רק בעיות אחים שלי...

mishmishi

New member
רק בעיות אחים שלי...

תשמעו- אני בסופר פרובלם פה... יש לי דמות ממש פצץ! (אני חושבת..) ו... בכל אופן- הדמות שלי היא סיירת חצי אלפית... הבעיה שלי היא שאין לה אוייב מועדף... אתם מבינים? זה ברור מאליו שהיא לא מאד תאהב אורקים וחצאי אורקים... אבל לדעתי היא תצטרך לשנוא פיות... בפיות- אני לא ממש טובה... אני חשבתי שאולי היא תצוד אנדריאדות (ככה כותבים את זה?) אבל אין לה ממש סיבה לזה... הקטע הוא- שחשבתי- אולי בעבר שלה קבוצה של אנדריאדות הרגו את אבא שלה (איזה סיפור טרגדי) ובגלל זה היא לא תאהב אותן? או שאולי היא לא תאהב את האנדריאדות בגלל שהן סמל הנשיות ואז היא לא תאהב להראות את זה שהיא אישה.....? כי אני וידיד שלי (שמשחק אלף שחצן ומתנשא) חשבנו שזה יהיה רעיון גאוני ליצור סיפור אהבה בין הדמויות- ואז שהוא (השחצן הגועלי) יתאהב בה (המתרחקת והנחושה) זה יכול להיות ממש מדליק! אבל שוב- בשביל זה צריך סיפור... אז... מה דעתכם?

Wild elf

New member
תיקון קטן

כותבים דריאדות. אני עוד לא נתקלתי בהם במשחק, לכן לא מכיר אותן בDND, אבל לפי מה שידוע לי, הם רוחות העצים. למה שסיירת תשנא אותן? אבל מה לגבי גועל? או VUIVERN? או גנומים(לא תמיד צריכים להקבע לכללים)

רמץ

New member
אוייב מועדף הוא לוא דוקא שנוא נפשך

מדובר על סוג מסויים של יצורים שהסיירת שלך מכירה היטב ולמדה את כל הטריקים ונקודות הטורפה שלהן. מספיק שבילית זמן מה בחברתם של דריאדות או פיקסים או ניקסים או ספרייטים או נימפות - אפילו ביחסי חיבה.

ננסק

New member
יש עוד אופציות

יכול להיות שהיא גדלה ביחסים חיוביים מאוד עם הפיות, אבל אז הן בגדו בה או בבני מינה, והיא נשבעה לנקום.

DDN

New member
אני לא רואה את הבעיות.

אין אויב מועדף - אז מה? למה צריך? כי בספר כתוב? אפשר לבחור אויב מועדף, ובסוף זה יהיה משהו לא שימושי או רלוונטי. לדומיניק הייתה תקופה שהיא שנאה את כל האנשים שבאו מהעיר ווילינדורף. למה? כי היא קינאה בהם, כי משפחתה גורשה משם. אז היא שנאה אותם כשלמעשה רצתה להיות כמוהם. ואז קרה דבר נורא, היא התאהבה באחד מאותם עירוניים מלוקקים, שאותו ואת שומר ראשו היא התחייבה ללוות לנקודה מסויימת, וכל הדרך היא דאגה לעשות לו את המוות ולהראות לו כמה היא "אוהבת" את האנשים שבאים מהעיר. אבל פה זה לא נגמר, הנורא ביותר קרה - הוא התאהב בה חזרה במקביל.

Nihau

New member
hehehe.... and Mwahahaha too

אדריאן הוא לא מלוקק, הוא פשוט שומר על היגיינה טובה, בריאה ונקייה. וזה שהיא התאהבה בו... טוב זה כניראה הנבל שלו. ( והרשו לי לצטט את בטמן עם שינויי קלits the harp, chicks dig the harp) אחרי הכל דומיניק הבלונדינית החטובה אף פעם לא החמיאה לו על העיניים הירוקות שלו או על שיער הלהבה הגלי שלו ואפילו לא על החיוך שובה הלבבות... רק אמרה לו שהנגינה שלו מוצאת חן בעיניה.

DDN

New member
אם זה מה שהוא חושב

וזה מה שעושה אותו מאושר הוא רשאי להמשיך לחשוב ככה.

Nihau

New member
that does it! i'm adding this

to the list! of the forum updates file that is.

DDN

New member
סה לה וי?

אני אראה לך מה זה.. . . .. . <רץ לחפש את המסור החשמלי>

Nihau

New member
הרי לך מסור חשמלי

(בלי שרשרת או חיבור לחשמל והבטריות נרקבות בפנים לפני 3 שנים והמיסו חצי מהמנגנון בכל מקרה בדרך)

Gilgam69

New member
רולנד? האם זה אתה?!

נשוי ומחפש, אה? מה יש? לורי כבר לא מספיקה/מספקת?

Roland the Stud

New member
אה! אל נשגב, הוגן וטוב!

אם אתה לא תגלה, אני לא אגלה. ולמרות שלורי היא הדבר הכי טוב שגבר יכול לבקש, תמיד הייתי בעד חיפוש ריגושים חדשים. איפה השארנו את אמבר? אצל המכשפה?

../images/Emo12.gif

לא! זה בכלל לא ככה! אדריאן היפה שלי כל כך גיבור, רב תושיה ומוכשר. איך אתה לא מעז אפילו לרמוז. . . .

DDN

New member
תחזרו לארון כבר!

מה זו התקפת הדמויות הזאת? את דמות פעילה, ניחא. אבל רולנד? תיכף בטח אלכס תצוף מאיפה שהוא, ואז.. . . .. ואז. . . .. . כשאף אחד לא יעמוד בינו לבין היציאה, ישאר רק אחד שיבוא לעשות באמת בלגאן וישאיר את ארון הדמויות שלי ריק: "דן המסוכן" אני מתנצל על כל נזק שמי מהדמויות שלי תעשה. כל חובבי האלפים מתבקשים לגשת עכשיו למקלטים לפני ש"דן המסוכן" גם הוא יצא לחופשי.

PUMI for ever

New member
הלו בובה ../images/Emo98.gif

מה את אומרת נשכור איזה חדר פה בפונדק "הטרול המזמר" ואני אראה לך באמת מה זה חץ ?

DDN

New member
יש לך מזל פומי,

לך פשוט יש מזל שהצלחתי אתמול להשתלט על הדמויות שלי ולהחזיר אותן למקום. יש לך מזל, שהגברת לא קוראת את ההודעה שלך, ועסוקה כרגע בויכוח עם רולנד. פשוט מזל. מצד שני, אם ההודעה הזו תהיה עדיין בעמוד הראשון, אחרי יום שבת, שבו אנחנו משחקים, היא עלולה לראות אותה, ואז לתרגל יריית חיצים לתוך רעננה ממרחק רב.

למעלה