשובות..תחום התקשור..בפועל לא עשיתי כלום אבל אני ממש מעוניינת לדעת 2 דברים...א. מה היא מרגישה כלפיי ב. אם נועדנו להיות יחד ואם אי פעם ניהיה יחד או שמא עליי להמשיך הלאה ולשכוח הכל ואז אוכל להמשיך לאהוב כמו בעבר..ואולי לחזור להיות סטרייטית...חח אבל באמת אני סקרנית לדעת אם מה שאני מרגישה זה אמת או אשליה

אתה מהווה דוגמה

מרגע שאתה כותב פה את דעתך וכולם יכולים בקלות לבוא לקרוא. הבעיה היא אחרת, האם לכל מי שבא אלייך אתה אומר את הדברים האלה? כי אם לא, מבחינתי היא בעיה מוסרית. אף אחד לא אוהב אנשים שאומרים דבר אחד ועושים את המהופך לו. לכן, דברייך צריכים להיות שווים ושלמים עם מעשייך כמכשף. הבנת אותי?

RainBird

New member
אני לא מהווה דוגמא כי זה בדיוק אני שכותב פה. זה כמו שאדם שיכתוב בפורום סקס מהווה דוגמא למה? לאדם שיש לו מיניות? עד עכשיו לא ראיתי שהאמירה שלי והמעשים שלי מנוגדים. קראתי מה שהיא אמרה, עניתי גם לפנייתה במסרים ועניתי לשאלות שנשאלו. ממה שהוצג בפני והפרטים שנכתבו ראיתי לנכון להגיב מה שהגבתי. וזו לא הפעם הראשונה שדחיתי בקשה לכישוף אהבה, ואחרונה בטוח שלא. ארדן.

כל מי שכותב בפורום

מהווה דוגמה למי שבא לקרוא. אני שוב בדעתי, שמה שאתה אומר חייב להיות שלם אם מה שאתה עושה, זה הקוד המוסרי של האדם. אני לא יכולה לומר משהו אחר ולעשות דבר אחר שמנוגד לאתיקה המוסרית שלי.

DiVineTouch

New member
כל מי שכותב בפורום

מייצג את עצמו, ואת הדעות האישיות שלו וזה הכל. שמה שאתה אומר חייב להיות שלם אם מה שאתה עושה, זה הקוד המוסרי של האדם. זה לא הקוד המוסרי של האדם, אלא שלך, ואת יכולה לדרוש רק מעצמך לעמוד בו.

למעלה