פחחחחחחחחחחחחח
V vered 37 New member 13/10/05 #1 רציתי להגיד לכם...... ש................. זה ממש .................... לא בסדר ..................... אמרו לי שביום כיפור נחמד כאן ויש אקשן..... הילדים כבר ישנים... האופניים נחים להם...... אז.......???
רציתי להגיד לכם...... ש................. זה ממש .................... לא בסדר ..................... אמרו לי שביום כיפור נחמד כאן ויש אקשן..... הילדים כבר ישנים... האופניים נחים להם...... אז.......???
V vered 37 New member 13/10/05 #5 תראה אני אמנם מסטולית ולא 4 NO ONE תמימה ופתיה תמיד... אבל יש ארכיון ...
ג גלי10 New member 13/10/05 #12 אני ../images/Emo178.gif על קוצים מחכה לרולרס שיחזירו לי ת'ילד גלי , מישו פנוי ברמת אביב לחפש לי אותו ? [שם הוא נראה לאחרונה... ואני בכלל מכאן ]
אני ../images/Emo178.gif על קוצים מחכה לרולרס שיחזירו לי ת'ילד גלי , מישו פנוי ברמת אביב לחפש לי אותו ? [שם הוא נראה לאחרונה... ואני בכלל מכאן ]
V vered 37 New member 13/10/05 #14 חשבתי לקנות לי זוג רולרס... להרגיש כמו בתהילה ..!!! אל תדאגי הוא עוד ישוב ...
ג גלי10 New member 13/10/05 #18 פיייייייי קיבלתי טלפון עכשיו. הוא במרחק 30 דקות דהירה מהבית ... גלי , ושוב איתכם [ניסית החלקרח? ]
ל ל י M ו ר New member 13/10/05 #27 יו העלית לי געגועים מחכה עוד שנה להתחיל ללמד אותה להחליק ומחכה ליום שנחליק יחד.