וואי אני שונא את ג´יילס הוא כזה דפוק ושחצן הוא סנוב ובריטי ! (איזה קטעים אני הולך לעשות כאן עכשיו את השרשור הכי ארוך שיש למרות שאין שום הצדקה למה שכתבתי על ג´יילס העיקר שלא יעלו עליי) לי אין שום דבר נגד שום דמות לכל דמות יש מטרה והיא חשובה !
הוא אחד הדמויות האהובות עליי והוא הדמות הכי נורמלית בסידרה. חוץ מזה שאנטוני סטוארט הד משחק אותו נהדר ויש הרבה רגעים טובים איתו - מי יכול לשכוח ב- Passion כשהוא מגלה שג´ני מתה
ג´יילס ממש חמוד! הוא סקסי כזה, והמבטא בריטי שלו ממש עושה לי את זה (ולא, זה לא שיש לי משהו לגברים מבוגרים, הוא פשוט מתוק!), למעשה כל הבריטים עם המבטא שלהם... יאאמיייייייי!!!
למי שלא הבין (flash) רק המחשתי כאן נקודה שכנראה עברנו עליה יותר מדיי נ.ב אין אף דמות שאני שונא . אפילו את הערפד מ2 הפרקים הראשונים אהבתי זה שנראה מפחיד בהתחלה אולי את את באפי אני שונא היא ממש ממש ממש גרועה (נא לקרוא את משפט זה בציניות גמורה
???? איך אפשר לחיות בלי לשנוא אף אחד? מה אין לך רגשות? אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא ישבת מול הטלוויזיה ואמרת: "ווויייי איזה דפוק\ה היא\הוא"? אתה חייזר!!!! חומה!!!!
אני מבין שאמרת שאת שונאת אותו וכבר עברנו על זה לא נתת שום הסבר או שום סיבה . אז ישר אמרתי למה אני חושב שכתבת כזאת הודעה ותודי שזה ממש נראה ככה אגב יש דמויות שכיף לשנאו ובטוח יש דמומת בסרה שאני לא אוהב רק אני לא זוכר אותה כרגע . אבל הם לא מכניסים סתן דמות לכיף בקיצור ילדונת , פעם הבאה שאת אומרת משהו , תגידי עם בסיס מצדי שיהיה חסר כל טעם אפשרי אבל חייב להיות לך בסיס