רק הצעה אבל

מכשפופה

New member
רק הצעה אבל

מה דעתך להוסיף במאמרים מין faq? אתם יודעים לקחת שאלות שנשאלות הכי הרבה ולרשום את התשובות הכי טובות מהפורום באיחוד לתשובה אחת?

L e s t a t

New member
שלום שלומית

רעיון הF.a.q עלה בעבר אומנם מאז שמעיין עזבה (ואם אני לא טועה הרעיון היה שלה) זה פשוט נשכח... אני גם בעד הרעיון, הוא יעשה נפלאות לפורום.

MsPiggy

New member
נכון...

במיוחד לשאלה שחוזרת על עצמה לפחות כל שבוע... "למה אתם בכלל מאמינים בזה?" פשוט נפנה אנשים ל FAQ... זה דווקא רעיון נהדר!

L e s t a t

New member
אבל אז

מה יהיה על הפורום?

magica

New member
מה היה על הפורום????../images/Emo98.gif

הוא יעבוד כל הזמן על שאלות חדשות וזה יקדם את הרמה שלו יופי זה לא נשמעה נורא במיוחד שלכם

ישראל22

New member
רעיון מצויין

זה גם יתן לנו בפורום "לדבר" ולהחליף רעיונות וכדומה בלי הפרעות מיותרות.

מכשפופה

New member
וואי איזה מגניב....D-:

פעם ראשונה שלא רק שלא צעקו עליי בפורום,
ולא רק שלא דחו את מה שאמרתי
אלא קיבלו את זה... ועוד עם חיוך...
מוזר ביותר
... היי
מי אתם ומה עשיתם לחברי הפורום הזה?! (ולכמה זמן אתם נשארים?
)

גם אני חושב שזה רעיון טוב!!!!!!!!!!

אני כבר הצעתי לעשות מין מאמר "המדריך למכשף המתחיל" ולרשום בו את כל השאלות השכיחות כך שלא יצטרו לפתוח שרשור בשביל זה!! רעיון ממש טוב!!!

L e s t a t

New member
ניאו, יש לי שאלה אלייך

זכית בלוטו סימני הקריאה? אתה משתמש בהם הרבה, סימן קריאה אחד מספיק כדי להבהיר שאתה "צועק" או רוצה להדגיש משהו. אבל לא צריך כמות מסחרית של סימני קריאה בכל הודעה, נכון?
הודעה זו פונה גם אל עוד כמה משתמשים שסימני קריאה הם התחביב שלהם
שלך, טל

טל....

מה עובר עלייך? משעמם לך בחיים? טוב נו...הערות קטנוניות על כל דבר אפשרי הן הדרך להעביר את השיעמום!!! (ודרך אגב...הזרקת לגרון כמו שאמרתי לך...?)

וואלה?? כבר הספקת??

נכון שזה עובד חזק?? (אני עוד לא ממש התנסיתי בזה..אני רק מסניפה טיפקס..)

אצלי..... סימניי קריאה אף פעם לא

מסמלים צעקות!!! זו רק התלהבות!!!!!!! או שאני באמת מנסה להבהיר משהוא!!!! בכל מקרה זה רק בצחוק!!!!!!!! ומה לעשות..... אני מכור..... ניסיתי להיגמל..... לא הצלחתי כמו שאתה רואה!!!!! אניי גם מכור לנקודות...... כמו אלה.....

FireDragon

New member
אני נגמלתי....

מהנקודות, כמו שאתה בטח רואה, אני פשוט משתמש בפסיקים במקום... התוצאה: בלה בלה בלה בלה בלה,,,,, (שים לב לפסיקים...) פשוט כל פעם שאתה רושם הודעה, תעבור עליה שוב ותוריד סימנים לא נחוצים.

מחשבה יפה, אני אנסה

אני גם אנסה להחליף את סימני הקריאה והנקודות בפסיקים!!!!!! (אופס....)

FireDragon

New member
נסה נסה....

זה גם עובד, אבל תמיד תזכור, לבודק את ההודעה לפני השליחה! נ.ב. לדוגמא, לפני שתיקנתי, היו בהודעה הזו פי 4 יותר סימנ פיסוק מעכשיו.

מכשפופה

New member
הי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תירגעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני מצטרפת למכורי הסימני קריאה!!!!!!!!!!!!

למעלה