רק אים אתם רוצים

חיחי...הנה אתר-

תסתפקו במה שיש כאן בינתיים: www.geocities.com/hpfanarts אם אתם רוצים עוד, רק תגידו...הנה השמות: מהאתר Azkaban and beyond Ginyplot Mad Hatter Pikacheeka Seekergurl Snapesgirl Thornbird אגאתה מטוסי אדלין אלי רוזנטל אליזבת´ אמבר אנבי אנדריאה פיטרסון אנני בי ג´יי טילין ריינטרי טניה כללי לאר דה סווזה לופ לורה פרימן מונסומי מרדית´ נאבי ניקול בנויסט סבסטיאן ת´ילינג סטארלינג סירן דון קריידיס קלודיה לה טונג´ה קלילה יארווד קריסטי שינג ויש את פול קידבי שמצייר את עולם הדיסק, אבל מצייר מ-מש יפה! הממ...ג´סט ניים-אני אשלח לכם למייל...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
אז זהו ש...

לפני כמה ימים נכנסתי לשם וראיתי שלא עובד!!!! מיררתי בבכי... אבל לליאת יש אתרים טובים!!

סודות מקצועיים, מיסי.

אני לא אתחיל לחלק אותם פה לכל אחד ^-~ אני צריכה מבקרים באתר...!! חיחי....את רוב הכתובות הורדתי מהמועדפים שלי...וסנייפ חמווווד! אל תשמיצי! ואת השמות אני מוצאת באלפווד. בזו הסתיימה קרירה ארוכה של גילוי-בעצמי... זה כמו מה שקרה כשהבאתי את ד"ד! הקרדיט לא נשאר...! טוב! אם ככה אתם רוצים! -ליאת חולת-קרדיט-

Mentos

New member
...ummm

(נמאס לכתוב אמממ..) גם התמונה הזו לא משהו לוולדמורט בכלל לא אמור להיות שיער (לפחות לפי ד"ד) זה בכלל לא כמו שדמיינתי... ובכלל הארי צריך להיות רחוק מוולדמורט לפחות 3 מטרים ואיפה החוט הזהוב? או שבעצם זה הקרושיאטוס... ועוד מהשהו מעניין: נכון בפרק פריורי אנקטאטם אז משרביט של וולדמורט יוצאים: צרחות (קרושיאטוס), יד (זנב תולע), צרחות (קרושיאטוס),וכו´ וכו´ איך מתבטאת קללת האימפריוס בפריורי אנקטאטם? או שהיא לא מתבטאת? -=MentoS=-

וואלה! עלית על טעות!

בפריורי אינקנטנטם היו אמורות לחזור גם כל הקללות האחרות של וולדמורט, ולא רק ה"אבדות קדברות".... תודה ולהתראות, s@me @ne

Mentos

New member
יווו מגניב!!

איפה אפשר למצוא מאנגות של הארי פוטר?

LuNaTiC

New member
קומיקס יפני! נייה נייה נייה!!

מכירה פוקימון? גוד.. הסגנון הזה! שולט שולט שולט שולט שולט!!!!! ביחד עם דיסני!!!!! והם..... ------> יכבשו את העולם!!!!! (מאיפה זה בא?) -ענבל- מנטוסססס יש המון מקומות כאלה.. שאנשים עושים פאנארט של הארי בסגנון מאנגה!!! he´s a manga, manga, manga maniac!!

S.Riddle

New member
קומיקס יפני רוקס!

שהייתי בלונדון הייתי בפורבידן פלאנט, והיה שם את כל סוגי הקומיקסים היפנים שקיימים, וזה היה כל כך יפה!!! אני קניתי 2 חוברות של קארד קאפצ´ר סאקורה (כל שבוע יש גיליון חדש, למזלי מצאתי גם את הגיליון של שבוע לפני זה... *סניף סניף*), ו-6 חוברות מהממות של פוקימון!!!! *מתמוגגת* ענבל, אם היית הולכת לשם היית מתעלפת ממש מהר. והיה שם גם הרבה מרצ´נדייס של ה"פ, כולל 3 משחקים שלו, ועוד 2 קטנים ממש מתוקים, והיה שם את הקלפים, וכדורי בדולח, וספלים מזוויעים ביותר, ומלא דברים!!!!! ^^לירון "הלוואי והייתי יפנית" טסוקישירו^^

LuNaTiC

New member
פפפפפפפפפפ

נשמע אדיררררר מנגה.. הארי.. מנגה.. הארי... פוקימון.. מנגה.. הארי... *מתעלפת* והערה לסיום: ריוקו היא הכי פצצה בכל העולם!!!!!!!!! ועוד הערה.. לירון, אני ממש צריכה לדבר איתך ועם ליאת בצ´ט באודיגו או משהו.... זה די חשוב, אמ.. לי לפחות...

יש לי תיקיה מלאה בתמונות מהסגנון הז

ה של הארי פוטר! הייתי נותנת את הכתובת של האתר אבל... חחחחח אני לא זוכרת אותו! *מתביישת ודופקת את הראש בקיר* (אוץ´´´´´´) אם אני אמצא אני אתן את הכתובת!

LuNaTiC

New member
אה.. תראי..

אמ.. חשבתי על זה והגעתי למסקנה ש... אנשים לא צריכים לכתוב פאנפיקים כי אנשים אחרים רוצים.. הם כן צריכים לכתוב פאנפיקים כי יש להם רעיון וכישרון ובלה בלה.. אז... זה לא עניין של רוצים או לא.. תכתבי פאנפיק, ושימי אותו פה.. למה לא? אבל כשאני חושבת על זה, אז... פאנפיק צריך להיות בשבילכם, קודם כל... כלומר, בשביל הכותבים.. דרך אגב אנשים - בקרוב הפאנפיק של ענבל!! (שלי, למי שלא יודע) אמ... כן כן.. פעם פירסמתי בו חצי פסקה מההתחלה.. חי חי.. ועכשיו זה כבר צמח והתארך!! אבל לא גמור.. יש כמה אנשים שעוזרים לי.. אמ.. כן... וגורמים לו להתארך עוד.. חחח עד שסוף סוף אני אגמור אותו... -ענבל-

זה היה מרגש...

המ...לי ממש לא אכפת אם תכתבי פיק או לא-אבל אם תחליטי בסוף שכן-האתר שלנו הוא הכתובת...*מזמזמת* פאנפיק אמור לבוא *מבפנים* וכו וכו...!! וענבל-תמשיכי את הפאנפייייקקקקק! -ליאת-

למעלה