רקע וחתימה שעשיתי!

almog9

New member
והנה הרקע...

זה חלק מהרקעים החדשים של לוג און בריטני שעשיתי...מקווה שתאהבו

almog9

New member
תעשה את זה אתה נראה אותך

רקע לא אמור להיות מבולגן עם מלא אפקטים הוא אמור להיות עדין וכשאתה מדבר עם מישהו על רקע תראה את ההשקעה לקח לי שעה לעצב רק את התבנית אז אני מבקש קצת כבוד אם יש לך לעצמך... סליחה על החריפות שבתגובה שלי...כי התגובה שלך גם לא הייתה מלבבת

../images/Emo41.gifלא אהבתי אותו..

שאני אשקר לך ואגיד שהוא מדהים והכל
לא
אתה מכין דברים הרבה יותר יפים
ותלמד לקבל ביקורות שליליות.. לא הכל וורוד
סתם בלי קשר.. אני לומד כבר 3 שנים גרפיקה.. אני קצת, ממש טיפה, מבין בנושא הזה..

almog9

New member
3 שנים ואתה קורא לזה קצת?

לא יודע איך אתה מגדיר 3 שנים ...אבל לא נראה לי שאתה מבין מבין!!! וחוץ מזה אני לא מתעסק רק באפקטים אלא גם בציור!! ואני מאוד שמח שאתה חושב שאני יכול להגיע לרמה טובה יותר תודה וסליחה

itay 16

New member
אני אהבתי רק את הראשון והשלישי

השני נחמד אבל הרביעי זוועה!

almog9

New member
האמתי שזה גם לא מעניין אותי

אני אוהב את הרקעים וזה מה שחשוב וגאה בעצמי....אז כל מי שלא אהב זו בעיה שלו:)

almog9

New member
אני אוהב את הרקעים

אני אוהב את הרקעים האלה וזה מה שחשוב מי שלא אוהב זו בעיה שלו :) נראה אתכם אם אתם יכולים לעשות יותר טוב בכיף אני אשמח ללמוד.... ואם לא אתם פשוט צריכים להעריך מה שמביאים לכם לא באתי לכאן כדי לקבל ביקורות...אני יודע מה אני שווה וכמה השקעה וכמה יפה הוא יצא סליחה על הצניעות!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאלמוג..

אתה לא צריך להעילב אף אחד לא אמר דבר רע...לכל אחד יש טעם משלו וחוץ מזה..יש כל מיני ביקורות, כמו של אור למשל שהן ביקורות בונות, אתה יכול לנסות אחרת ואולי ייצא יותר יפה ממה שזה. אני בכל אופן מת על היצירות שלך

almog9

New member
אור לא עיצבן אותי ההיפך אלא....

זה שעיצבן אותי זה איתי אני שמח שהוא אהב את חלק מהיצירות ולא איכפת לי שהוא לא אהב את השאר ...ושיגיד שהוא לא אהב...אבל להגיד שזה זוועתי זה מוגזם ולא במקום וממש לא יפה מצידו להגיד דבר כזה

../images/Emo41.gifציניות כאילו../images/Emo70.gif

תראה, כשמראים לי משהו גרפי, או סתם משהו אומנותי, אני ישר אגיד את דעתי עליו, בין אם היא טובה ובין אם היא לא טובה..
אם היית יודע כמה ביקורות שליליות קיבלתי בחיים שלי על העבודות שלי.. אפילו שהעבודות שלי שואפות לשלמות.. (ואני לא מתרברב.. אני עובד קשה.. קשה..
) אבל צריך לדעת לקבל את זה ולהפנים.. וזהו..

למעלה