רק אים אתם רוצים

דובי(בת)

New member
רק אים אתם רוצים

הם אתם רוצים ורק אם אתם רוצים אז אני לי בעיה לכתוב ספורים עם הגיבורים של הספר אם אתם רוצים אז תשארו לי הודעה בפורום תושבות מהר תודה הדס

דובי(בת)

New member
אז אתם רוצים?

אז אתם רוצים? הוא שאתם לא רוצים? בלי לא איכפת וכן ולא

מה זאת אומרת אם אנחנו רוצים או לא ?

תרצי-תכתבי. לא תרצי-לא תכתבי. אני די אוהב לקרוא פאנפיקים אבל אני לא מכריח אף אחד לכתוב אותם... s@me @ne

ולגבי הציור:

איזה יופי!!! את ציירת אותו
הוא מקסים... s@me @ne

לפי איך שאני מזהה את סגנון הציור-

הוא של לאר דה סווזה... נו, זה שאייר את אנציקלופדיה פוטריקה! -ליאת-

PopPy

New member
הממ,

את הסגנון הזה אני לא כל כך אוהבת, יש את הסגנון הזה שמאווד אהבתי, אין לי מושג של מי זה, יש של דמבי ומקגונגל והארי רון הרמיוני צ´ו ג´יני ו.. אר... מישהי בלתי מזוהה ^-^ אה ויש של האגריד! אבל הם שוקלים (כמובן) הרבה זה לא יעלה פה.. בכל זאת הנה זה של הארי רון הרמיוני וג´יני. |S| פופי |S|

התמונה-

היא של הארי וסדריק...המ...היה לך בלבול... מי שציירה אותה היא אחת שוקראים לה אליזבת´ והיא ציירה טונה ציורים לד"ד וד"ס...יש כתובת של אתר שלה...המ... הוספתי תמונה של לורה פרימן שאני מ-ת-ה עליה. סנייפ כזה מתוקיייי! -ליאת-

PopPy

New member
אופסי! זה עוד לא עלה תיכף אני אגיב

על התמונה (סנייפ חמוד? זה כבר נשמע רע) אבל. אר, אני מקווה שזו תיהיה התמונה הנכונה חח. דרך אגב, אני מאוד לא מתמצאת בציירים של הדברים האלה, איכפת לך לתת לי את האתרים של כל אחד מהם או מאיפה בדיוק אני מוצאת ציורים ע"פ היוצרים? |S| פופי |S|

13joe

New member
רון נראה בדיוק כמו...

אחד שהיה פעם בסידרה בערוץ הילדים בגוף ראשון הוא היה המנייאק שתמיד הרס להם והייתה איתו איזה אחת שקוראים לה פלאש... אגב, אני מיכאל

LuNaTiC

New member
חחחחח

אתה צודק... ויקטור, קראו לו... ו.. היי מיכאל, נכנסת בצורה קצת אמ.. מוזרה לפורום.. אז.. תהנה פה וכו וכו... ואל תעבור על הכללים, שהם כתובים למעלה בתקנון הפורום (באדיבות אתי) אמ.. וזהו... -ענבל-

ברוך הבא!

וכמו שענבל אמרה, באמת נכנסת <טיפה> באמצע, אז כדאי שתכתוב הודעה של "אני חדש פה" בלה בלה בלו בלו... s@me @ne

PopPy

New member
חחחח, ברוך הבא, תקרא את הטאגליין

ובלה בלה ^-^ |S| פופי |S|

Mentos

New member
כמעט בטוח שזה של סטארלינג

זה הסגנון שלה... חחח ורון באמת נראה כמו ויקטור ובאמת! מישהו יודע איפה מוצאים את הגלריות לפאן ארטס של ד"ד וסיניסטר? ענבל פרסמה אותם כאן... ואני לא זוכר איפה *בכי כמו של טימון ופומבה* =אהם= לא משנה... שני הסגנונות של הציורים האלה ממש יפים אז ענבל בבקשה! *יורד על הברכיים זוחל ומנשק את שולי הגלימה* =אהם= שוב לא משנה... -=MentoS=-

זו סטארלינג. זו סטארלינג.

מהעבודות המוקדמות שלה. (ליאת-מומחית לחקר הסטארלינג באינטרא-ננט.} -ליאת-

למעלה