רק אני

רק אני

מופתע מזה שנאור עוד לא העלה כמה הודעות מאושרות כאן בנוסח של "איזה כיף! פסח הגיע! ניקיתי וניקיתי! זה יותר טוב מסקס! זה יותר טוב משוקולד! זה יותר טוב משוקולד בסקס! נקיון. אאאאאאאאאאאאאאאאאאא"

Jazz Singer

New member
../images/Emo6.gif

איזה רוע... אני מתה על זה
חוץ מזה שנראה לי שנאור עסוק מדי בלנקות אז עוד אין לו זמן לכתוב על זה.

Noaal

New member
אגב, שאלתי את הבחורה מהעבודה שלי

לפחות עוד חודש עד המעבר שלה וכנראה שיש לה עם לעבור לגור. סורי.

LadyWolf

New member
רק אני רוצה לשכור את השירותים שלו?

בחייאת נאור, יש לי כמה ארגזים בחדר שעוד מהשנת שירות לא פירקתי

הלו הלו, יש תור!

אני כבר ממזמן הצהרתי כוונות לגבי נאור, אפילו מוכנה לקפל לו ת'כביסה בתמורה

LadyWolf

New member
כן? אז אני מוכנה לנקות גם את הפנלים

נאור אחרי שגמרתי עם הפנלים באמת לא נשאר לך הרבה

NightElf

New member
חבובים, ניקיון הפסח שלי החל עוד

לפני שבועיים
תפסתי קריז על כל הג'יפה ששכבה במרפסת השירות הקטנה, שפשוט זרקתי משם חלקי תריסים, עצים, ועוד כמה דברים לא מזוהים. מחר אני אתן את הפיינל טאץ', שזה בעיקר לנקות את הג'יפה של השותפה (כל מיני "חביצות" גבינה מקערות דגני הבוקר שהיא לא שוטפת שבוע, וכמה ירקות ולחמים עבשים
). ויהיה פסח נקי ומבריק לבני ישראל!

לא פשוט יותר לנקות כל שבוע?

במקום לחכות לפסח ולחטא את הבית? אני לא יודע איך זה עובד עם שותפים... במיוחד שותפה כמו שאתה אומר שיש לך... אצלנו זה עובד מצוין.

NightElf

New member
אצלנו זה די פשוט...

היא שמה ירקות במקרר, אני זורק אותם אחרי שהם מעלים עובש, היא שמה פירות במקרר, ושוב, אני זורק אותם אחרי שהם מעלים עובש. היא משאירה לחם ופיתות עד שהם מעלים עובש, ואני זורק אותם, היא משאירה בקערה בצל ותפוחי אדמה עד שהם מעלים עובש, ואני מנקה אותם. היא משאירה חלב בקערת דגני בוקר למשך שבוע-שבועיים בכיור, עד שהחלב מותסס ומתחיל להיות גבינתי, ואני מנקה את זה, היא שופכת כל בוקר את הנס קפה לכיור (לא לחור הניקוז חלילה, אלא בכיור לשיש עצמו) ואני מנקה את זה. היא ממלאת את הפח בכל מיני ג'יפות למיניהם, ואני מרוקן אותו, היא ממלאת את הפח בשירותים בנייר טואלט עם פיפי וקקי, ואני שם לה את כל הפח בשקית גדולה כדי שהריח לא יחנוק אותי. וסתם לידע כללי, דווקא הייתי מנקה אחת לשבוע ניקיון יסודי, ובמהלך השבוע דברים קטנים, אבל קשה (יחסית) לנקות, וקל ללכלך, וכאשר גרים עם שותפ\ה שחושבים שבית זה דיר חזירים, קשה לעמוד איתם בקצב...

NightElf

New member
ניסיתי להעיר, ניסיתי להסביר, ניסיתי

להשאיר פתקים, וניסיתי בשיחה, אפילו שלחתי SMSים! כלום לא עוזר... אפילו ברגע זה יש במקפיא המבורגרים שלה פגי תוקף מינואר השנה! שלא לדבר על הפסטרמה שהיא הייתה קונה ומשאירה חודש במקרר, ואז היה צומח עובש כמו פרווה

למעלה