רקע חדש.

למה זה עצבן אותך? ../images/Emo6.gif

אולי כי כל שאר ההודעה הזו מורכבת מעובדות (מחקר שנעשה ואפילו נתתי לכם שנה, מס' שאלות ומס' נבדקים) אז הדבר היחיד שיכולת למצוא כדי להמשיך איתי ויכוח זה החצי משפט שאמרתי בצחוק.. אני מתנצלת מעמקי נשמתי אבל אין לי כוחות להתחיל ויכוחים איתך כך שאני אסתפק הפעם בהתנצלות כנה על המשפט הזה מראש. שבוע נפלא.

0mroosh

New member
אל תרדדי את "הנסיכה הקסומה", זו

קלאסיקה. יש תמיד מקום לבריחה למחוזות פנטסטיים ומלוקקים.

לא דיברתי על הסרט.

דיברתי על מה שמיכלי עשתה בפוטושופ. ולזה קראתי קיטש. ו.."קלאסיקה"? מה שתגיד..

אגב, מיכלי, אני בטוחה שאת יודעת את

זה אבל אני אבהיר בכל זאת- "קיטש" לא אומר רע. לא אצל מי שלומד סוציולוגיה של אומנות ויודע הגדרות מדוייקות בכל אופן.. התמונה היא קיטש כי היא תאור נוף עם זוג אנשים שמתנשקים ברקע וכל שאר האלמנטים ששמת שם, זה לא אומר שהיא לא יפה..
בהגדרה המילונית- יש קיטש ויש אוונגרד. זה קיטש. אני מניחה שידעת את זה ולא נעלבת ממני מלכתחילה אבל כדי שכולם יהיו כאן רגועים (
) אני מבהירה.. והסרט? לא ראיתי אז לא הגבתי בכלל לגביו (למרות שרשמתי גם צרכנית.. את תתפסו למילים
) זהו, ההודעה הזו מופנית פחות אלייך כי ברור לי שהבנת מלכתחילה

0mroosh

New member
לדיוני הגדרות לא נכנס. שרשורי עבר

הוכיחו שהם מועדים לפורענות. התמונה הזו, הנוף, הנשיקה, מקורה בשוט המצוי בתחילת הסרט. באו קולנוענים הדוגלים בפורמליזם, כלומר, בצורה ומיקמו את הסיפור האגדי על רקע נופים רומנטיים וקיטשיים עד כדי גיחוך. אמנות מספקת, בין היתר, אסקפיזם במידה מסוימת. בריחה אל מחוזות בהם אנשים מתנשקים על גבעה ירוקה כשקרני השמש חודרים בין לשונם, ובשביל זה קיימת גם אמנות פשוטה יותר, אם יש לומר, קיטשית, אשר לא דורשת לבחון תהליכים חברתיים ומדיניים, לתת דין על טיב המין האנושי או לעסוק בשאלות אקזיסטנציאליסטיות ברומו של עולם. ולגבי "הגדרות מדויקות", הייתי נזהר מאוד מלזרוק הכללה כזו באוויר. באמנות, במיוחד, אין דבר כזה הגדרות מדויקות. אמנים רבים (במיוחד בעידן הפוסט מודרני), מתנערים מהגדרות והכללות, שכן יתכן שעל ידי שימוש באמצעים קיטשיים קיימית (כפרודיה, כביקורת, כדרך מבע), הם משכללים את השפה הקולנועית ומרכיבים זנים חדשים.

הדבר היחיד שניסיתי להבהיר זה

את האבחנה בין קיטש לאוונגרד כאשר אוונגרד הינו דבר מופשט, מנותק מהמציאות ולרוב לא ברור וניתן לפררשנויות ולעומתו קיטש הינו תמונה מוחשית, מהמציאות, שלרוב מכילה דמויות.. (וכן, לרוב זה זוג מתנשק/ אדם וכלבו בים/ תינוק צוחק או בוכה או כל דבר אחר שאמור לגעת באנשים ולגרום להזדהות). מעבר לזה לא ניסיתי לומר דבר.

Saffron

New member
מקסים!

את שני הרקעים של אביתר אהבתי פחות מהקודמים שעיצבת, אבל גם הם יפים. פשוט התמונות קצת חוזרות על עצמן. (אולי אביתר צריך להצטלם יותר?
)

למעלה