הוא עסוק
פ פנינה של יופי New member 13/10/05 #95 מה זה התמונות האלו??? חיפשתן את הכי מכוערות שלו? תראו איזה ממתק יאמיייייייי
K kyael New member 13/10/05 #61 ורד, אני מאוד מבקשת אני בצום עכשיו... ורעבה מאוד מבקשת מעט התחשבות... דחי את התמונות עד מחר כשהבטן לא תקרקר.
ורד, אני מאוד מבקשת אני בצום עכשיו... ורעבה מאוד מבקשת מעט התחשבות... דחי את התמונות עד מחר כשהבטן לא תקרקר.
ל ל י M ו ר New member 13/10/05 #62 את בצום? חחחחחחחחחחחחח רק הרגע סיפרת לי שדפקת פיצה ופיתה עם סלט חצילים יכולת להגיד שאין לך נקניקיות אני דקה ממך.
את בצום? חחחחחחחחחחחחח רק הרגע סיפרת לי שדפקת פיצה ופיתה עם סלט חצילים יכולת להגיד שאין לך נקניקיות אני דקה ממך.
K kyael New member 13/10/05 #63 רגע, רגע.. מאיפה לך נקניקיות../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif מחר אשבור את הצום עם איזה צ'וריסו חחחחחחחחחחחחחחחחח
רגע, רגע.. מאיפה לך נקניקיות../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif מחר אשבור את הצום עם איזה צ'וריסו חחחחחחחחחחחחחחחחח
V vered 37 New member 13/10/05 #64 יאמי יאמי כמה שהוא טעים !!!! טוב אני אשמור לך טעימה למחר בערב... בחלומות הלילה בצאת הכוכבים ורד חולמת....
יאמי יאמי כמה שהוא טעים !!!! טוב אני אשמור לך טעימה למחר בערב... בחלומות הלילה בצאת הכוכבים ורד חולמת....
ע ע פ ר ל ה New member 13/10/05 #33 קדימה מורתי-אני לרשותך...(שירי-לי) רגעעעעעעעעעעעעע שם אסור לגעת!!!