רקוויאם!

רקוויאם!

לצערי, הגיע הזמן להכריז על הפורום כפורום שעבר זמנו, מת, גמור. אין יותר שיחות על היציאה בשאלה, אין יותר מצטרפים חדשים ששוטחים בלב בוטח ופתוח את חוויות היציאה שלהם, אין יותר יעוץ ענייני ומועיל, אין יותר תמיכה חברתית, אפילו הפרודיה שהשתוללה כאן בשבועות האחרונים נמוגה. נשארו כמה טרולים או אולי רק טרול אחד רב-ניקי שמשגעים את השכל לכולם. האווירה נעשתה כעורה וחשודה. מי ישטח בפני חברי הפורום ההגונים את כאב לבו לאחר כל מה שקורה כאן בשרשורים השטותיים הרבים שנפתחים כאן. הריקבון פשט כאן בכל. כאשר טענתי לפני כמה חודשים שחייבים לחסל באופן אגרסיבי את הטרול, לשלוח בלחיצת חסימה כל מחב"ת וכל זב-תורה, לא כולם הקשיבו לי. היו שחשבו שאני מקפיד מדי, אחרים טענו ש"צריך לתת צ'אנס". עכשיו ה"צ'אנס" הזה התנפץ לכולם בפנים. חלק מהיחלשות הפורום נובע אמנם מעייפות החומר ומהכרות פנים-על-פנים של חברי הפורום, אך מה עם מצטרפים חדשים? למה לא רואים אותם צובעים על הפורום? הרי עד לפני כמה חודשים ראינו אותם באים, מתבשמים וחותמים כרטיס לעבודה קבועה כאן. ועכשיו? נאדה. מצטרף חדש שזה עתה יגיע יזכה, ראשית-כל, למנה גדושה של ציניות מהולה בחשדנות שמא שוב מדובר באותו אסטרולוג/מהול/דביל/ הבלתי מרוסן. החשדנות הרסה את הכל. אין עצה באמתחתי, אבל הכעס שלי הוא על אלה שלא השכילו להבין זאת בזמן ודרשו עוד ועוד סבלנות. אין סבלנות למחב"תים, אין רחמנות עליהם! צריך לנהוג בהם כחודרים לרשות לא להם. לסלק אותם מיידית! את המוסיקה לרקוויאם אשאיר למוכשרים שבינינו (avidadon ועוד)שחסרונם ניכר כאן. יום טוב לכולכם.

צודק בהחלט !!!

אני פשוט מציע לעבור על השישה העמודים האחרונים ותראו בעצמכם כמה הפורום הזה מת. אני נכנס כמעט כל יום לפורום ותמיד אני נגעל מחדש מהשיטפון של הטרולים שפשוט לא נגמרת. זה כל כך מרגיז אותי שאפילו לא בא לי לכתוב כלום בפורום הזה. משהו ישתנה? אני ממש לא חושב ככה. אולי הגיע הזמן לשנות את שם הפורום ל"יוצאים בשאלה-תמיכה" כמו שעשו בחוזרים בתשובה, אולי תמיכה נשמע לא בסדר לכמה אנשים אז תציעו שם אחר כי אפשר להמשיך ככה, פעם הרגשתי כאן בית, והיום ממש לא.

סיטרא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוצאת לי את האותיות מהמקלדת, אני כבר ממש לא מרגיש קשור לפה, מדי פעם אני מגיב בלאקוניות להודעתו של מאן דהו זה או אחר. איפה הזמנים בהם הייתי שופך ת'לב מעל לדפי הוירטואליה? הלכו לבלי שוב, יותר לא אשתף את הפורום הזה, שעד לא מזמן היה כמעט ביתי הראשון. נאלצתי לנדוד לפורומים אחרים כדי לגלות אנשים מעניינים ודיונים משעשעים. חבל נועם, חבל. סיטרא

R a c h e

New member
אולי הרקוויאם הזה יוציא כמה מהשתיקה

לצערי, יש אמת בדבריך.... גם אני קוראת פחות, מגיבה פחות, ישנה יותר בלילות.... עדיין מרשה לעצמי לקוות שבכל זאת יהיו כאן ימים מעניינים.... רחל

נועם אתה יצדוק מאד

גם אני אייד מיט אקאפעלוטש היפסיק יכתוב בפורום כבר זמן הרבות כי לא מרגיש הפורום כמו היה פעם ואני יש יספרת לכם היוצאים משאלה הרבה סיפורים נוגעים בלב מכל מינם של בחורות שאני יראה בתחנה מרכזית ועוד כאלה המסתעף ואני ישאיר כל הסיפורים אצלי בתוך הבטן ולא יספרת לכם חבל ורק בגלל אני כבר כתבת אני יספרת לכם דבר קרה לי עם חנה ושבעת בניה כי היא היות פה ואמר כי רוצה לחזור משאלה ואני יגלה מי הוא ואנחנו להיות חברים טובים עד היום הזה ועוד דברים טובהים ואם פורום יחוצאים משאלה חוזר5 היות כמו פעם היה אני יספרת לכם ההמשך הוא עניינת מאד כדאי

גרטעל

New member
האמת כואבת והיא אמיתית מי שהעז

פה לשאול שאלה חטף מנת צוננין על ראשו. מי שהעז כבר להציג את עצמו קיבלו את פניו בבדיחות מעליבות. מי לעזזל אתם חושבים שאתם?אתם קיבלתם את הפורום הזה בירושה? אתם והטרולים שלכם.איזה מילה מפוצצת? כל היום ההתעסקות בזה. הגיע הזמן שתבינו שמי שבא לפה והוא יוצא בשאלה.הוא לא פחות טוב. אולי יותר טוב מכמה אנשים. שתקעו פה יתד.ןחושבים שהם חכמים ויצירתיים יותר מאחרים.הכל יתנפץ לכם בפנים וטוב שכך.

לא. לא קיבלנו אותו בירושה.

הקמנו אותו בזיעת אפנו הוירטואלית ולא ניתן למגעילים שכמוך להרוס אותו.

zepelin

New member
לכל הממהרים להספיד את הפורום

לדעתי אתם טועים בגדול. הפורום מגוון ומרתק. לענין המצטרפים החוששים לשפוך את שעל ליבם, אני זוקף זאת לזכות הנימה העוקצנית שבה נוהגים פה לקדם את פני המצטרפים.

לילית3

New member
ולמה אתה חושב שהנימה היא עוקצנית??

הרי זה בדיוק מה שהוסבר לך כבר. מרוב טרולים מתחכמים/רמאים/שקרנים וטפשים, כבר קשה מאד לבטוח ולהאמין לאנשים חדשים שמצטרפים לכאן. כמה פעמים אפשר להגיב ברגישות ובברכה לאנשים חדשים רק כדי לגלות שוב ושוב, שמדובר בעוד אידיוט (או ליתר דיוק- כמעט תמיד באותו אידיוט) חומד לצון?

zepelin

New member
צודקת. צריך למצוא פתרון ולו רק בגלל

יוצא אחד שמחפש תמיכה. מוכרחים לשמור על נימה ידידודית ותומכת, למרות שקיים הסיכוי כי מדובר במתחזה.

נועם שלום !

אתה צודק במאת האחוזים ! הנה פה בשרשור כבר נדבקו כמה עלוקות שכאלו, אבל וכאן מגיע האבל הגדול. אתה בעצמך היית מנהל פורום זה היה עד לא לפני הרבה זמן וצריך פשוט לדפדף חזרה קצת לימים הטובים בהם נהלת את הפורום הפורום היה פשוט שוקק חיים ואם כך התביעה היא עליך למה עזבת את ניהול הפורום ??? ואין לי שום דבר נגד לייזר היקר ועמו הסליחה רק כיון שהחלטת לשים הכל על השולחן הרגשתי שאני חייב לומר זאת !

כדי שדברי לא יובנו לא נכון

אני לא מתכוון לומר שחסר משהו למנהל הנכבד לייזר רק אולי הוא פשוט מידי עם לב טוב מכדי לחסום את כל מי שאתה מתכוון בקיצור מה שצריך זה למנות עוד מישהו לצידו אחד עם לב קשוח שיחסום זב תורה !

לא מסכים אתך

דווקא בימים האחרונים הפורום קיבל איזושהי תנופה שלא כל כך ברורה לי סיבתה, אבל התחושה שלי השתפרה. במקום להספיד - 292&msgid=16941325 target=_blank>1 במקום להספיד - 2

ידו בכל

New member
ליזר, קשה להתווכח עם עובדות

נועם צודק לגבי העובדות וצריך לעשות משהו אם רוצים שזה יחזור להיות מקום שנעים להיות בו. הפתרון הוא פחות חופש ביטוי ויותר הרחקה וחסימה של אלו שמחבלים כאן ופועלים נגד הפורום. לדעתי, גם התחזות היא פעולה נגד הפורום המצריכה חסימה בדיוק כמו שלא יעלה על הדעת שבפורום תמיכה בחולי סרטן מישהו בריא ירשום הודעות קורעות לב שהם כוזבות. על פי הוראות תפוז, מי שנחסם בניק אחד אסור לו להיכנס בניק אחר וצריך לנסות לראות אם ניתן לרתום את הנהלת תפוז לאכיפת החוק הזה. מבחינה טכנית, יש דברים שניתן לעשות כדי לדעת אם מישהו חוזר בניק אחר אבל אלו דברים שהשתיקה יפה להם בפורום פתוח. בנוסף, צריך שהפיקוח של הנהלת פורום על המתרחש יהיה הדוק ושהתגובות למתרחש יהיו מהירות. חבל שנועם לא רוצה לחזור לניהול אבל יתכן שיש כאלו שיהיו מוכנים להירתם למלאכה של ההשגחה על הפורום. זה עשוי להוריד ממך את הלחץ כאשר אתה לא פנוי.

wr האחד

New member
נועם ,חבל שעזבת את הניהול

חסרונך מורגש בעליל ,ומה עכשיו ? ככה נשאר עם אסטרולוג/מהול/דביל לעד? מה יהיה ?

לילית3

New member
נעם'קה, אתה חסר!!!!

יוחזר נועם לאלתר!! לא רק הפורום הזה מת אלא גם הצ'אט. אחרי כל המניפולציות המכוערות של אסטרולוג כבר אין שום חשק להכנס לשם.

נועם, אז מה הפתרון?

שאתקשר מחר לנטע ואפרת ואבקש מהם לסגור את הפורום? יודע מה? יכול להיות שאתה צודק...

למעלה