רק ברק!!!

../images/Emo31.gif נמאס ממנהיגים כושלים

לא נתניהו, לא ברק, לא אולמרט ולא פרץ.

לצערי, לא מסתמן כרגע אף אחד מתאים

באופק. אך עד הבחירות שיהיו כידוע לך רק בשנת 2010, יש עוד הרבה זמן. ואם המדינה הזאת תשרוד עד אז, אני מקווה מאוד שיימצא גם מישהו מתאים הרבה יותר מדגנרטים הנפלים שיש לנו עכשיו בכנסת.

דוקו1

New member
אתה מצחיק איפה אתה חיי

מה שמסתמן זה נתניהו ראש הממשלה ושב בשקט

הסרט הזה נגמר בערך

כמו כל סרט אימה. כמעט כולם נטרפו, אבל בסוף הצליחו לחסל את המפלצת, לפחות עד שהיא תשוב בסרט ההמשך.

../images/Emo45.gif כולי תקווה שהיא לא תשוב יותר

ושלא יהיה לזה סרט המשך. תודה רבה, אך בהחלט הספיק לנו הסרט הראשון.

adebisi23

New member
מי?

אם תוך שנה לא יהיו בחירות אז אל תתפלאו אם גאידמק ייקח אם עכשיו יהיו בחירות (כבר מזמן היה צריך להיות) אז ליברמן ייקח וסוף סוף יהיה מנהיג למדינה הזאת

זה לא ילך לגאידמק כל כך בקלות.

גם הוא, גם ליברמן וגם נתניהו מתחרים על מגזר האידיוטים. ואולי גם פלאטו שרון יחליט לעשות קאמבק. צפויה תחרות קשה.

בסקר שהוצג בתוכנית פוליטיקה אמש...

רק 11 אחוז מהנשאלים בסקר השיבו שלו גאידמק יקים מפלגה משלו ויעמוד בראשה, הם יצביעו עבורו לכנסת. אז נכון שמדובר רק בסקר ונכון שעדיין זו לא עובדה מוגמרת, וכולנו הרי יודעים שיש הבדל גדול בין משהו שנמצא רק על המדף ומשהו שהוא כבר למכירה... אך למרות זאת בינתיים למעלה מ50 אחוז מהנשאלים באותו סקר השיבו שבשום פנים ואופן הם לא יצביעו עבור מפלגה חדשה בראשות גאידמק, אילו זה האחרון יעמיד את מועמדותו לראשות השלטון במדינת ישראל.

11niv1

New member
מגזר האידיוטים ??

קצת מחוצף, שלא לומר מתנשא מצידך. אני מבין שכל מי שלא בדעותיך הוא אדיוט... על זה אומרים אין הנחתום מעיד על עיסתו..

אני חצוף ומתנשא, מה לעשות.

לא טענתי שכל מי שמצביע לגאידמק, ליברמן או נתניהו הוא אידיוט (טוב, כל מי שמצביע לגאידמק הוא אידיוט), רק שמגזר האידיוטים הוא פלח שוק חשוב עבורם. אבל יש להם גם מצביעים אחרים. ליברמן, למשל, מתחרה גם על קולות הפשיסטים והגזענים. "על זה אומרים אין הנחתום מעיד על עיסתו." - התבלבלת קצת. נראה לי שהתכוונת למשהו בנוסח של "הפוסל במומו פוסל". על זה אומרים: סייג לחוכמה שתיקה.

11niv1

New member
לאור המצב של המפלגה שלך ,יש לך סיבה

להתנשא.. הזילזול ההיסטורי של המפלגה שלך, עלה לה לא פעם באובדן השלטון. אתה מוכיח שהתנהגות זו עדין קיימת. נו טוב, מזמן כבר הבנתי שאין מה לצפות ממפלגת האבודה..

המפלגה שלי? פחחחח...

העבודה מעולם לא הייתה "שלי". בבחירות האחרונות הצבעתי לעבודה, וכבר הספקתי להתחרט קשות על הטעות הזו, כפי שכתבתי גם פה בפורום.

adebisi23

New member
נתניהו יכול להיות שר אוצר

מי שיצביע לגאידמק הוא באמת אדיוט כמעט כמו מי שמצביע למרצ או העבודה אבך הכי אדיוטים זה יהודים שמצביעים לערבים הטרוריסטים בכנסת-זה כבר מצב של שנאה עצמית ואובדנות נקווה שליברמן ייבחר עם לפחות 40 מנדטים כדי שהשפיות תחזור למדינה הזאת

בשום פנים ואופן לא. ../images/Emo31.gif

זה הדבר האחרון שהוא יכול להיות. ראינו כבר איזה עוול ומצוקה הוא גרם למאות אלפי משפחות בישראל בזמן כהונתו כשר אוצר. כך שתודה אך לא תודה.

למעלה