זה לא קשור למחסור בשליטה על שטח מדינת ישראל יכולה להכיל גם 20 מיליון אזרחים כשכל אחד חי איך שבא לו הבעיה שהצד השני מטומטם ובוחר כל הזמן באפשרות של המלחמה
זה התעמולה של הימין,הצד השני מטומטם ובוחר כל הזמן באפשרות של המלחמה
די להתנשא,גם הם יודעים שמדינת ישראל יותר טובה למחייה שלהם מכל מדינה שהם יקימו וישראל מנסה לשלב אותם בכל תחומי החיים תוך הגנה עצמית אבל בכל זאת הם טפשים ובוחרים במלחמה אז לנו אין ברירה
אם שמו קבוצת אנשים בכלא עם אנשים עם אקדחים,סבבה נתנו להם את עזה לחיות בבלגן שלהם הזרמנו חשמל מים וכסף בכמויות וסחורות תוך הגנה עצמית כי שוב אין ברירה הם תמיד בוחרים במלחמה
גם התרבות שלנו זה אנשים אקדחים בוא לא נצטדק,אנשים עם אקדחים זה התרבות שלהם אנחנו לא שמנו כלום אם כל אמא שם הייתה מחנכת את הילדים שלה לחיה ותן לחיות אני מניח שלא היו אנשים עם אקדחים שכופים על כלל הקבוצה
תורה זה משהו מהעבר - התנך,התרבות שלנו זה התורה וכן הגנה עצמית זה חלק מהתורה וזה שאנחנו כובשים את ארץ ישראל היא כי בכל העולם ללא אוטוריטה שלנו רוצים להרוג אותנו פעם בכמה זמן
כמו שאמרו על החוליה החסרה,גם נקודה זו תיפטר די מהר
אין שום נקודה חסרה.יש חוליה חסרה בין האדם הניאדרטלי(קוף משודרג) להומו ספיאנס.
נכון,אלוהים הוא זה שיצר את הדברים שיש להם התחלה וסוף.האינסוף יצר את ההתחלה
זה רק משל - יצירת העולם בתנך,כמו סיפור גן עדן ועוד.אם מספרים לך סיפור אתה יודע שמספר הסיפור היה קיים כבר לפני הסיפור אז אם התורה אומרת בראשית ברא אלהים וכו התורה הייתה לפני אלהים
ברור שזה משל איך אפשר להסביר לאנשים לפני 5000 שנה איך העולם נולד?לחלק של אלהים אתה מאמין כאמת גמורה ומה שלא נוח לך זה משל
אתה כבר מכיר אותי,אתה יודע שכל המידע הרוחני שלי(כמעט) בא מקריון,הדובר של אלוהים.ומאיפה לך האמונה במושג אלהים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.