רק אני שמתי לב?

כוכבית מצויה

Well-known member
אם כך מדוע להעלות מהאוב סכסוך ישן שכווווולווו ענין של סמנטיקה בינה לבין כותב אחר? זה בדיוק מה שעשתה הערב, בטיימינג שנבחר בקפידה.
מאותה סיבה שאותו גולש התייחס בהרחבה לגולשת פ' לכתיבתה ולספוקלציות עליה בשרשור שבו סבא כתב שהוא חזר, מעניין שהעלאת הסכסוך שם זכתה רק ללייקים. ולא לקרוא לה פ' לא פוטר אותו מהאשמה של כתיבה מכוערת על גולשת בפורום.
העניין שם הוא לא רק סמנטיקה, הוא טעות, שהמחלוקת עליה גררה הודעות מכוערות כמעט בכל יום בהודעת הפתיחה של התזכורת לעומר, הודעות שלטעמי ביזו את כותבן, את הפורום ואת ספירת העומר, אבל עליהן כולכם שתקתם.

מ ש ה 53

Well-known member
מאותה סיבה שאותו גולש התייחס בהרחבה לגולשת פ' לכתיבתה ולספוקלציות עליה בשרשור שבו סבא כתב שהוא חזר, מעניין שהעלאת הסכסוך שם זכתה רק ללייקים. ולא לקרוא לה פ' לא פוטר אותו מהאשמה של כתיבה מכוערת על גולשת בפורום.
העניין שם הוא לא רק סמנטיקה, הוא טעות, שהמחלוקת עליה גררה הודעות מכוערות כמעט בכל יום בהודעת הפתיחה של התזכורת לעומר, הודעות שלטעמי ביזו את כותבן, את הפורום ואת ספירת העומר, אבל עליהן כולכם שתקתם.
ולכן, היי את החכמה ולא הצודקת, ולכן, רדי את מזה ותני לדברי הבלע לשקוע עד שייעלמו, במקום לבחוש בקקי ולהעלות שוב את ניחוחו המבאיש.

מ ש ה 53

Well-known member
אז חכמה היא לא. גם לא צודקת. והקקי שאתה מדבר עליו הוא המזון שמניע אותה.
אגב ניחוחות מבאישים, אני מציעה לך קודם לבדוק מה קורה בפורום שלך לפני שאתה מנסה להבאיש פורומים אחרים.
גולשת, אל נא תשכחי מספר דברים, וזאת למרות שאיני מנסה בכלל להילחם על צדקתי.
1. הפורום "שלי" והוא בכלל לא "שלי" אגב, הוא פורום מהתוססים ביותר בפרדס. נכנסתי לשם וזיהיתי עיסה גרועה שכל הזמן "יורקת אש" וזיהיתי שם מנהל חביב, שגם עליו יורדים (ולא כי הוא מנהל רע, אלא בשל דעותיו. הבנת? בשל דעותיו, לאנשים יש ביקורת נוקבת נגדו... אבל כמנהל הוא דווקא אדם אדיש מאד, ואם קרה שהוא מחק דבר מה או חסם משתמש, א. זה היה נדיר. ב. זה היה לתקופות מאד סמליות.
אז אני לא ממש אהבתי את שראיתי, וניסיתי לעשות קצת יותר סדר ביד יותר נוקשה. אז ברור לך, שזה עורר כעס רב נגדי, ואיני בא חלילי לומר שכן או לא צדקתי. אבל זה מה יש...
2. מאידך גיסא, ישנם מנהלים, שאינם מעוניינים להעביר כביסה מלוכלכת מפורום לפורום (ובצדק). אבל היו מי שכן העבירו, וגם נגד זה נלחמתי. וכן... היה זה עוד סוג של "מלחמה" שקודם לכן לא עסקתי בה, וזה הביא עלי עוד מספר שונאים.
אז... עזבי. אין לי שום חשק או כוונה להבאיש פורומים אחרים, גם אם בנקודת זמן כלשהו זה קרה. לא מבחירה שלי ולא מתוך רצון להרוס. אז בואי וניישר את הקו הזה.

גולשת, אל נא תשכחי מספר דברים, וזאת למרות שאיני מנסה בכלל להילחם על צדקתי.
1. הפורום "שלי" והוא בכלל לא "שלי" אגב, הוא פורום מהתוססים ביותר בפרדס. נכנסתי לשם וזיהיתי עיסה גרועה שכל הזמן "יורקת אש" וזיהיתי שם מנהל חביב, שגם עליו יורדים (ולא כי הוא מנהל רע, אלא בשל דעותיו. הבנת? בשל דעותיו, לאנשים יש ביקורת נוקבת נגדו... אבל כמנהל הוא דווקא אדם אדיש מאד, ואם קרה שהוא מחק דבר מה או חסם משתמש, א. זה היה נדיר. ב. זה היה לתקופות מאד סמליות.
אז אני לא ממש אהבתי את שראיתי, וניסיתי לעשות קצת יותר סדר ביד יותר נוקשה. אז ברור לך, שזה עורר כעס רב נגדי, ואיני בא חלילי לומר שכן או לא צדקתי. אבל זה מה יש...
2. מאידך גיסא, ישנם מנהלים, שאינם מעוניינים להעביר כביסה מלוכלכת מפורום לפורום (ובצדק). אבל היו מי שכן העבירו, וגם נגד זה נלחמתי. וכן... היה זה עוד סוג של "מלחמה" שקודם לכן לא עסקתי בה, וזה הביא עלי עוד מספר שונאים.
אז... עזבי. אין לי שום חשק או כוונה להבאיש פורומים אחרים, גם אם בנקודת זמן כלשהו זה קרה. לא מבחירה שלי ולא מתוך רצון להרוס. אז בואי וניישר את הקו הזה.
אני מסכימה שהפורום שלך הוא מהתוססים בפרדס.
לא עקבתי מספיק אחרי הפורום שלך כדי לדעת בזכות מי הוא כזה תוסס.
וכל הכבוד על הרצון הכן שלך לעשות סדר.
רק תרשה לי להיות כנה איתך משה יקירי ולהגיד לך ישר בפרצוף שנושא החסימות איתך הוא נושא בעייתי.
"מנהל רע" לדעתי הוא דווקא מנהל שמרבה לחסום את הכותבים שלו.
"מנהל טוב", יכול בהצלפת לשון אחת להשבית ולהעמיד במקומו כותב סורר שאינו נוהג בהגינות כלפי חבריו.
הרי כולם יודעים שמנהל מסוגל לחסום וזה כבר מספיק כדי להרתיע סוררים למיניהם.
זאת היא דעתי והיא נאמרה בעקבות אמירתך לכוכבית, "לבחוש בקקי ולהעלות שוב את ניחוחו המבאיש".
אז אני שואלת? אנחנו פורום קקי מבאיש? זה נורא מעליב.

כוכבית מצויה

Well-known member
אז חכמה היא לא. גם לא צודקת. והקקי שאתה מדבר עליו הוא המזון שמניע אותה.
אגב ניחוחות מבאישים, אני מציעה לך קודם לבדוק מה קורה בפורום שלך לפני שאתה מנסה להבאיש פורומים אחרים.
עוד אחת שלא שמה לב מי כתב מה וששה לזרוק בוץ.

כוכבית מצויה

Well-known member
נראה בעליל שאת סובלת מכך שסבא חזר לפורום שבו הוא כותב כבר 5 שנים. הרבה לפני שאת היגעת אליו.
אם לא מתאים לך לכתוב בפורום שסבא כותב בו, אז את תמיד מוזמנת ללכת לפורומים אחרים.
יש את הפורום השכן, אני בטוחה שהמנהל יקבל אותך בזרועות פתוחות.
מבחינת סבא נגמרו הסכסוכים, תראי כיצד הוא שיפר את היחסים אפילו עם אבי.
סבא השתנה מאז שחזר, אז אם את מחפשת עוד "אובייקט" למריבות שלך ושל נוסטלגיה, יש לך טעות.
כאן זו לא הכתובת.
לא התייחסתי בשום מקום לסבא. לא מדובר עליו. כך שתמוה המסקנה שלך.

משתפרת1

Well-known member
כי, מה לעשות, בעיני מרבית הכותבים בפורום יש מי שנטפל למי, ויש מי שטורח להעלות ויכוחים מהאוב. כי, מה לעשות, מסתבר שבעיני מרביתנו הדברים נראים אחרת מאשר בעיניך.

למעלה