רקוויאם!

נחזור לגישה הישנה והטובה

הגורסת שכל מי שבא לכאן כדי להטיף מוסר, מקבל אזהרה פעם אחת, ובשניה הוא נחסם. חשוב לי להסביר שאין לי שום טענות על דרך ניהולך, לייזר. אני חושב שצריכה להיות לגיטימיות מצד החברים ההגונים למחוק את החארות האלה. יתכן שדווקא הגל המכוער האחרון שאנחנו חווים עכשיו יחדד את הצורך בכך. לייזר, אתה בן אדם ישר והגון ואני מבין ללבך כאשר אתה לא רוצה למחוק הודעות קנטרניות שעוסקות בזהותך המינית, אבל לנו זה מפריע. אנחנו לא רוצים לראות את המופרעים האלה בפורום. פשוט לא רוצים אותם כאן! האם מישהו זוכר איך אני צעקתי על מישהו "אתה לא רצוי", ומה טענו אז כלפיי? לייזר, אתה יכול להעלות סקר שיבדוק את דעתם של החברים בעניין המופרעים למיניהם, ונראה איזה תגובות נקבל. אבל מה? כל הניקים הביזריים האלה הרי יצביעו...
אז זה לא רעיון טוב. טוב, נגמרו לי הרעיונות.

לילית3

New member
מקפיצה- כמה ימים שלא ממש

קראתי את הפורום ואני נדהמת עכשיו לגלות שאנשים ממש רבים כאן!! הטרולים האלה באמת הצליחו לזרוע כאן הרס, חשדנות, כעס ולא פחות מזה - שעמום!!! האמת כבר מזמן שאני לא ממש קוראת את הפורום כי זה כבר לא מה שהיה פעם...

אתה כועס עליי נועם?../images/Emo12.gif

אם כן ממש לא ברור לי למה. אמנם היו לנו חיכוכים בעבר, אבל זה היה ממש מזמן לפני כמה חודשים. בכל אופן, אם נפגעת ממני באופן אישי ולא התנצלתי עדיין, אני מנצל את ההזדמנות הזאת להתנצל. בהזדמנות זו, אני פונה שוב ומבהיר לכל היוצאים לשאלה די בכל אתר ואתר - אין לי דבר נגד יוצאים בשאלה, נהפוך הוא! אני מחבב יוצאים בשאלה. ואגב קוריוז מעניין, שרבים ממכם בוודאי לא יודעים, החבר הכי טוב שלי הוא יוצא בשאלה!

ועוד נקודה חשובה

מעולם לא טענתי שאני אדם מושלם שלא עושה טעויות. אם לך או לכל אחד אחר כאן יש טענה נגדי על סגנון, או תוכן, או צורת היתיחסות לנושאים מסוימים, אפשר תמיד לשלוח לי מסר. אני מתחייב לשקול כל טענה בכובד ראש וברצינות. אין לי עניין לריב עם מישהוא, ואני בטוח שאלו מכם שמכירים אותי באופן אישי יכולים להעיד עליי שלא איש מדנים אנוכי - נהפוך הוא!

יאיר 25

New member
נועם אתה ממש צודק

אני מזמן כבר נכנס לכאן וזוכר איך היה בזמן שניהלת את הפורום ואכן כל הטרולים והמשוגעים האלו צריך להעיף אותם מכאן כי כל הזמן פחדתי לכתוב או לא (אולי גם בי יחשדו שאני טרול) וזה לא המקום ולא הפורום נועד לכל המשוגעים האלו.. לייזער דרך אגב לדעתי אתה מנהל את הפורום טוב ואתה צריך ליהיות קצת יותר קשוח כלפי אותם טרולים ולא לתת להם לרדת עליך ולבזות אותך ככה.

אני לא איזשהו אדמו"ר שצריך לכבד אות

אותי. אני לא דורש כאן כבוד מיוחד ובנוגע לאלו שמנסים לרדת עלי, סבבה. באמת שזה לא מפריע לי אלא אפילו משעשע אותי במידה מסויימת...

אחר

New member
אני חייב להודות

שלדעתי מדיניות החסימה לא רק שאינה בלתי מספקת אלא היא קשוחה מידי לדעתי, לא קורה שום דבר אם נכנסים אנשים שהם לא יוצאים בשאלה ואפילו מנסים קצת להתווכח איתנו, כל עוד זה לא עובר גבול מסויים שעליו אפשר להתווכח. אני מניח שלכל אחד יש קו אדום משלו. לדעתי, למשל, הדבר החשוב ביותר הוא שלא תהיה הצפה ולא התחזות. הצפה פוגעת ביכולת של הפורום להוות קבוצת דיון עניינית וסבירה. התחזות מונעת דיונים כנים ורציניים מתוך חשש שאותו אחד שמגיבים לסיפור קורע הלב שלו הוא מתחזה. אבל אם מישהו נכנס ומגיב בצורה עניינית לדיונים בפורום, גם אם הוא מייצג את העמדה הדתית ואפילו המחב"תית, כל עוד הוא שומר על מינימום של נימוס ולא מציף את הפורום בהודעות, בעיני הוא רק מוסיף. אבל זו רק הדעה שלי מה שאני מציע, על מנת שכל אלו שחדלו להגיע בגלל שהפורום הפך בעיניהם לבלתי נסבל יחזרו, הוא לקבוע מעין "קוד אתי" שיחובר באחד המפגשים או הטישים של הפורום, ובו יהיו כללים ברורים וחד משמעיים של כתיבה בפורום ומתי מוצדקת חסימה. הכללים יפורסמו ויאכפו ע"י לייזר ועוד כמה אנשים שנמצאים הרבה באינטרנט ויתנדבו להיות חברים ב"צוות יוצאים". זו ההצעה שלי. כמובן שתמיד כדאי גם להגיד תהילים

../images/Emo31.gif לא מסכים איתך (דעתי האישית)

הפורום נועד להיות בית ומוקד תמיכה וירטואלי ליוצאים בשאלה. נכון חלק מהאנשים כאן אוהבים להשתעשע ולהתפלפל עם כל מחב"ת מתחיל, וזה אחרי שכבר לא מזיז לדבר איתם, כי הם עברו את התהליך היציאה עד הסוף. ומה לעשות יש כל כך הרבה יוצאים שמציצים בפורום וקוראים כל מילה בשקיקה כאילו אלו דברי אלוהים חיים, ובשבילם ההצפות המחב"תיות רק מוכיח להם בין היתר שהפורום ואירגוני הסיוע ליוצאים זה מחב"תייה אחת גדולה ובעצם אין למי לפנות. שלא לדבר על זה שהם פשוט פוחדים לכתוב מילה אחת, כי יסתכלו עליהם כאל עוד איזה מהול עם עורלה או עליזה וענונו. הגיע הזמן לחשוב על אילו מעבר להרי החושך שהם צריכים את העזרה שלנו !!! ולא לחשוב אפילו מחשבות יפי נפש של חופש ביטוי, כי אנחנו יורים לאחים ולאחיות שלנו בלב וכתוצאה גם לנשמה שלנו. <אוףףףףףף שונא תמימות> לא לקחת אישי מה שכתבתי...

wr האחד

New member
../images/Emo45.gif בדיוק כך .

צריך לחשוב גם על כל מיני צופים וצופות בפורום שעדיין לא השלימו את התהליך ומחפשים תמיכה או מקום שיוכלו להזדהות או לקבל תמיכה ממנו כי בצורה הנוכחית ,הפורום מפספס את מטרתו בגדול ,וחבל.

יאיר 25

New member
גם אני חושב ככה

כאחד שהיה עד עכשיו כמסתכל מהצד ורצה לראות איך נראים האנשים אחרי היציאה בשאלה ורוצה לבוא לכאן לשמוע בעד היציאה וגם על כל הקשיים בדרך חושב שעדיף שהוויכוחים כאן יהיו כפי השם של הפורום ולא לשמוע מוסר מכל מיני אנשים שבאים כאן רק כדי לריב ורק להפריע לנו

לידול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לייזר אם תתחיל לחסום הוותיקים יחזרו למצוא כאן את מקומם עדיף חסימה אחת מיותרת מאשר האווירה המגעילה הנוכחית רק חסימות ומחיקות יועילו נגד הטרולים וכך הם נוהגים ובצדק בפורומים שלהם עם כל האופציות הנוספות שאתה נותן להם הם מספיקים לכער לנו את הפורום

למעלה