רק השבוע

E u t e r p e

New member
רק השבוע../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif

קאמבק מטורף(
) של שרשור העצבים רוצים להזכר מה הציק לכם לפני..המון זמן? הנה
המ, טוב תקלה טכנית, התכוונתי לשים לכם שרשור עצבים עתיק, אבל אני פקאצה מדיי שם, אז ויתרתי על זה
בקיצור מה עושים? כותבים את כל מה שחרא בעולם בזמן האחרון,וכל מה שעוד יהיה חרא בזמן הקרוב הורים זה לא משהו? צבא זה דפוק? הבצפר זה גהנום? החיים בזבל? שפכו את הלב

DAN1EL

New member
לא בא לי להשתפך עכשיו ../images/Emo97.gif

בכל אופן - מה כתבתי בשרשור הקודם?

DAN1EL

New member
ואלה ../images/Emo97.gif

"מגרש ביתי" זה אחרי התוכנית שיש עכשיו בערוץ 10 או לפני? אני תמיד מנסה לראות ומפספס...

G A L 17

New member
ממגרש ביתי זו הסידרה שמתחילה עכשיו.

(אחרי האו סי )

DAN1EL

New member
כן, אני רואה ../images/Emo97.gif

פעם ראשונה ואחרונה שלי נראה לי...
זה די מעפן. אופרת סבון צפויה ומשעממת, המשחק די מאותגר, במיוחד של צ'אד הזה.

E u t e r p e

New member
אוי שקט../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

לא שופטים לפי פרק אחד למרות שזה היה פרק כזה חמוד
טוב עזוב הפסקתי לנסות למצוא תוכנית שנסכים עליה

DAN1EL

New member
חברים ../images/Emo47.gif ../images/Emo97.gif

ו...רמת אביב ג'!
חח סתם, הסדרה עושה עכשיו קאמבק בשידורים חוזרים בערוץ הבידור הישראלי ותקפה אותי נוסטלגיה.
ובטוח יש עוד סדרות שאנחנו מסכימים עליהן...הנה התוכניות שאני רואה: סאות' פארק, פליסיטי, כן מותק, מלך השכונה, כולם אוהבים את ריימונד, אבודים
, מ.ק.22, ועוד...

E u t e r p e

New member
אבודים../images/Emo99.gif|ספויילר|עונה ראשונה

גל, אל תסתכל איזה פיינל
וסוייר
ובון, למה את בון שלי
? אה ו.. אני מתנגת רשמית לסיינפלד

G A L 17

New member
../images/Emo7.gif אוי זה היה ברור ../images/Emo7.gif

במישהו הוא ימות!!! למה דוקא בון :( , נראה לי שהכי אהבתי אותו שם , יש לו עינים מדהימות , הוא אוחצ' כזה... מת על אוחצ'ות לא כמו סויר המעפן הזה שמשחק אותה שרמנטי ..... או ג'ק שחושב שהוא מלאך ויכול להציל את כולם שהיו הורגים את לוק כי לא הבנתי איך נכה יכול ללכת ככה , או את מייקל או את הקוראינים .. שישאירו לי רק את צ'רלי ובון

G A L 17

New member
אוקי זה מחק לי שורה ראשונה...

במקום הבמישהו אמור להיות "עד שאני אוהב מישהו"

DAN1EL

New member
פחחח מההה? ../images/Emo97.gif

מה יש לאהוב בבון? טוב שהוא לא הדמות הכי מיותרת שם!! מה זה השטות הזאת, כי יש לו עיניים יפות? אם הוא היה נראה כמו לוק אז גם הוא היה הדמות הכי אהובה עלייך? אני הכי אוהב את לוק והארלי.

E u t e r p e

New member
הארלי../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

לוק
הוא והפנאטיות שלו שיילך בון
והלו, גל להרגע עם סויר

G A L 17

New member
הוא ממש לא שולי

הוא אוחצ' חח , נראה לי שהוא הדמות שקיבל הכי הרבה מכות בסדרה... הוא קיבל מכות ממיקל , מלוק , מסויר , מהחבר של אחותו (בפלאשבקים כאילו) ואממ יש מצב טוב שאני טועה אבל אולי גם מהקוריאני? קיצר הוא חמוד אני אוהב אותו חחח וכן זה שהוא נראה טוב רק עוזר לו ... גם היחסים עם אחותו ממש מעניינים , לא יודע מאז שהתחלתי לראות תסדרה תמיד חיכתי לפרק שיהיה פלאשבק של בון ושאנון או של צ'ארלי לדעתי תפרק של הפלאשבקים של צארלי (7 אם אני לא טועה) הכי אהבתי... גם את קלייר אני אוהב אבל זה רק בגלל שהיא שיחקה את טסה ברוזוול

DAN1EL

New member
האמת שגם אני ../images/Emo97.gif

תמיד חיכיתי לראות את הפרק איתו ועם אחותו, כי חשבתי שהם כל כך מיותרים שבטוח חייב להיות איזה פאנץ' לגביהם, איזשהו עבר אפל מעניין שיוסיף עניין לדמויות שלהם. אבל מסתבר שלא. אוקיי, אז גילינו שהוא אהב אותה ושהם גם שכבו פעם. גילינו שהם אחים חורגים. ו...? מה הקטע? בון מת כי לא היה לאן לקדם את הדמות שלו יותר, הוא היה רק כלי שעוזר ללוק ושותף לסוד שלו, שמת יחד איתו. ואת אחותו לא הרגו, אבל סידרו לה איזה רומן עם סעיד, כדי שהיא לא תהיה לגמרי מיותרת...הברבי מאליבו הזאת לא עושה כלום בסדרה חוץ מלהתבכיין ולהתהפך על צד אחר מדי פעם כשהיא משתזפת על החוף.

G A L 17

New member
אני מניח שאתה צודק....

קודם כל מה הם הוסיפו ? באמת לא הרבה אבל אני מניח שזה שהם צעירים ויפים עשה אותם אטרקטיבים מבחינתי... לגבי שאנן דוקא היא תרמה - אומנם מעט מאוד אבל הצרפתית שלה עזרה להבין לא מעט דברים (המסר של דניאל , המסמכים של סעיד) לגבי הסוד של לוק , עוד לא הגעתי לפרק שמגלים אותו , בפרקים האחרונים הם הלכו כל לילה לדלת הזו שהם מצאו , אבל בפרק האחרון כבר לא הזכירו את זה , אולי באחד הפרקים הבאים העניין יוזכר...

G A L 17

New member
מצחיק איך בשבוע הכל יכול להשתנות

אפילו יום..... אם שפירסמת תשאכול הזה בשבוע שעבר הרגשתי את שיא האושר ושיא הכיף , אתמול הרגשתי שעבר אלי אחד הימים המגעילים , כזה שמתחיל ברגל שמאל ובגלל איך שהוא התחיל אתה בהרגשה מגעילה שבגללה אתה רב גם עם חצי עולם , בקיצור עבר עלי יום אחד המיותרים , עכשיו קצת השתפר לי המצב רוח טיפה.. מקוה שאצל השאר הכל בסדר

למעלה