רק אני

לא רוצה להגיד את זה אבל...

קחו עוזרת. אופס. אמרתי את זה

NightElf

New member
לקחת עוזרת זה כמו לטפל בשפעת

עם כוסות רוח, אין קשר... זה לא שאני לא מנקה, או מוצא זמן, להיפך, אבל היא פשוט חסרת מודעות בסיסית לניקיון ובכלל. כבר יותר מכמה פעמים היא השאירה את דלת המקרר פתוחה, או את המים זורמים באמבטיה כל הלילה, זרם חלש אומנם, אבל יציב.

Bell23

New member
יש לי רעיון בשבילך!../images/Emo62.gif

אל תזרוק את כל הדברים האלה - שים לה בחדר. כן כן, את כל הדברים המקולקלים מהמקרר, את הלחם/פיתות, את קערות הקורנפלקס ואת הפח! אני מאמינה שהיא לא תמשיך לחיות בזוהמה כזו אם היא לא תדע שיש מי שמנקה אחריה.. אתה לא אמא שלה והגיע הזמן שהיא תלמד את זה.

חומת זוועות מסביב לדלת שלה?

לא תהיה לה ברירה אלא להתמודד עם זה... (כמובן שלתת בעיטה ולפזר את הגועל בכל הבית זו גם צורה של התמודדות עם הענין....)

NightElf

New member
ניסיתי, ניסיתי וניסיתי.

פעם אחת לא הורדתי זבל שבועיים, וכל הג'יפה שלה בפח נעשיתה נוזלית ומגעילה, ובסופ"ש כשנסעתי לאשדוד אפילו ראיתי תולעים ורימות בפח, חלקן אפילו נפלו לריצפה מרוב העומס, היא נשארה בבית בסופ"ש, וכשחזרתי הביתה ראיתי שהיא לא רוקנה את הפח, ואני שלא יכלתי לעמוד במראה של התולעים והריח, רוקנתי אותו בעצמי.

לרוב בחדרים בתוך בתים

אין ממש מפתח משלהם כמו של דלת הכניסה או הדלת של חדר המדרגות, אלא מנעול פושטי כזה שיש מפתח שמתאים לו בכל חנות לחומרי בניין. איזה מנעול יש לה?

Jazz Singer

New member
ואם יהיה לו מפתח לחדר שלה?

להכנס לחדר שלה אם הוא נעול (או בכלל) זה לא לעניין!!

NightElf

New member
נכון

וזה לא משהו אני מתכוון לעשות, חדר אישי, בניגוד לאמבטיה או מטבח, זה מקום פרטי, ובניגוד למטבח-שירותים-אמבטיה שמפריע לי שהשותפ\ה משאירים ג'יפה אחריהם, בחדר שלה היא יכולה גם לאגור גופות מרקיבות, זה לא מקום שאני נכנס אליו גם ככה.

kkarinn

New member
../images/Emo201.gif מסכן

מזכיר את השותף שהיה לי שנה שעברה, רק שהואהיהעושה עוד כל מיני דברים חסרי התחשבות (עד שבתקופת בחינות השנייה התפוצצתי עליו והוא התחיל לפחד ממני...). מאחלת לך שהסבל ייגמר בקרוב ושתמצא שותפ/ה נורמלי/ת!

גם לי זה הזכיר את השותף הקודם שלי

רק שהוא לא הגיע לדרגות גועל שכאלו אבל לא בגלל שנקיון היה חשוב לו באופן מינימלי, אלא מפני שהוא לא היה קונה אוכל אלא גונב ממני ומהשותפה (ככה שום דבר לא היה מתקלקל לו) ולי היו מקלחת ושירותים משלי ככה שאין לי מושג מה בדיוק הוא היה עושה באלו שלו, אבל הבנתי מהשותפה שחלקה איתו שזה לא היה סימפטי, והיא נשברה כל פעם וניקתה. נאור - איך היא הגיבה כשניסית לדבר איתה? קשה לי להאמין שיצור אנושי ועוד בחורה מסוגלת לחיות ככה
ואני הייתי מתחרפנת ממזמן, ותודעת הנקיון שלי פחותה במעט מזו שלך...

למעלה