צודקת, סליחה!! יש לך עוד משהו באמתחת?
פ פנינה של יופי New member 13/10/05 #73 סליחה כן (כיפור כאילו?) אבל אני רק קיאנו הייתי עושה לו טובה או שתיים
V vered 37 New member 13/10/05 #80 קיאנו ובראד היקרים..... אמנם אנחנו ביום הכיפורים .... תעשו טובה בואו אלינו לפחות בפורים.. הנזכה לביקורים ?
קיאנו ובראד היקרים..... אמנם אנחנו ביום הכיפורים .... תעשו טובה בואו אלינו לפחות בפורים.. הנזכה לביקורים ?
פ פנינה של יופי New member 13/10/05 #81 אחחחחחחחחחחחחח../images/Emo99.gif למה למה את עושה לי את זה כיפוררררררררררר ככה ועיניתם את נפשותיכם? ככה יפה????? אמאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה איזה דבר יפה |אייקון של פנינה מזילה ריר על המסך|
אחחחחחחחחחחחחח../images/Emo99.gif למה למה את עושה לי את זה כיפוררררררררררר ככה ועיניתם את נפשותיכם? ככה יפה????? אמאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה איזה דבר יפה |אייקון של פנינה מזילה ריר על המסך|
פ פנינה של יופי New member 13/10/05 #84 תהיי נחמדה תביאי לי עוד קצת מהדבר הטעים הזה..... רק איתו אני שוברת את הצום עכשיו
K kyael New member 13/10/05 #88 תגידי, לא ביקשתי כבר משהו../images/Emo35.gif והמרק תימני הזה, יש בו הרבה זחוג אחחחחחחחחחחחחחחח בראד פיט
תגידי, לא ביקשתי כבר משהו../images/Emo35.gif והמרק תימני הזה, יש בו הרבה זחוג אחחחחחחחחחחחחחחח בראד פיט
פ פנינה של יופי New member 13/10/05 #90 מה הבאת לי את הפלקט הזה? ביקשתי קיאנו! בלי חולצה! אחחחח קיאנו היפה.. מה הייתי עושה לו רק אלוהים יודע