רקוויאם!

Le Fay

New member
דומני שלמוצרט יש אחד לא רע

אבל אשמח לשמוע עיבוד של avidadon
למרות שמצדדת לגמרי בחסימת טרולים, מחב"תים והצפות ניקים (ואם לדעת חברי הפורום חילונים פה לא לעניין, גם אני אתחפף מכאן בלי טענות), לדעתי כשאנשים רוצים לשמור על הבית, הם אמורים להיות מוכנים גם להיאבק עליו - למשל, לגייס מרץ מבפנים גם כשלא מגרים אותו מבחוץ, להתעקש להעלות נושאים שמעניינים אותם במקום להתלונן שחרא ומשעמם, או לענות לחדשים כאילו הם אותנטיים גם כשהם משוכנעים שהם לא (ספל נתנה שיעור מצויין, ולא שוכחת אותו). או למשל לקרוע קריעה גדולה כדי להעיר את האחרים... משוכנעת שהכוונה שלך מצויינת. מי יודע, אולי גם משיגה את מטרתה

בן הרב

New member
מעניין מאד

לא ידעתי שהביטחון העצמי שלך שואף לאפס ואם לדעת חברי הפורום חילונים פה לא לעניין, גם אני אתחפף מכאן בלי טענות

Le Fay

New member
גמני לא ידעתי..../images/Emo13.gif ובכל זאת תודה../images/Emo70.gif

ידו בכל

New member
לפיה ולמיכל_אב

לשתיכן אני חושב שאין צורך להסביר שהבעיה היא לא בזה שהכותב הוא יוצא, חילוני או דתי. מיותר גם להזכיר כמה אתן אהובות כאן. הבעיה של כולנו זה עם טרולים (לא משנה אם הטרול הוא יוצא, חילוני או דתי) אשר בין השאר היו שמחים שכולנו לא נהיה כאן ושכל המקום הזה יהרס. לא ניתן להם לעשות את זה וחבל לי שלפיה אפילו היה איזה שהוא פן רציני בהודעה שלה. פיה, את לא מתחפפת לשום מקום ואת אפילו לא שוקלת את זה. פשוט בואו נרד מהענין ואני מקווה שהודעות כאלו, שכל מטרתן היא להרוס ימחקו בעתיד במהירות רבה. אני אישית לא טרחתי להגיב להודעות כאלו, כי מלבד מחיקה וחסימה, התעלמות מהודעות כאלו היו לדעתי, המעשה הנכון.

Le Fay

New member
לשם שינוי, גמני -

ריבוי החילונים כאן מקטין את המשקל הסגולי של היוצאים אם חלקם או כולם מרגישים ש"גונבים להם את הבית" זה לגיטימי לומר, לא? מלבד זה, רבים מהוותיקים מתגעגעים לחבורה האינטימית שהיתה לכם כאן פעם, זה עלה באופן אינטנסיבי באחד השרשורים של מחפשת דרך, ושמעתי הרבה כעס. אז לדעתי האישית הגישה הזו מוטעית, אבל אם התפנות של חלק מאיתנו תשאיר חבורה יותר חמימה וקרובה - יתכן שהיא לגמרי לא מיותרת (ועד אז אני שמחה מאד להישאר
). באמר, לא רציתי שיישאר תקוע, אבל השרשור של אפרת כל כך יותר דחוף לי מזה!

ידו בכל

New member
אוף איתכם !!

לליזר לא מפריע הערות של הומופובים כלפיו ולכן הוא לא חוסם אותם. מיכל_אב בשם הפלורליזים לא רוצה שיחסמו כאלו שרוצים לסלק אותה. את פתאום לא רוצה לגנוב למישהו את הבית. חאלס, זה בכלל לא קשור אליכם אישית אלא לכולנו ובואו נסלק מכאן את כל המופרעים ואת כל הפיצולים שלהם.

Le Fay

New member
טוב, טוב, הפסקתי ../images/Emo13.gif

בכל מקרה זה פחות דחוף.

Le Fay

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif (זר שלם)

תכף יעצרו אותי על חנפנות יתר...

בן הרב

New member
ומי אמר שאין אלהים

כבר הרבה זמן שלא קראתי בפורום, ושלא לדבר על כך שלא כתבתי, והנה היום אלהים אינה לידי, ואמרתי לעצמי: איציק די מספיק כבר עם כל הפורנו והשיקוצים, בוא ונבדוק מה קורה במקום שקראתי לו פעם בית. נעם! בכאב לב אני מסכים איתך, הבית שלנו הפך במה למטורפים, חולרות, ושאר מרעין בישין, אנשים נכנסים כאן בשנים שלשה או עשרה ניקים, עד שאתה מוצא את עצמך מנהל שיחה עם עצמך. כן גם היוצאים החביבים שמשתמשים בשני קולות, הם מנייקים! ומבלי להזכיר שמות, (אע"פ שאני מקווה שכולם יודעים במי המדובר) אחד מחביבי הפורם כתב על עצמו כאישה, ממש הודעה קורעת לב, מסכן אומלל. לא משנה שמייד קלטו שזה מתחזה, אבל כל אלה שהשקיעו בתגובה למנייק הזה, ואחר"כ נודע להם שהוא מתחזה, למה שישקיעו שוב כשזו הודעה רצינית. יש לי בטן מלאה ויכולתי לכתוב כאן עשר עמודים ללא הפסקה, אבל היות ונועם כבר עשה את העבודה אז רק השתפכתי קצת. החותם בצער ובדמע למעננו ולמעם הבית שהיה איציק

Le Fay

New member
נוווווו, אולי ב'מת תפסיק עם הגמילה?

יישאר הרבה פחות מקום לשיבוטים של האס המזוייף.

וה'ייד מיט אקאפעלוטש'

לא שייך לבעל המחבר הנ"ל ? בכולופן לא ברור הפישול שדובר עברית-כיתה-אלף כר' ייד, הממקמת אותו אוטומטית במתחם שומרי אמונים \ קרית הרמ"א בית שמש, משים עצמו תחת קפלוטש במקום תחת 'סוּפֶּר' - כפי שתחזנה עיניי מישרים בכרטיסו. ובהזדמנות חגיגית זו, שאלה למחבר האלמוני. מהו ההסבר ע"ד הפשט, לרווחים הארוכים והבלתי סדירים באמצע המשפט ?

למעלה