רק הליכוד יכול

B r u l e

New member
רק הליכוד יכול

לפעמים אני שואל את עצמי- האם רק הליכוד יכול? מה היה קורה במדינתנו אילו המשאל היה מבצע את עיסקת השבויים ההרסנית הזו? בגין אמר: "גרגר לא נחזיר מסיני", אך סיני הוחזרה ביחד עם ימית. אם השמאל היה מחזיר את סיני, היה זה כאות קלון לזרם הזה עד לעצם היום הזה, אולי אף מלחמת אחים. כשהשמאל שחרר 7 חיילים חיים הימין זעק, רמת ההשמצות הגיעה לאותה רמה של ההשמצות נגד הסכם אוסלו. אם השמאל היה מדבר על ויתורים חד צדדיים היתה כאן מלחמת אחים נוראית. מה היה קורה אילו היה ראש ממשלה מהשמאל אשר מואשם באשמות כה חמורות של שחיתות. ולפעמים אני אומר לעצמי- רק הליכוד יכול. באמת! רק הליכוד יכול להרוס את המדינה בלי שאף אחד לא ינקוף אצבע. ואני מתבייש באנשי השמאל שאני נמנה בינהם- אנחנו עוד יותר פושעים מחברי הכנסת וראש הממשלה- אני עומדים מהצד בזמן שהאנשים הנבלים הללו ממוטטים את המדינה שלנו בקצב מסחרר. עסקת השבויים הינה דוגמה מובהקת לנבלות של שרון- הטקס שנערך והעיסקה ועיתוייה היא אך ורק!!! למען הסטת המבט מפרשיית השחיתות שלו (הוא הרי אשף בזה ויש לו יועצים גאונים, כגון ספקטור שיעץ לשרון לעשות סנסציה בעלייה להר הבית). די לנו מסנסציות וטעויות מסיחות דעת. אנו רוצים שילטון אמיתי ואמין.

למעלה