רק בלי ג´יילס ! : )

Logan16

New member
רק בלי ג´יילס ! : )

וואי אני שונא את ג´יילס הוא כזה דפוק ושחצן הוא סנוב ובריטי ! (איזה קטעים אני הולך לעשות כאן עכשיו את השרשור הכי ארוך שיש למרות שאין שום הצדקה למה שכתבתי על ג´יילס העיקר שלא יעלו עליי) לי אין שום דבר נגד שום דמות לכל דמות יש מטרה והיא חשובה !

לiלה

New member
../images/Emo91.gifלמי שיש לב חלש - שיעבור הלאה

יאלה אתה יותר דפוק ממה שחשבתי!!!!!!!!! אני לא ארחיב אבל אם לא היתי מחונחת (יחסית) היתי מקללת אותך ככה שהייתה מסונוור!!

nAm250

New member
לא נכון!!!!!!

הוא אחד הדמויות האהובות עליי והוא הדמות הכי נורמלית בסידרה. חוץ מזה שאנטוני סטוארט הד משחק אותו נהדר ויש הרבה רגעים טובים איתו - מי יכול לשכוח ב- Passion כשהוא מגלה שג´ני מתה

The Flash

New member
בואנה!

אתה יותר דפוק מזאת שליכלה על איינג´ל! גיילס הוא דמות נהדרת ומצחיקה!!! ומי לא מת על אנגלים!

Cyber Cat

New member
אלוהים אדירים! באמת לא הבנתם שהוא

צחק?! או שגם אתם צוחקים עכשיו, וההומור הזה כבר התהפך יותר מידי פעמים מכדי שאבין אותו..? Cyber Cat המומה (או לחילופין, מבולבלת)

Cyber Cat

New member
יואו, תראו! עברה פה סאטירה!

כן, כן, בתחילת השרשור - חפשו אותו, שווה! LOL ו-1000 נק´ (חסרות ערך, אבל עדיין נקודות) ל-Logan16!
Cyber Cat משועשעת

btvs

New member
אני חייבת להגיד...

ג´יילס ממש חמוד! הוא סקסי כזה, והמבטא בריטי שלו ממש עושה לי את זה (ולא, זה לא שיש לי משהו לגברים מבוגרים, הוא פשוט מתוק!), למעשה כל הבריטים עם המבטא שלהם... יאאמיייייייי!!!

ANGEL N

New member
אנשים להרגע...

מה לא הבנתם שזה היה בצחוק? ואני לא מבין למה אתם מדברים בצורה כ"כ מגעילה! סוג הדיבור הזה לא מתאים לפורום הזה מה אין לכם מה לעשות????

Lizz

New member
טוב, נו...

אנחנו *מחפשים* למלא את הפורום בדיונים האלו?

Logan16

New member
אין לי שום דבר נגד ג´יילס

למי שלא הבין (flash) רק המחשתי כאן נקודה שכנראה עברנו עליה יותר מדיי נ.ב אין אף דמות שאני שונא . אפילו את הערפד מ2 הפרקים הראשונים אהבתי זה שנראה מפחיד בהתחלה אולי את את באפי אני שונא היא ממש ממש ממש גרועה (נא לקרוא את משפט זה בציניות גמורה

לiלה

New member
../images/Emo188.gifאהם (מכינה את עצמי לקרב)...

???? איך אפשר לחיות בלי לשנוא אף אחד? מה אין לך רגשות? אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא ישבת מול הטלוויזיה ואמרת: "ווויייי איזה דפוק\ה היא\הוא"? אתה חייזר!!!! חומה!!!!

Logan16

New member
עזבי מה שאני (לא פגעת )

אני מבין שאמרת שאת שונאת אותו וכבר עברנו על זה לא נתת שום הסבר או שום סיבה . אז ישר אמרתי למה אני חושב שכתבת כזאת הודעה ותודי שזה ממש נראה ככה אגב יש דמויות שכיף לשנאו ובטוח יש דמומת בסרה שאני לא אוהב רק אני לא זוכר אותה כרגע . אבל הם לא מכניסים סתן דמות לכיף בקיצור ילדונת , פעם הבאה שאת אומרת משהו , תגידי עם בסיס מצדי שיהיה חסר כל טעם אפשרי אבל חייב להיות לך בסיס

לiלה

New member
טוב, יאלה נעבור נושא....

הבלגנו, טוקנו, קלטנו, שמענו והפנמנו ועכשיו יש לי רק שאלה אחת איזה חוש הומור לא מפותח יש לאלו שלא הבינו שמה שכתבת למעלה זה בציניות!!!!

למעלה