רק בת 17

אנגלינה

New member
רק בת 17

אני רק בת 17 אז למה מרגישה כמו בת 80? למה עניי היו צריכים לראות כאלה דברים..... ראיתי את אמא כמעט גוססת ראיתי את אמא מפוחדת מגידול סרטני ראיתי את אבא מחובר לאינפוזיות ראיתי את אח שלי חוטף מכות בבית ספר ראיתי את החתולה שלי אחרי הרעלה ראיתי את החברה הכי טובה בוכה ראיתי את הכלבה שלי פלופי גוססת ומתה ראיתי את הדוד מת מטרשת נפוצה ראיתי את אבא בוכה כשאמא ואבא היתגרשו ראיתי את התביעה לגירושים כשנישארה בטעות על השולחן בסלון ראיתי את נולי האפרוחה החדשה שלי מתה מקיפאון ראיתי את החתול של השכנים נדרס בשיא המהירות ראיתי שלושה בנים רעים מזיינים לי את הצורה ראיתי את הדודה חוטפת מכות מהחבר הבן זונה ראיתי את סבתא צורחת צווחות אימה בגלל מחלת הנפש שלה ראיתי ערבי שחטף מכות מכמה יהודים רק בגלל המוצא ראיתי את אמא בוכה כשהחבר שלה איים שהוא יעזוב ראיתי את הפתק שהחבר של אמא קיבל מהרופא ( סרטן) ואז ראיתי אותך והכל פתאום נמחק הכל היה טוב ואז פתאום היה דממה וחושך וצעקות והלכת ........................ וכשפקחתי עניים ראיתי רק ילדה בוכה מביטה במראה.......... מאנגלינה

ביילי_007

New member
אנו סוחבים את הבעיות על גבינו

אנגל`, את רק בת 17, ואבל אני בתור אדם שגם בן 17 - אני חושב שאני יכול להבין למה?, למה את מרגישה בת 80, אנו עוברים הרבה חוויות לא נעימות, עוברים מהפכות ובעיות - כל הבעיות הבטחוניות והכלכליות, כל הבעיות שיש במדינה, אלימות נוער, בדרכים, במשפחה, הכל מוטל עלינו, אנו הדור של העתיד, אנו צריכים לסחוב על גבינו את הנטל ולדאוג כיצד אנו נעצב את דמותה של המדינה בעוד 10 - 20 שנה.

*קסנדרה

New member
הלוואי והייתי בת 17 :) אבל......

אנגלינה וביילי היקרים הייתי רוצה להיות בת 17 אבל..... יחד עם זאת אני יודעת שלא קל להיות בני 17 אוהבת את שניכם קסנדרה

למעלה